Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Fucking My Own Wife...

Sex = Male
Where it happened = own house
Language = Malay
Refnum = 46829
Hi guy, now is my turn to tell you how good was that to fuck my own wife. Ha ni abang nak cerita pengalaman abang main dengan isteri abang. Abang tak pernah nodai kesucian hidup abang dengan benda-benda maksiat ni. Bukan macam korang, main dengan bapok lah, main dengan isteri orang, rogol anak dara orang,,, semoa tu berdosa .. aids pun senang nak berjangkit… padan muka korang. Akhirat nantu kau masuk neraka jahanam… Abang ni dah kahwin dengan kakak kau tu dah dekat 18 tahun. Tapi yang seronoknya kami keep on bersetubuh boleh dikatakan tiap-tiap malam dan tak jemu-jemu. Makin lama-makin sedap… berbaloi dapat bini macam ni tau..Itulah agaknya nikmat bila kita sentiasa menjaga kesucian diri. Allah hanya ketemukan orang yang baik dengan wanita yang baik sahaja….. Eh mana abang tahu isteri abang tu masih dara trang-tang-tang masa kahwin dulu? Tahulah abang, sebab abang yang merodak dara isteri abang tu sampai terkencing darah dibuatnya… he…he. Mula-mula kahwin dahulu kakak kau tu innocent habis. Ade ke masa abang mengerang-ngerang “I’m coming-I’m coming” boleh dia tanya “where are you going?..... tapi sekarang dia yang mengalahkan abang bila sampai bab-bab kuda mengkuda dan hisap menghisap ni. Abang pergi kerja naik motor dengan kakak kau. Agaknya itu yang tambahkan kasih sayang antara kami berdua. Seronok betul bila kakak kau peluk kuat kuat masa naik motor tu…. Menganjal-nganjal buah dada yang masak ranum tu kat badan abang. Kakak kau pun naughty jugak, selalu bila balik kerja hari dah gelap mulalah tangan dia merayap di gear shaft abang…kakak tak payah raba sampai kecelah kelengkang… sebab gear shaft abang ni panjang sampai ke atas pusat. Jadi seronoklah kakak meramas kepala gear abang tu. Abang memang tak boleh tahan tengok kakak kau tu, body dia mak ah.. kalah anak dara. Tak lah slim macam kerengga. Kakak berbadan sedap punggung dan dada padat. Tengok bontotnya yang padat melentik bergegar kepala kote abang. Orang tak sangka yang kakau kau tu dah beranak enam. Semuanya beranak normal keluar kut pantat. Maknanya dah enam kali pantat kakak kau tu koyak rabak diterjah dek kepala budak-budak yang sihat-sihat dan montel-mentel tu. Tapi honestly speaking, abang rasa pantat isteri abang tu tambah-tambah ketat hari demi hari. Kakak kau orang yang beriman dan sentiasa menjaga kesucian diri. Sentiasa tutup aurat bila dil uar. Tapi bila sama abang dalam bilik… mak ah… cukup seksi dan menawan sekali. Tubuh badan yang halus mulus hanya hidangan untuk abang menyantapnya. Masa dia mengandung lagilah galak kami bersetubuh. Tak ada cuti walau seharipun.. hinggakan malamnya kami bersetubuh kakak sampai klimeks tiga kali esoknya terus bersalin. Alhamdulillah bersalin mudah aje. Korang kalau nak bersalin mudah, ikutlah petua ni… bersetubuh banyak-banyak dan pastikan sentiasa mencapai klimeks. Insya Allah, tak payah nak guna air selusuh. Tapi kenalah bersetubuh dengan suami yang halal. Kalau korang berzina bakal jammed lah pantat korang masa nak melahirkan nanti. Masa isteri abang bersalin abang lah yang bersusah payah jaga dia, mandikan anak, tolong masak dan semua kerja rumah abang buat. Tolong buatkan air mandian, rebus ubat periuk dan rebusan cuci kemaluannya. Tidur malam abang mesti tidur sebelah dia….abang sentiasa peluk dia. Baby menangis berak kencing tukar lampin semuanya abang yang buat. I give my 100% services to my wife… the only wife that I have. Isteri abang ni…. Kakak kau ni memang kuat seks. Masih dalam pantang darah tak kering lagi dan tak sabar nak hisap batang abang. Abang tak boleh buat apa-apa.. bagi ajelah. Alhamdulillah sekurang-kurangnya kuranglah bengkak yang dah naik kat kepala abang. Tak tahulah berapa banyak air mani abang yang dah diteguknya. Itu agaknya rahsia isteri abang menjaga badan dan rahsia kenapa pantat sentiasa mengemut ketat. Habis aje pantang (biasa tak sampai 40 hari pun) isteri abang ni dah tak sabar nak batang abang macam orang kebuluran. Ni yang abang nak cerita pengalaman pertama kami bersetubuh selepas melahirkan anak keenam. Itulah first night kami. Masa kakak dalam pantang abang sebulan abang berpuasa. Masa ni setiap malam sebelum tidur abang akan urut batang abang dengan minyak yang abang buat sendiri (resepi rahsia yu… nanti abang bukak kilang korang boleh beli kut internet. Masa ni abang tak kesempitan wang lagi… gaji abang sebulan pun boleh beli kete kancil cash. Abang ada Alphard, BMW 3 series sebijik. Tulah rezeki anak ramai). Abang pastikan abang urut batang abang selama 10 minit sehingga keras berdenting. Batang abang ni besar dan panjang. Korang pernah tengok thermos air 450ml yang warna chrome tu?. macam tu lah lebih kurang. Masa tegang sampai tahap maksimum abang sangkutkan baldi di kepalanya dan tahan sampai kiraan 27. Itulah tiap-tiap malam sampai kakak habis pantang. Petang hari tu abang mandi sama-sama kakak, mandi wajib tamat nifas. Abang sabunkan badan akak. Lepas solat Isya anak-anak semua tidur awal . Baby pun tidur lena dalam baby court. Masa tu Kakak dah kenakan lingerie warna pink dan solekan istimewa untuk abang. Bau harum semerbak lembut dalam bilik. Abang peluk kakak depan cermin solekan. Abang ramas bontot dan payudar kakak. Kakak mengerang lemas mata kuyu penuh seksi. Kakak lurutkan kain ppelekat yang abang pakai. Batang abang dah mencodak tegang. Kakak geram, kakak ramas batang abang. Kakak hisap batang abang, kepala aje dah penuh mulut kakak. Abang baringkan kakak atas katil. Abang kangkangkan peha kakak. Nampak pantat kakak comel tersusun rapi, macam pantat anak dara. Abang kelebet pantat kakak. Air dan mengalir deras. Abang jilat kelentet kakak perlahan…. Hemmmmm… dah lama abang rindu nak jilat kelentet kakak ni. Abang jilat dari kelentet turun kebawah sampai kelubang pantat kakak. Abang jolok jolokkan lidah abang yang keras ke lubang nikmat kakak… kakak mengerang-ngerang mendesah-desah kesedapan. Punggung kakak terangkat angkat abang kerjakan. Abang kucup bibir kakak yang mongel dan mengiurkan. Kakak dah lemas, mata tambah kuyu… oh bang… please bang… I want your cock honey… itulah keluhan yang abang tunggu tunggu. Slowly honey… sayang takut sakit… Okey sayang, just relex, I will give the best for you… Abang halakan batang abang yang dah keras berdenting tu ke pantat kakak yang dah basah lencun. Perlahan-lahan abang geselkan kepala konek abang di bibir faraj kakak. Gesel sedikit-sedikit, makin kuat sampai kepala konek abang memenuhi bibir cipap kakak. Abang dapat rasakan lubang pantat kakak yang sempit mengemut-ngemut bila abang buat macam tu. Baca doa sayang… kami sama-sama baca doa “ Allahhuma janibbis saiton w janibissis saiton nu ma rozaktana” semuga persetubuhan ini sentiasa mendapat keredaan Allah. Dan kalau terjadi anak dari persetubuhan ini biarlah menjadi anak yang soleh….. korang jangan lupa baca doa masa nak bersetubuh. Tapi kalau korang berzina tak payah baca doa… sebab tempat korang memeng dah di neraka jahanaM!!!! Abang tekan batang abang yang keras tahap gaban tu perlahan lahan. Payah nak masuk. Lebih sukar daripada masa abang pecahkan dara kakak malam pertama dulu.Kesian jugak abang rasakan bila pantat kakak terkemut kemut menahan rodakan batang abang tu. Mulut kakak berdesas desus menahan kesedapan dan kesakitan. Lima enam kali kelur masuk tekan slow-slow last-last masuk semua sampai kepangkal. Kakak rangkul abang kuat-kuat… oh bang… sedapnya bang dah lama tak rasa sayang … I really miss this. Terasa sendat ketat berdenyut denyut dan meramas-ramas pantat kakak. Kami diam sekeitka. Abang cium bibir kakak, cium dahi kakak. Kakak senyum manja dengan wajah penuh seksi. Kakak bagi isyarat untuk abang kayuh….. Abang kayuh slow-slow kakak mengenjilinjang kesedapan dan pantat kakak meramas ramas batang abang.. kakak mengerang-ngerang kesedapan.. tangan kakak liar meramas-ramas pinggang dan bontot abang. abang kayuh makin laju… kakak tak tahan.. uhhhhh bang…. Abang tekan sodok batang abang sampai kepangkal. Terasa kepala zakar abang menerjah hingga kepangkal rahim kakak. Badan kakak kejang menyentap-nyentap mengelepar kesedapan … kakak klimeks…dahi kakak berpeluh peluh. Abang biarkan batang abang diramas oleh pantat kakak yang sedang klimeks. Sunguh nikmat bila pantat yang ketat padat terasa bergelombang mengengam dari hujung hingga ke pangkal…. Mata kakak pejam, mulut ternganga sambil mengerang kesedapan. Beberapa minit gengaman pantat kakak terasa loose sedikit… “Sayang, I nak kat atas please….” Abang tahu kakak memeng tak puas kalau tak main kat atas. Memang kakak suka tunggang kuda. Dan abang cukup puas bila dapat jadi kakak punya kuda. Yang paling puas bila abang bapat gentel kelentet kakak dari belakang sambil meramas punggung kakak yang padat tu. Malam tu abang bagi kakak mengelepar klimeks dua kali lagi masa kakak kat atas. Dan persetubuhan kami disudahi dengan abang klimeks dan abang semburkan air mani abang yang dah berkantung-kantung di dalam pantat kakak yang ketat dan padat tu, sampai terpancut-pancut air mani abang keluar membasahi telur abang sebab kat dalam pantat tu dah penuh sendat tak ada ruang aair mani nak mengalir. Kakak terlentang kepuasan. Dan yang paling seronok bila abang cabut batang abang… air mani abang keluar membuak-buak dari belahan pantat kakak yang ternganga. Bau air mani memenuhi ruang kamar tidur kami. Kami tidur puas malam tu. Kakak langsung tak jaga, sebab abang yang bangun tiga kali bila baby terjaga nak susu. Masa bangun tu sempat abang belek-belek pantat kakak yang masih lena terkangkang kepuasan. Hei geramnya…. Korang semua kalau nak seronok mengongkek ini pesanan abang. 1) buatlah kerja tu dengan isteri yang sah 2) bagi biarlah benar-benar ikhlas dan dan biarlah roh kita bersatu didalam persetubuhan itu 3)jangan lupa baca doa. Agaknya emak-bapak korang semua ni ramai yang tak baca doa masa nak mengongkekan kau dulu. Solat apatah lagi. Itu yang dapat anak haprak jahanam macam korang semua ni. Semua perangai syaitan. Tak tahu agama. Bertuhankan seks. Macam haiwan asyik tahu nak melancap mengongkek tak kira dengan siapa. Bertaubatlah nuh…..

Fucking My Own Wife...

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -