Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

ARNE

Sex = MALE
Where it happened = Kilang
Language = Bahasa Melayu
Refnum = 34322
Aku merupakan seorang yang gemar berfantasi tapi cerita yang aku nak bagi tau nie.. cerita betul.Segala fantasi aku benar - benar terjadi.Waktu aku baru habis graduate aku kerja dekat satu kilang di Bandar A.Dalam kilang tu ada ramai gadis, janda dan lain-lain lagi.Bila first time kerja ,aku dapat rasakan tempat kilang nie memang best.Pekerja -pekerjanya ramai yang sosial.Kalau melawak mesti ada berbau unsur lucah.Ada seorang gadis nama Ida(23 tahun).Dia nampak macam sopan aje tapi jelingannya puh...penuh makna.Aku try risik - risik tengok kalau-kalau ada chance.Alamak..line kurang clearlah...dia dah ada tunang.Kerja kat Singapore pulak tu.

Pagi-pagi kalau aku datang awal, aku sembang-sembang dengan operator dulu.Ada seorang kakak tu..nama dia...alah..
lupa pulak.Ha...Lily(35 tahun).Dia nie dah kahwin tapi....kalau takat ringan-ringan tak da hal punya.Mula-mula aku takut-takut juga nak melawak dengan dia.Tapi bila pagi-pagi datang kerja,kalau selisih dengan dia, mesti dia cubit punggung aku.Lama kelamaan aku pun naik berani.Kalau ada chance,mesti aku raba dia punya buah dada.Selalunya di tempat tempat sunyilah aku ambil peluang untuk raba.Paling best waktu di kantin bila time rehat.Belakang kantin line clear.AKu ajak dia duduk disebelah aku,paha sam paha sudah rapat.Dia suka urut batang pelir aku , aku pulak suka raba dia punya tetek yang besar tu.Tak cukup tangan.Kala nak ramas kena pakai dua belah tangan.Hai...tahlah dia nie.Aku ingat suami dia tak pandai main kut.Sebab tu suka menggatal.
Aku yang bujang nie tak da hal.Rezeki...beb.

Oh ya... berbalik kepada Ida.Suatu hari aku dengar ada member kata dia nie lain clear.Sebab dia gaduh dengan tunang dia.Perang besar kut.Aku masuk line sikit-sikit.Lama -lama dah boleh ajak keluara adalah cinta pandang pertama aku.Dia punya muka taklah cun sangat tapi..tarikan seks dia cukup kuat.Dengan suara yang manja,mata yang kuyu...bibir yang nipis ..puh.I like it.Tapi ada satu lagi tarikan dia yang kuat.Apa dia?Cuba you orang teka.Nanti aku bagitau.

Satu hari dari hari-hari yang aku keluar dengan Ida, aku telah pergi satu tempat yang jauh dari kawasan aku tinggal.Line tak clear beb..semua orang tahu dan kenal kitaorang.Tiba-tiba masa membonceng motor tu hujan turun.Aku pun cari parking kat tepi jalan.Dan jumpa satu pondok agak jauh dari tempat orang.Aku dan Ida agak basah.
Aku lap muka dia dan dia lap muka aku.Aku dan Ida hampir semakin rapat satu sama lain.Aku tengok dia pejamkan mata dia.Aku sentuh dahi aku dengan dahi dia.Pelan pelan la..
jangan gelojoh sangat.Dalam hujan renyai -renyai aku bagi satu "light kiss" kat bibir dia.Dalam keadaan yang malu-malu bercampur bersalah dia marahkan aku.Kenapa aku kiss dia.Aku tau dia masih teringat kat balak dia kat Singapore.
Dia terus ajak aku balik.

Keesokan harinya,di kilang aku terima "Internal Call" dari extension Ida pada waktu rehat.Dia cakap nak jumpa aku.Ala....miss la hari nie nak ringan-ringan dengan Kak Lily.Kami jumpa kat pantry office. Dia tak cakap banyak.Bila tengok line clear...terus dia bagi satu "French Kiss" kat aku.Apa lagi aku pun terus balas dia punya kiss.
Dia cakap jumpa aku lepas habih kerja kat belakang kilang.
Petang tu tepat pukul 5.00 ptg aku pergi jumpa dia kat sana.
Ini lah detik permulaan pengalaman seks dengan dia.
Kami usha dulu line clear kat tak.Bila pasti semua operator machine dah balik.Aku ajak dia pergi Blow Mould.Aku bagi satu hot kiss.Kat dahi turun ke telinga kemudian ke dada.Aku tengok dia dah pejamkan mata.Sambil mengeluh..kecil
argh...aku terus naik keras batang aku.Teringat time aku raba Lily.Tapi Ida lagi best.Anak dara.Aku buka satu persatu kancing baju dia.Sambil mulut aku terus cium bibirnya.Lidah aku, aku hulur kat Ida.Dia menghisap penuh dendam.Berdesit desit bunyinyaa pakai bra warna hitam.
Baju dia dah terbuka.AKu picit-picit dengan geram.Dia cakap
"Abang tolong perlahan sikit...a sakit la."AKu pun slow sikit sikit ramas tetek dia.Kemudian aku buka coli dia ...dan puh tersembul dua gunung menegak.Puting dia colour merah jambu.Oo...rupanya anak dara punya tetek kaler merah jambu.Dia cakap "Bang..a gelilah....aku balas balik..Geli tu lah best..nanti abang bagi lagi bet punya geli.Jari aku turun ke pantatnya pula.Underwear nipis kaler putih dia pakai hari tu.Bau aroma yang datang dari luruh hitam itu sunnguh enak.Hujung jari aku terus turun ke lurah sempit dia .....Tapi....tak boleh masuk terus.Rupanya dia punya bulu buritnya sangat lebat.Sampai tenggelam lurah sempit dia.Aku tanya dia,kenapa panjang sangat..dia jawab dia tak pernah kerat bulu tu.Bayangkanlah bulu dia terkeluar sikit dari underwear dia,(masa aku belum londeh lagi underwear dia).Itu yang buat aku geram tu..Dah tu bau tengik dari burit Ida buatkan aku hilang akal aku terus ambil aku punya konek yang dah tegang tu aku letak dicelah-celah dua bibir anak dara tu.Aku sorong tarik keluar perlahan-lahan dicelah burit dia.Aku dapat rasakan betapa sempitnya dia punya burit.Aku sorong kat luar dulu sambil pada tu..geli dan ghairah terus bangkit.Tambah lagi batang aku yang berlaga dengan dia punya bulua larang aku masuk terus.Biji kelentik dia semakin membengkak dan kembang.Air mazi makin lama makin banyak meleleh keluar dari lubang burit dia.Sekejap-sekejap badan Ida bergerak bila kepala batang pelir aku menyorong biji kelentik Ida.Macam kena kejutan elektrik.Tiba-tiba dia menarik batang aku dari celah buritnya dan kemudian dia mengusap-usap batang pelirku.Aku tanya mengapa Ida tarik keluar dari apam Ida yang tembam tu.Serious geng ...Burit dia memang tembam sampai nampak timbul kalau dia pakai seluar slack kerja dia."Ida takut mengandung bang.."rengek Ida."Please Ida abang dah tak tahan nie,air naik dah penuh kepala nie".
Ida usap dengan tangan dia yang lembut batang konek aku.
Ida memang terer bab usap mengusap nie.Dari perlahan-lahan ke semakin laju jari dia melancap batang aku.Bila aku rasa air tu dah nak terpancut aku bagitau Ida..arghhhh...abang dah tak tahan niea terus tarik batang aku ke lurah burit dia.Kemudian dia kepit batang aku dengan peha dia.Apa lagi terpancutlah air mani aku kat celah burit dan peha dia.


bersambung.........

ARNE

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -