SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

abangku (suamiku)

Sex = Female
Where it happened = at home
Language = malay
Refnum = 44294
nama aku azeera.aku seorg gdis brasal dari utara .ms kjadian ni aku baru umo 23 dgn susuk tbh 34-24-35.kira boleh menarik perhatian mna2 lelaki la.apa yg aku nk ceritakan ialah satu knangan manis yg xdpt aku lpakn smpi skrg ni..ia trjdi pd bulan 12 iaitu aku bersetbuh ngan abg kndung aku.. akudh lma mnonton vcd blue kpunyaan abg aku di blk home teater kami.kdg2 tu smpi mlncap aku dbuatnye.kiranya ape sj objek yg ade dkt ngan aku trus aku gnakn utk jolok paya bakau aku.tibalah satu ari 2,tggl aku ngan abg aku yg macho je kt umh... ari 2 abg aku mula la bkak vcd yg bru dibelinye...kbetulan bilik home teater kmi xbkunci jd akupn tolak ckit pntu blik 2 dan aku lihat abg aku ngah tgk vcd blue sambil2 2 tgan dia sekejap2 pgang kote die..aku pn dh naik stim tgk abg aku.basah jugk la panties aku sbb air mazi dh kuar. aku pn xthan,aku msk je blik 2.aku kta nk join skali tpi abg aku xkasi..aku pn ugt la die,aku kta nnt makayh blk,aku nk kasi tau yg abg aku tgk vcd blue.so takut pnye psl,die pn kasi la aku tgk skali.aku pn baring la sma2 nganabg aku ats kapet. pehhhh!!!cte die mmg best gle...dsyat...aku yg bru tgk xsmpi 15mnt pn dh bnjir kilat.sekejap2 kne g toilet cuci pantat.aku prasan gak yg abg aku ni asyik tgk tetek aku yg bgai gunung semanggol nk mletup ni.tpi aku wat xtau je.mklum la aku pkai bju tdo yg nipis n jarang tnpa bra.puting aku pulak dh menegang. abg aku ni plak smkin lme amkin dkt ngan aku.mkin brani plak die.blm sempat aku kta ape2,die dh kiss my lips.aku xmnolak sbb sronok,jd aku smbut msra.lma gak ktorag wat french kiss smpi nk mngerang aku dbuatnye.pntat aku dh bnjir kilat.smkin lma nfs aku smakin kncang. abg aku pn mula mnjalarkn tgnnye ke gnung smanggol ku.aku rela digomoli.so aku bgn n bkak btang bju aku satu persatu.bila dh tsembol tetekku,abg dgn rkusnye meramas tetek aku..aku pn ape lg.ble die dh mla main2 di sekitar tetek aku,aku jd stim yg teramt sgt.tapi aku msih xpuas ati lalu aku pn sumbatkn puting aku ke dlm mlut abg aku.abg aku apa lagi,dihisapnye dgn glojoh dan pntataku smakin berair dan bjik aku plak smkin kembang...aaaahhhh... eeeeeemmmmm...sedap siot...aku pn trus lucutkn akin plikat abgku..fuuhhhh...bsr kpala butoh die.klu kne ni psti sngkut..standard mlayu la..6stgh inci..aku pn dh xsbr nk kulum.aku trus kulum...mmg sdp rsanye dan klumanku membuatkn abgku trangkat kaki.stop!!kata abgku.aku ingatkn die nk wat ape rupanye nk pncut luar.aku n apa lg,trus menjilat air mani yg still mlekat kt kote die...bji klentik aku dh mule kembang kuncup... pas tu aku trus tnggalkan smue pkaian ku dan bbogel trus..bila abgku npk je hutan daraku yg fresh lg lembab ni,trus je die jilat pntat aku mcm org xmp air sminggu.aku mg xthan ble kna jilat.digigitnye dinding pntat aku,dihisapnye bji aku..mmg abg aku ni the real pussy licker la..sluruh plosok pntat aku dgerudi dgn lidahnye..rs nk tkeluar sume isi pntat aku. air aku ni mkin lma mkin byk smpi abs mka abg aku dipenuhi air aku.bla air aku mula mleleh ke lubang buritku,die pn trus menjelajah ke lubang burit aku..dijoloknye lubang buritku ngan lidahnye smbil jarinye menjolok masuk ke lubang burit ku.part ni yg pling best.dikoreknye lubang pntat aku dgn jarinye slama 45mnt..mmg puas gle aku rs. playarn smakin memunck.sku dh bsiap sdie nkmlayari bhtera.aku kangkag seluas luasnye supaya senang konek giant 2 nk tikam pantat aku.ag aku pn dktkan kpala kotenye ngan bijik aku.die gesel2 dlu kt ctu..sedap gle aku rs.lps 2 die mule jolokkan kotenye ke lubang pantat aku.smakin lama smakin skit plak aku rs.perit.aku tolak abg aku sbb skit..tpi abg aku ni gnas ckit.die trus tkam pntat aku...ppprrraaaaapp!!!!sah...pntat aku dh tkoyak dranye.cm nk nangis aku rs..tpi abg aku pndai miain.mle2 die rendam dlu kote die dlm pntat aku.pastu die start speddy..rs cm nk tcabut pantat aku dbuatnye.mla skit.lma2 sdp..mmg sdp gle sbb btang abg aku besar n pjg gle.aku pn kmut la kuat2..air aku dh byk kali kua....aaahhhhhhhh.....eeeeeeemmmmmm....fuck me...fuck me..kataku.abg aku plak tsenyum n then die tkan lg dlam..aku tau 2 isyarat nk cum.jd aku mampatkan kemutanku dan ahhhhhh.....aku rs pnas je dlm pntat aku...byak gle die tmbak lam pntat aku..sdp wehh... kami tdampar smbil bebogel..tpi aku tetap xmau mgakhirinya.aku pn bgn kmudian aku kulum kote abg ku semula.tekena je kuluman ku,kotenya bgn smula.ble dh keras gle,aku pn tunggang la kuda putih 2..aku henjut laju...cra cm ni baru aku cpt cum.bila aku dh klimaks,aku trus sentalkn kpala abg aku kt pntat aku.dijiliatnye jus pantat aku dgn rkus skali pastu die ramas tetek aku n gigit puting tetek aku yg krs gle ni...aku mngerang bagai nak rak. lps 2 kmi main doggy style plak..aku pn than pntat bg mampat,kaki dirapatkn.smbil die rms tetek aku,die trus tikam kn kote die kt pantat aku..peeeeehhhhh...perit siot tpi sdp gle...dirodoknye kote die dlm pntat aku siap ngan henjutan yg kencang lagi..aku mmg dh xthan lagi.aku hnya mmpu mngerang.trasa cm kayu blak tusuk pntat aku.aku truskn kmutan..abg aku plak mraung.die nk cum skali lg la 2..abg pn henjut laju n smpi dh nk pncut,die kuarkn pastu halakn kote ke mulut aku..die pncut lm mlut aku..aaaaaaahhhhhh....eeemmmmm....yummyyyyy...sdp siot air yg fresh lg pns..ahirnye kmi bdua tdmpar kletihan.. smnjk dri itu,aku sllu make love ngan abg aku..smpi la skrg wlaupn aku dh kwin n abg aku pn dh kwin...sume ni kj gle kn...???k la tkat ni je cte aku..k daaa...

abangku (suamiku)

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -