Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Hamba seks

Sex = MALE
Where it happened = Selangor
Language = Malay
Refnum = 35033
Pengalaman ni berlaku masa aku tengah belajar kat universiti.

Aku berkenalan dengan seorang janda anak sorang berumur 33 tahun melalui IRC.

Satu hari aku berjumpa dia kat sebuah restoran makanan segera. Dia keluar untuk lunch hour dan aku pulak kebetulan takde kelas. so.. first time jumpa.. borak2 cam dah lama sangat kenal. Sedangkan kami baru 2 bulan kenal melalui IRC dan email.

Janda ni mukanya ada jerawat sikit. Kulit putih melepak, body boleh tahan dan freehair. Camana dia bercerai aku tak nak tanya sebab aku ni muda lagi dan kami baru lagi kenal.

Lepas makan kitorang pun berpisah sebab dia nak pergi kerja.
malam tu aku dapat phone call dari dia.. dia ajak aku datang rumah dia jumpa anak dia yang baru berumur 5 tahun.

Aku pun pergi la ke rumahnya. lagipun dia dah siapkan makan malam lagi... nak kenalkan anaknya kat aku. Aku pun memang suka bebudak... apa lagi...

Bila aku masuk rumah dia aku melihat ada sornag budak kecil. Dia lah Mira.. anak tunggal kesayangan janda tu.
Lepas tu kitorang makan malam.

Lepas makan aku dok kat ruang tamu nak baca paper. sementara Mira lak naik ke atas bilik dan tidur.
Lepas Mira tidur janda tu turun dan duduk berborak dengan aku.

Sebenarnya aku masa tu tak tahan dengan nafsu aku. Janda tu pakai baju tak pakai bra. Aku dok stare je buah dada dia.
Dia terperasan dan....

Aku dipelawa untuk tidur kat situ. Mulanya aku cuba menolak tapi janda tu cepat memujuk aku supaya menemankan dia yang kesunyian.

Aku pun pilih untuk tidur kat sofa je. Biarlah janda tu tidur kat bilik dia.

Bila lampu dipadamkan... aku pun merebahkan diri kat sofa.
Fikiran aku bercelaru. nafsu aku mula terbit lagi.
Aku pun mula nak melancap. tapi aku tahan lagi.

Tiba2 aku dengar janda tu panggil aku.
Aku segera ke atas dan bukak pintu bilik janda tu.
Aku terkejut besar bila janda tu tiba2 merangkul aku dan menolak aku ke katil. Aku rebah atas katil dan janda tu terus menindih aku.

Akhirnya aku pun tewas. Janda tu mula melaksanakan tugasnya memuaskan nafsunya.

Aku pelik sebab janda tu hanya mengurut2 aku dan belum bogel lagi. Aku je yang dah bogel dengan batang tegak
Kemudian aku tanya janda tu kenapa tak bogel. Dia kata dia tak puas kalau terus main.

Dia mintak izin aku untuk mengikat aku kat katil dan mengerjakan aku. Aku takde pengalaman. Aku biarkan janda tu mengikat aku. Lepas ikat aku dah takleh buat apa2...

Mula la janda tu melakukan macam2 kat aku.Tak payah lah aku detail kat sini.

Sampai hari ni kitorang still lakukan benda yang sama sebab aku rasa seronok jadi hamba seks janda tu. Semakin lama semakin banyak aksi dan skil yang kitorang try... dari main ikat2 sampai la permainan tandas. Aku rasa seronok bila muka aku dibasahi air kencing janda ganas tu.

Kalau ada sapa2 nak rasa camana kencing kat muka orang, contact aku. Aku boleh jadi toilet bowl korang. Nak aku clean kan pun boleh....

Hamba seks

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -