Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

CERITA SEX YANG NASTY,PLEASE READ!!!

Sex = Female
Where it happened = random Place
Language = English/ Malay
Refnum = 40000
Hello, its Cass.Malas nak cerita panjang2 so I terus masuk je ke sex part, from the beginning, of course.


Ada sorang guy ni named William, dari Canada 30s somefing. Dia ada ajak nak buat sex as he into an orgy sex/gangbang.I pun agree la nak buat sex dengan dia. I ni jenis girl yang suka jadi slave kat white people because it turns me on.I suka sex yang nasty/bad/gangbang/orgy/being tied up-humiliated etc.I teringin sangat nak buat sex dengan white ppl.William agreed nak kenalkan I dgn friends dia yang lain but under one condition. Dia nak try me first. Dia ni kiranya completely strange sebab baru kenal 3 days. tapi I berani ambil risk untuk sex dgn dia.




Sampai je kat William's place, I terus masuk rumah dia and gave him a french kissed. So dia terus bawa I kat satu bilik khas ni. Macam2 equipment(all bout sex) ada kat sini. So I tak tahan dia pun tak tahan so he took off ma clothes, once he done ,dia cakap "wow look at yor pussy,its fuckin hairy and I love it".Memang my pussy hairy pun,banyak gila.So I pun took off his clothes.Lagi ar, badan dia pun memang hairy gila, semua tempat hairy. Masa tu memang I dah turn on.I baring atas katil and open wide my legs. He kissed between my legs pastu start lick ma pussy. N den dia finger my pussy and I moaned. Dia masukkan 3 fingers masa tu memang dah rasa nikmat dah.I told him untuk fuck my pussy dgn lidah dia,and he did.Masa tu lagi la turn on.Lepas tu dia pula baring atas katil. I buka dia punya legs and tangan.First I kissed both his fuckin hairy armpits. Kenikmatan yang rasa jilat dia punya armpits dgn baunya lagi,hair dia lebat pula tu. N den jilat dia punya chest and his tits as well.Susah nak cari dia punya tits sebab hair dia banyak sangat, lebat gila. Tapi dia punya tits memang sedap sebab besar. Tanpa lengah masa I terus pergi kat between his legs. Ada cock yang sangat la besar. FUCKIN HAIRY!!!! I pun apa lagi, jilat la cock dia and dia punya foreskin juga. Lepas tu I buat deepthroat. Besar gila macam Big Mac Pun ada. Lepas tu apa lagi kitaorang pun got down to business. Dia ikatI kat katil dgn handcuff. I tak menolak langsung malah I lagi suka and turn on. Masa tu I memang dah tak boleh move, tied up and hopelessly. Dia pun mula tease my pussy. Dia jilat and lick. Lepas tu dia mula masukkan dia punya cock dalam my pussy. Wow besh gila masa tu. Dalam masa tu kitaorang ada talk nasty lyk he said " u r ho and hopless tied up girl needs sum1 to fuck" "ur mothafukin cunt and ur my mothafuckin slave". Apa lagi makin banyak la my cum keluar dari pussy. Lepas tu dia tunjukkan tanda dia nak cum and I cakap cum je dalam pussy I. He did as told. Dia punya cum punyala banyak. Masa tu still ikat kat katil and my pussy putih je dgn air mani dia. Lepastu I jilat cock dia and telan air mani dia. Tiba2 dia cakap nak piss, I cakap I boleh jadi toilet human. Nak tau tak, dia piss kat I . I ni memang jadi slave dia gila2. I let him to piss in my mouth and my pussysshole. Mula2 dia piss dalam my mouth, I pun telan dia punya piss. Pastu I suruh dia minum banyak2 lepas 5 minit, dia cakap nak piss lagi, I suruh dia piss dalam my pussy and my asshole.Mula2 dia masukkan cock dalam ass I and then piss.Lepastu keluarkan masukkan dalam my pussy. Nikmat yang I rasa, dia piss dalam my pussy. Masa tu Tuhan je yang tau nikmatnya macam mana. Lepastu dia piss kat my face,I let him to do so. I told him I loved him as he replied "your my slave and shut up ur mothafuckin whore". I tak kisah, makin turn on adala. Masa tu badan dia dah berpeluh gila, kalau ditimbang bolehla dapat satu litre air peluh. I pun minta izin nak jilat dada dia yang berbulu gila2 tu. Nikmat gila masa jilat dia punya dada yang berbulu tu,dgn air peluh yang masin, enak gila, I jilat macam orang tak minum 100 tahun.Pastu jilat dia punya armpit yang berbulu lebat gila. Dgn bau yang boleh tahan, I jilat armpit dia pastu gigit dia punya bulu, dapat beberapa helai I telan. Sebenarnya I masih lagi terikat kat katil, dia tak buka I lagi, I lagi tak kisah. Lepastu I minta nak jilat dia punya asshole. Ass dia memang lagi lebat bulunya. I tak tahan so bila ass dia depan muka I, I terus jilat macam kena rasuk syaitan. Sedap gila asshole dia dgn bau yang mengasyikkan. Lepas tu dia keluarkan sex toys. Dia took out a vibrator. Dia ludah2 kat pussy I pastu finger me and den masukkan vibrator tu.Benda tu vibrate je lagi banyak cum yang keluar dari pussy I. Makin banyak pula ludah William kat my pussy. Badan I masa tu berpeluh campur dgn piss William. SEdap baunya. I suka jilat peluh William pastu telan ,nikmat gila. Lepas tu dia ada buat phone call, I heard dia cakap kat friends dia " Hey Im using this whore(me) and shes great .I guess all of us will be having her tomarrow and we're gonna set up a gang bang".Masa tu I happy gila dgr benda tu. Pastu William cakap kat I dia ada 30 friends(MEN) yang akan guna I esok,I happy je sebab tu yang I selalu impikan masa I masturbate(dulu2).




Ok ni nak sambung hari keesokkan harinya.



I jumpa William kat satu kilang, lebih kurang dungeon la.Lepas tu William bawa I jumpa friends dia. Masuk je dungeon tu, lebih kurang 50 orang kawan dia ada kat situ. Dari 30 terus jadi 50.Wow happynya hidup I masa tu, mana taknya semua 50 tu akan buat sex dgn I. Lepas jumpa semua diaorang suruh paksa I tanggal baju semua.I couldnt resist sebab I dah jadi slave kat situ kan and all of 'em are the masters, ketuanya William la. Diaorang ni semua berbulu, takda sorang pun tak berbulu.Masa dapat tau diaorang berbulu hidup I macam kat dalam heaven la, happy gila. Lepas tu, I sorang je naked and I berdiri kat tgh2 bulatan 50 orang tu. Lepastu I baring atas simen yang agak nasty tu, I open wide my legs dan menampakkan my hairy pussy yang sangat lebat. So all of 'em started talkin nasty bout me ada yang cakap "whore","cunt","ho" and macm2 la.I suka diaorang talk nasty to me because it fukin turns me on. Lepastu diaorang semua ludah kat I. Ada yang ludah kat ma asshole and kat pussy, dalam pussy pun ada. And then masing2 tanggal baju menampakkan badan yang hot and fuckin hairy. Diaorang ada pasang tape, diaorang tape kan smua, I tak kisah pun, I lagi suka.Kiranya sex kali ni memang nasty la. So lepas diaorang dah naked, kesemuanya maka sex pun startla. Sorang2 fuck me and lebih kurang 10 minit setiap orang. Sambil sorang tu fuck I suck,lick cocks yang lain. Ada yang fuck my ass and dalam masa sama fuck my pussy as well as am lickn deir cock.Nikmatnya Tuhan je yang tau. Lepastu diaorang letak I kat atas mat and ikat aku kat besi sebelah.Position aku masa tu aku baring. Once again I being tied up and hoplessly. Aku nampak ada sorang stud ni ambil gambar and tapekan . Time ni la when pussy aku menjadi tempat air mani 50 orang tu ditempatkan . Sorang2 pancut dalam pussy aku, ada yang terasa sampai ke perut.Ada yang sambil pancut kat dalam pussy,sambil pancut kat dalam ass aku,mulut aku. Lepastu sampaila adegan dimana diaorang ni cum and piss all over me. Ada yang piss dalam mulut aku, pussy aku, body, asshole. I telan je air mani, piss diaorang, peluh "wangi" diaorang. Nikmat gila, u all pun should try. Bayangkan 50 orng mat salleh hentam I. Penat sakit semua ada,diaorang ni hentam semacam je. Aku tak peduli diaorang piss ke shit ke cum ke aku telan je sebab aku memang suka diperlakukan begini. Macam whore and slave yang hopless. memandangkan diaorang tak kan buka aku punya ikatan, tiba2 je diaorang nak SHIT kat all over me. I said no problem as I'd love to eat their SHIT . Dahla kena gari pastu kena blindfold pula. Diaorang apa lagi semua 50 tu ambil tempat,ada yang duduk kat bahagian atas and yang pelik tempat tu muat utk 50 orang hentam I sorang. Diaorang start pancut piss diaorang and still ada yang pancut kat dalam pussy. (beramai-ramai). And lepas tu ada yang dah start shit on my face, in my mouth la. Ada yang shit dari atas and betul2 jatuh dalam mulut I. Pastu diaorang ramai2 gelak kan I. I memang rase dipergunakan and di ainkan,tapi I tak kisah sebab I enjoy. Lepas tu hampir semua dah piss and shit kat seluruh tubuh badan I, habis shit tu diaorang sapu kat seluruh badan. Badan I masa tu memang kotor habis la and bau pun dah "wangi" sangat2. Lepas tu diaorang buka blindfold and I nampak diaorang tgh tapekn dpn muka I. Diaorang cakap nasty and memalukan diri I.I terpaksa ikut memangdangkan I ni seorang slave.I boleh nampak badan I kecoklatan and ada hijau kunig sikit sebab shit diaorang ni ada yang warna hitam,coklat,hijau kuning. Lepas tu ada lagi yang nak piss an shit. So diaorang piss and shitt dalam my mouth and I telan je apa yang diaorang bagi. Pastu sorang2 fuck I balik and pancutkan air mani kat dalam pussy I. Dah bergelen air mani dalam my pussy,mouth. Tapi memang besh gila sex ni. Lepas tu William tiba2 tunjukkan kontrak aku dgn "kawan" dia ni. Sebenarnya diaorang ni bukan kawan William tapi entah orang asing datang dari mana entah. Diaorang ni semua pekerja factory. Tak tau la diaorang ni "clean" ke tak.Tau2 je aku dah buat sex dgn 50 orang pekerja factory yang asingpletely strange. Oh ye sambung balik. William tunjukkan aku kontrak dgn 50 pekerja factory ni. It said aku telah setuju untuk menjadi diaorang punya sex slavenimal/subs/ untuk 5 tahun.Terperanjat aku. So means that 24/7 aku kena serve diaorang ni sebagai sex slave and human toilet. Maksudnya aku kena jilat peluh diaorang,telan air mani,shit,piss diaorang. Tapi yang peliknya aku tak kisah pun.Aku suka hipud aku macam ni. Tapi sekarang dah berlalu aku rasa sunyi pula.Aku kalau boleh nak jadi sex slave and human toilet for the rest of my life.Memberi serve kepada lelaki yang mempunya bulu yang sgt banyak,cock yang besar and yang nak jadi my master.Ok sambung.lepas William tunjuk je kontrak tu, aku terus agree. Lepas tu kesemua 50 orang termasuk William blah macam tu je.Aku ditinggalkan sorang2 dgn ikat kat besi, badan yang kotor,"wangi" gila2 .Aku dah mula takut tapi aku sedapkan je hati aku.Lepastu tiba2 datang lagi lebih kurang 40 lebih orang lelaki perkerja kilang juga kot. semua macam tadi semua berbulu diaorang semua master aku. Aku dah jadi sex slave kepada kilang tu. Aku completly menjadi harta benda mainan diaorang as diaorang boleh buat apa sahaja kat aku. Aku tak boleh membantah. Sepanjang 5 tahun tu aku berbogel tak pakai apa2 kecuali pakai colar yang anjing selalu pakai and lepas tu duduk dalam cage. Aku suka life macam tu. Ada sesekali aku pergi ke bar and dipergunakan oleh lelaki2 lain.Semua piss,shit,pancut air mani diaorang dalam aku punya segala lubang yang aku ada.


Itu je nak cerita. Sekarang ni aku free. Tapi aku tak suka. Aku lebih suka naked depang orang lelaki yang berbulu yang dominate aku supaya aku boleh serve diaorang. Aku suka sgt bila aku boleh jilat badan diaorang yang hairy and sweating,bila diaorang pancut dalam pussy aku and bila aku telan piss and shit diaorang. BESH AND NIKMAT GILA HIDUP NI!!!!!!


Kepada sesiapa yang nak dominate aku untuk jangka masa pendek/jangka masa panjang ataupun seumur hidup sila la contact aku, aku sedia. Yang penting you all mesti berbulu lebat and buat semua benda yang memenuhi fetish aku. Aku ni juga suka melutut and worship MEN bila aku serve diaorang. OK tats all.

I NEED TO BE SOME SEX SLAVE AND AVING SOME NASTY SEX !!!!!!!

CERITA SEX YANG NASTY,PLEASE READ!!!

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -