Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

aku awek pengkid

Sex = Female
Where it happened = my pengkid home
Language = melayu
Refnum = 49600
haaai... aku lin.. aku nk kongsi citew ni, ni citew btl lagsung xde unsur2 penipuan...aku ni leh dikategorikan dalam glongan dak cun gak la.. bukan nak pasan tp kenyataan.. mak aku kacukan cina n siam, ayah aku lak anak kacukan pakistan n bugis.. so kowg msti leh bygkan kan rupe aku camne? aku ni leh dikatakan agak ramai peminat la.. tp nak di jadikan cerita skunk aku tak suke lelaki! aku lbh selesa dengan pengkid.. bukan nk menolak lumrah alam atau tersasar dr norma manusia sebenar tp aku benci! serik! dgn makhluk yg bernama lelaki.. wat pengetahuan kowg aku pernah dirogol dgn bf aku yg aku sanjung tinggi n hormat die.. tp kesudahannye hampeh! blakon alim konon! mase aku tgh trauma seorang pengkid hadir dlm hidup aku n memberi sokongan n smgt kt aku.. namenye raz.. raz iklas dlm berkwn dgn aku, krn raz aku dpt blik smgt aku yg dh hmpir hilang... semakin hari kami semakin rapat, mane ade aku citu la raz ade mane die pegi msti bwk aku.. raz ni agk comel orgnye.. ramai gak awek2 len cube nk usha die tp raz x lyn.. sehingga pada 1 hari.. aku bedue2an ngan raz kat rmh die.. kitowg tgk movie, lau x clp aku citew antu.. aku pun duk la rpt ngan die.. ciap peluk lengan die ag mase duk ats sofa 2.. raz gelak tgk aku ktakutan cam ank kucing 2.. die pun peluk aku same.. entah apesal aku x tkt ngan die.. aku selesa bile die peluk n kiss pipi aku.. die tenung aku, n kitowg pun berpandangan.. tibe2 jew aku rase mcm 1 perasn laen dlm diri aku.. meronta2.. aku cube fhm ape sebenarnye yang aku rasekan ni.. n aku jumpe, aku amat sygkan raz.. mase tu raz tewus ckp 'lin.. raz syg sgt kat lin, raz xnak hilang lin..' tanpa di paksa atau tepaksa aku tewus peluk die sekuat hati n kiss pipi die 'raz lin pun same' dgr jew aku ckp cm2 die terus kiss bibir aku.. baru aku rasekan nikmat ciuman sebenarnye n aku bls tanpa di suruh2.. agak lame kami comolot, aku suke dgn kelembutan lynan die x mcm lelaki ksr.. die kiss leher aku n wat luv bite.. aku merelakan.. dari leher raz rabe breast aku, geli tp nikmat.. aku rase bgai di awang2an tangan nye x behenti2 raba seluruh bdn aku.. bibir die kiss bibir aku leher n breast aku dari luar baju.. aku jadi x tentu arah.. raz menolak lembut tubuh aku baring ats sofa.. n dia berada ats aku.. tnpa di paksa aku tangglkan baju yg aku pakai, hanya tinggal coli.. raz mencium breast aku n aku x sedar bile raz tanggalkan coli aku.. raz menghisap puting tetek ku.. nikmatnye x dpt aku gmbarkan.. aku mule merengek manje.. raz yg terangsang dgn rengekan aku tewus menerus mengomoli aku.. jeans aku tanggalkan, skunk tinggl undrwear jew.. raz mengeselkan pussynya kat peha aku.. agak lame then die kate die da puas.. aku pun heran gak camne die leh puas.. kemudian die gtau aku 'syg nnti raz puaskan syg.. syg x penah rase kn cmne pengkid wat kat awek di? lau syg da rase mesti syg xkan cari lelaki lg' aku cume mengangguk perlahan jew sbb aku dah stim sgt2 antra dgr x dgr jew die ckap 2.. raz cium perut aku n semakin turun smpai ke pussy aku.. ahhhhhhhhhh... aku x dpt thn lg kesedapan 2 terutama mase die jilat n sedut kelentit aku... raz pandai cari tmpt yang betul.. razzzzzzzz... ahhhhhhhhhh.... linnnnnnnn x thnnnnnn... bdn aku mengeliat manje... raz terus menjilat n menyedut.. bunyi sedutan die indah sgt2.. smpai aku rase mcm 1 perasaan pelik tibe2 bdn aku trase kejang aku tercungap dan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... aku klimaks.. tp raz terus menyedut.. aku da x thn tersentap2 bdn aku menahan.. sofa da banjir dengan air pussy aku n bercmpur dgn air liur raz.. tibe2 aku rase ade benda masuk dlm vagina aku.. sedap sgt2.. rupenye raz memasukan jarinye smbil mulutnye msih mjilat n menyedut kelentit aku... raz sorok masuk n keluar dgn laju.. aku x dpat thn lg kesedapan yg baru aku perolehi 2.. mate aku terpejam rapat menahan nikmat 2.. razzzzzzzzzzzzzzzz... lin sygkn razzzzzzzzzzz.... ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhhh... raz memasukkn jrinya yg besar n pnjg 2 sedlmnye smpai aku trase kat dalam... nikmtnye... ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh n aku mencapai klimaks aku aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... suare aku menjerit manje... 'dah razzzz... lin dah puas.....' raz bgn smbil tersenyum memndang aku.. aku ambil kain n lap muke die.. 'syg.. raz syg sgt kat lin.. raz snggup wat ape pun utk kite' aku pun peluk die dgn pnuh ksh syg... 'laen kali kte cube konek vibrate lak nak?' raz kate smbil bergurau.. aku cubit lengan die n tersenyum.. sesungguhnye aku amt sygkan raz, aku pun x tau smpai ble hubgn kitowg mampu berthn.. aku x snggup hilang die.. die pun same mcm aku.. raz... i love u... lin snggup tempuhi segala tomahan org dan segala dugaan... lin x snggup hilang raz.. lin pun tau raz mcm 2 gak..

aku awek pengkid

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -