SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

fara

Sex = Male
Where it happened = my house
Language = malay
Refnum = 40192
citer nye cmni..
aku slalo angan2 nk maen ngn akak sepupu aku so aku rse aku dh cukup besa tuk sume ni..akak aku ni 23 taun & dh msk u pun.tp perangai cam budak2.manje lah kte kn.anak tunggal,so pendek citer die slalo dtg umh aku psl aku ade pompuan so die baek ngn adek aku.ari2 adek aku nk g 2syen tp parents xde so kena akak aku yg anta.aku dlm pale otak dh pk nk wt keje jahat..heheh.aku nk ltk ubat tidur dlm air yg aku wt.sure die haus ble blk pas antar adek aku g 2syen.adek aku strt 2syen kul 12.30 tgh ari dan abis kul 3 ptg.kejadian 2 berlaku time ari jumaat.heheh.aku x g smbhyg jumaat.so akak aku pun blk dr antar adek aku g 2syen
enth cmne aku tkt plk nk wt keje nie,tp aku dh berazam akn fuck akak nie.cmne aku x t'pkt ngn die.lepak dlm umah pki boxer je.pas2 pki singlet ketat n nipis.tetek mmg besa lah wa ckp same lu org.akak aku trs msk bilik air ble die blk umh.aku tye asal??die kte sakit perut.so xpe ar.die trn kang aku bg minum air tg aku dh ltk ubat tidur.tibe2 aku dgr akak aku pggl..die pggl aku abang.."Abang,abang"so aku nk ats tgk asal die pggl aku.die kt die nk mandi tp lupe nk amek towel so die srh aku amek towel die.hehe.time nie aku dh pkir jahat.aku g amek pastu time nk bg kt die aku wt2 jth.so t'lggr pin2 bilik air n aku nmpk lah akak aku BOGEL.1st time siot.aku t'paku tgk keindahan tg tuhan cipta tuk lelaki.akak aku plk vam t'kjt tp x reti cover pantat die ker tetek die ke..lame aku pndg smpi akak aku ckp"woi dh tgk lame2 xreti2 nk blah"aku ckp lah xkn nk tgk je.kucing mane prnh pskn ikan yg ade dpn mate.so 1st step.aku trs pluk akak aku n kiss die.mule2 die cam x bg respon bt last2 die plk yg lbh2..kteorg wt french kiss.aku sedut lidah die.die pun same gak pas2 aku rse hal nie prlu d'bawa ats ktl.aku pun rangkul akak aku.die pun sedia bogel so die yg bogel kn aku.aku ckp kt die yg aku dh lame perhati kn die dan mimpi nk maen ngn die,so die ckp die pun lame gak idam nk aku psl die kte die prnh intai aku mndi dan ckp kote aku ni bsr gak budak remaja cam aku nie.so aku pun trs nyonyot tetek die smpi aku rsse die dh lemah je.aku trn pelan2.aku kiss dr breast trn ke perut die n lastly pantat yg merah.aku jilat2 smpi akak aku kte hanif tlg arrr..please fuck me.fuck me.aku pun tnpa buang mase trs jer fuck tnpa perlu d'srh.aku try henjot n aku rse pantat die nie ketat lah.aku msk pelan2.pas2 die kte sakit.aku ckp "fara,things gonna be just fine"aku msk lg n lastly aku tgk kote aku pun dh msk sepenuhnye dlm pantat fara.so ape lg.mule lah keje mendayung.aku henjot kuat psl nk bg die high.lame gak aku maen dlm 15 mnt aku rse mcm nk pancut plk so aku pun wt bodo jer trs pancur pantat fara.aku x puas lg aku wt plk doggie stail.die kte stail cmni lah die ske.aku tye blk prnh wt ke sblm nie.die ckp dh 2 kali ngn balak die.aku x kesa ar janji kote aku puas.aku maen ngn die lbh kurng 4,5 round dan last skali akuu wt 69.time aku rse dh xde air mani.so die pun sedut2 kuat.aku rse cm nk t'cbt kote aku.pas2 kte brg2 n borak.die kte aku cm pengalaman je..xde ar aku ckp 1st lah..tp slalo tgk vcd blue so daya imaginasi aku tinggi.fara tgk jam dh kul 2.45.die ckp nk g jemput adek aku blk tp aku x bg psl aku ckp aku still x puas.aku srh die ckp kt adek aku yg die pening kepala n suro adek aku blk sndri.i love u fara

fara

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -