Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

chin & me

Sex = MALE
Where it happened = hotel
Language =
Refnum = 30723
Aku teima call dari US chin akan balik she nak akau tunggu dia kat KLIA
aku tunggu hampir sejam dia buat clearence
and she muncul kat arrival gate
aku masukkan barangnya dalam kereta dan kami berlepas untuk balik
dalam kereta aku tanya " How are you?"
I'm fine.
You nak i hantar balik ke KB? She jawaap "No!"
She ad Singgah sekejap kat Hotel, I nak relax, kejap, please."
"O.k" aku jawab "tapi hotel mana?" sshe jawab " the nearest"
so aku singgah dekat hotel con.. Dah Ckeck in untuk setengah hari we masuk dalam room
After put all her things Aku lay on the bed snd she when to bath room then aku terlelap kerana letih menunggu.
Tiba-tiba aku terasa semacam ada sesuatu pada konek aku dan bila aku buka mata chin tengah hisap konek aku and akupun tegur dia then she said "You memang dah lama nak tapi kali ini I bagi you rasa, no problem"
Sambil dia hisap konek kau akupun buka towel yang dia pakai maka terserlah semua badan dia
Chin came over here? She stop and come next to me
We kiss deep kissing. Chin dibawah aku.
Aku jilat leher dia dan turun ke bawah lagi dapatlah aku rasa teteknya yang dah lama aku idamkan . memang enak aku hisap teteknya lepas kiri aku rasapula yang kanan
Aku turunkan kepala aku kebawah lagi sampai ke pusat Chin mengeliat aku coolkan dia
aku jilat keliling pusat dia kegelian.
aku turun pelan-pelan keBawah terasa bulu -bulu simpanannya
Chin pegang kepala aku dan aku dapat rasa pantat chin
memang enak aku jilat pantat chin rasa airnya tapi aku masih teruskan hisapnya sampai aku puas. tapi sememangnya kalau jilat pantat memangnya tak pernah puas.
chin kata "sudah lah Please masuk I"
aku bangun dan menghalakan konek aku kearah pantat chin yang sedang menunggu
Dengan slow aku masukkan kedalam pantatnya Chin merengek kesedapan dan aku terasa kehangatan pantatnya aku menyorong dan menarik konek aku dalam pantat chin .
mata chin pejam. aku rasa nekmatnya tak terhingga
aku terasa pula chin cuba mengemutkan pantatnya dan suaranya mengerang "Aghhhhh.." mungkin chin dah sampai Aku pun peluk chin dan deep kiss Chin dan kami bersatu atas dan bawah
bila aku mendengar rentehannya dan terasa kemutannya pantatnya aku pun terasa nak terpancut dan tak sempat aku keluarkan konek aku tiba-tiba konek aku terpancut dalam pantat chin
akupun teruskan lepaskan air nekmat dalam pantat chin dan aku biarkan konek aku berdiam lama juga dalam pantatnya
sampai konek aku kecut sendiri.
Bila dah lega akui bangun dan chin pun bangun pergi kebilik air dan dia keluar tanpa pakai towel
tak tahan aku tengok chin yang berbogel aku tanya chin "Can we make love again please" Chin datang senmua pada aku dan bisik pada telinga "OK" but "after that I nak balik KB"
Aku setuju maka aku teruskan peranan aku sekali lagi
Kami deep kissing dan kali ini aku masukkan terus konek aku dalam pantat chin
dah lama tu chin ajak tukar position chin nak duduk di atas
kali ini kau rasa lagi sedap konek aku merasa dam mata aku dapat mengamati muka chin yang tengah syok mengenjut diatas aku.
aku ramas tetek chin dan sesekali aku cuba menghisapnya sambil dia bekerja
dah tu aku minta tukar position dari belakang
aku masuk dari belakang sedapjuga sebab pantatnya menjadi sempit sedikit. taapi kali ini chin kemut lagi maka aku terasa lagilah syok
chin dak sampai kot
aku teruskan lagi kerja aku dan kerana sempoit dan kemutnya akupun nak terpancut dan aku tarik keluar dan terpancut chin cepat-cepat dapatkan konek aku dan masuk kedalam mulutnya chin hisap aku dan semua air itu sampai habis
aku puas dengan chin petang tu Dah selesai kami pun bersiap untuk check out

chin & me

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -