SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Mimi

Sex = Female
Where it happened = Few Places
Language = Malay
Refnum = 50388
aku bengang sangat petang tu dgn tunang aku... so aku nekad.. ikut member aku kluar g clubbing lah... club punya club... aku ckp dgn member aku yg aku da penat.nk dok minum air... aku jalan g meja.. togok 1 gelas vodka.. aku lepak sorg2.. tgh syok2 relek.. member tunang aku npk and temankan aku.. dia ask mana tunang aku,aku ckp dia kat umah dia lah.. aku tk nak ckp pasal dia lah... so kita pon bual2... mlm tu pulak mmg aku tgl sorg sbb parent aku overseas.. adik aku keje mlm... aku pon pe lagi... happy gila lah.. dlm kul 2 pagi tu, aku rasa penat pulak so aku blg member aku yg aku nk balik dulu lah. tunangku nye member ni nama dia Ross. dia offer nk anta balik.. so aku ask..u drive ke ride? dia ckp mlm ni dia drive..so aku save sikit lah.. da lah kai skirt pendek.. belah bhgn peha plak tu.. smp kat keter, pala kau bengal smcm.. sakit n rasa mcm nk muntah.. aku pon tertido.. smp2 je kat umah aku, dia pon kejotkan aku.. aku tak bgn2.. dia gerakkan bahu aku.. aku mcm pengsan kene tembak hehe.. dia tahu aku tgl tingkat berapa.. so dia angkat aku n bawak aku balik. dia bukakan pintu umah (nasib baik aku kat tingkat 2). dia letakkan aku aku kat katil n tekapkan tuala panas kat dahi aku. agaknya time aku tido tu... look seksi sgt.. tak lama lepas tu..aku rasa ada org pegang peha aku.. aku ni jenis yg da biasa main dgn tunang aku.. so lagi2 bila da minum, sure cepat basah nye puki aku. aku diamkan jek... maklumlah org da half mabuk kan... makin lama makin sedap plak... so aku buat bodoh lagi.. aku rasa desihan nafas seakan dekat dgn aku.. aku cuba buka mata... aku terlihat Ross sdg cuba untuk menciumku. saat terlihat aku, dia terkejut. "Mimi, im sorry.. i da lama tak dpt. bila tgk u, i rasa horny sgt. can i?" aku pandang dia "Notty gak u nie eh Ross..." aku terus pegang muka dia n kiss lips dia... dia terus baring atas aku n kita romen lama2. lidah laga dgn lidah..isap2 bibir..sedut2 lidah.. sedap betol dpt rasa yg lain mlm ni. Ross mula lincah. dia buka baju yg aku pakai.. ramas tetek pejal aku yg tak bercoli. besar dan bulat. punat ku terjojol. di tarik kuat2.. diramas berkali-kali. aku moan n moan dalam asyik beromen. aku mula membuka kaki ku.. membiarkan Ross berada di tgh2 kelengkang. dpt ku rasakan konek nye da mulai keras.. aku suka... puki ku tk payah ckp lah.. mmg da basah pon dlm gstring aku. masih lagi beromen, Ross membuka semua pakaiannya dan pakaian ku. kami da bogel tanpa seurat benang. bilik aircon ku tidak dpt menandingi kehangatan yang sedang kita rasakan. Ross mula ganas. dia menjilat leherku, mencium dadaku. tiba di tetekku, dia terus terkam dan isap semahunya. dihisap dan dijilat dan di kemam punat tetekku. aku kesedapan yg teramat sgt. aku peluk pala Ross dan suro dia jgn stop mkn tetek aku. oohhhh ross... sedap nyeee.. aaahhhhhhh lagi ross.... aku ngerang sambil kerjakan tetek aku, tgn ross mual turun ke puki ku yg da basah sgt. saat terasa kebasahanku, ross memandangku manja. "syg, puki u da basah syg. you da horny ke?" "i da lama tak dpt lah, mesti lah horny. pls... dont stop!" pintaku manja pada ross. dgn pantas ross menggentel biji kelentit ku..dan dgn pantas biji ku jadi keras sgt. aku makin gila dan horny. aku kangkang luas. ross makin ligat. dia mula menjilat bijiku.. sedut2 bijiku kuat2.. aaaahhh aaaahhhhh aaaahhhhh aaahhhhhhhhhhhhha hhhhhhhhhhhhhh hmmmmmmmmmm uuuuuuhhhhhhhhhh rrrrooooooosssssssss........ sedapnye syg aaaaahhhhhhhhhhhhhhh ross makin liar. dia masukkan 2 jari dalam puki dan mengorek dgn laju. makin banjir katilku dgn air puki yg da lama tak meleleh. tunang ku sering sibuk sejak beberapa minggu ni, kalau tak, hampir 3 kali kita main dlm seminggu. sambil korek, ross mula menjilat lubang puki ku. kaki aku terbuka luas buatnya untuk melakukan apa saja. "Syg, i nk jilat puki u puas2 mlm ni syg. pleasee.... allow me.. i betol2 tak tahan tgk puki u yg tembam n licin ni syyggg.... i nk jilat nk isap n sedut nk telan air puki u sygg... plssss" "shuddup ross... just do it smp u puas.. i pon nk u puaskan puki i mlm ni byk kali.. puki i da gian" mendengar jawapanku, semakin luas kaki ku dibuka dan kini ross menjadi gelojoh. di jilat lubang puki ku seperti org lapar.. di sedut biji ku sekuat2nya.. dikorek puki ku sedalam2nya... aku moan n moan n moan non stop.. sedap sgt tak terkira.. meleleh air puki ku "roosssss... i tak tahan... i nk cum sssyggg aaaahhhh tak tahan sgttt............... aku menjerit kesedapan saat air puki ku terpancut dan ditelan semua oleh Ross.. basah muka dia.. dan dia masih lagi menikmati kebasahan puki ku tanpa henti. aku terkulai layu seketika..

Mimi

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -