9269 Views |  1

menare kembar

Langauge: melayu
Sex: Male
Rating: 5
Category: Straight

ini kisah aku nagn sorang membe yg sebaye aku..badan die..perghh..34-tah-36…maik aih..tumbu7h terus tanduk aku tengok…baise a..1st time tengok body lawa..sebelum nih bodo…hawhaw…
nak jadi cerita satu petang tu ila[name die laa]dtang umah aku..bawak pengat pisang..aku macam biase la..amik pastuh letak kat dapur la..takkan katil plak…tetibe langit yg mendung tu berubah menjadi ujan lebat..terus die lepak situ..padehal umah die 200 meter je..lari pon sampai..saje je tu..aku mase tu dah tegang dah..tengok menare kembo die…peh..beso siot…kaw2nyer…keris sakti aku dah keluar sarung..biasenye ujan2 die ade dlm sarung..ari ni ade lak sarung baru..hawhaw..mase tu aku lepak atas sofa..tak perasan yg kain aku tersingkap..nampak laa keris aku nih..mane perasan..ila tengok je…aku tanye naper..die jawab takdepe…aku jarum la…ai..semacam je muka..merah je?pesal..?die jawab’ila dah stim la..abangnyer beso giler..’aku dengor abang ngan beso tu terus bangun tuju kat die..em..bile dah bangun die macam paham2 je terus pegang akunyer..mase tu mak aih,rase 20000kali best dari lancap..die main..lancap2 sket..warghh..mase tu aku tegang dah..tak tunggu lame..aku tarik die baring atas katill…satu2 aku bukak baju die..seluar trek die…tinggal bra nagn panty je..aku pegang tetek die…jilat nagn isap..peh..lebut ,pejal dan montok..ah..aku tak puas lagik..aku ramas slow2..die punye mengeliat sedap..aku isap puting die..die dah senyap dah..hanye rintihan nikmat je kuar…mase tu aku dah bogel..aku tengok mate die kuyu je..aku suruh die kulum aku nyer..mase die jilat..isap ngan kulum aku nyer..peh..ngilu dan nikmat..lagi best dari lancap…rase nak tembak je..tapi sabo..panjang lagik..pastuh aku lak takeover drama…aku lak jilat lembah beringin…jilat kelentit die..ila mengerang..ah..sedap bang..lagi la..emm.aku dengo lagi laju aku jilat..isap..basah mase tu jgn kenang la…basah gegiler..dan tetibe die henyak cipap die kat aku dan serentak ngan tu terpancut air mani die…kejang badan die..klimaks laa tu..abis muke aku..ah..takpe..lauk depn mata…jalan…pastuh die merengek nak lagi..aku tanye bleh ke masuk sarung?die kate jalan je..tak tahan katenyer..sedap giler..aku ape lagik..dengan tak berape lame..aku amik pelicin dari tundun cipap die..lalu aku tekan slow2….die jerit skit sakit..aku tekan lagik..masuk setengah die dah mule tak duk diam..ape lagi..aku tekan abis..mase aku masuk tu fuh..punye le ketat..nag mengemut die tu..ah.sedap giler…aku hayun slow2..ila pandai amik step..ikut hayunan..makim laju aku hayun..makin kuat lak die mengerang..aku tekan kiri dan kanan dinding cipap die..terase ketat ngan kesedapannyer..mase tengah sedap meghayun tu..ila klimaks..die kemut skali nagn akunyer batang…pehh..rase nak kuar dah mase tu..basah je batang aku bile kuar cecair tu..aku hayun lagik..tak lame pastu dalam 7-8 hayun aku tarik kuar terus pancut kat cipap die..akutengok ila terbaring keletihan..aku tak puas lagi..aku sapukan baki air mani aku kat tetek ila..tetek ygt besar,putih dan gebu tu jadi mangse batang aku..
pastuh aku cium die cakap time kasih..die senyum je..katenye die nak lagi..aku cakap..bley..die lagi galak..kate malam nanti..malam?cantekk..umah clear lak tu..hawhaw…tunggu sambungannyer

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience