SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

LANCAU CINA

Sex = Male
Where it happened = di katil sendiri lah...
Language = Malaysian
Refnum = 28568
ramai org kata om cina tak bersunat, lancau mereka kolot.
tapi saya boleh buktikan cina punya lancau pun kuat juga.
ada cina juga bersunat tau!!!
macam gua, haiyo gua punya lancau 7 inci, gua rasa ia sungguh pendek lo..
tapi gua punya melayu friend kata lancau gua kuat ba...
kalau stim boleh tunjuk ke langit sekali wo...
gua punya iban friend pun kata gua punya lancau panjang lagi
kuat...
siapa tak percaya boleh lah offer puki dia atau lubang burit
dia bagi gua cucuk, ha , baru lah dapat buktikan gua tak bohong.

eh, ini satu rahsia , jangan beritahu om lain ok?

Dulu gua pergi camping gua mandi bogel kena tangkap.
gua sangka habis lo, tentu pengetua pompuan sekolah gua
yang tangkap gua gangtung gua sekolah...tapi dia tengok
sekeliling tiada orang dia tarik gua ke semak-samun di
tepi anak sungai itu...haiyo, tahu apa dia buat kah?
dia lancap gua punya lancau ,kemudian dia jilat lancau
gua macam anjing...lancau gua tunjuk dengan keras ke arah
langit, eh eh ,cun betul masa itu satu jet plane terbang
lalu di situ...gua tahu berhampiran dengan semak itu ada
khemah om putih , lalu gua nyanyikan LEAVING ON A JET PLANE
lagu CHANTAL KREVIAZUK. HAIYO, pengetua lancap lagi
lancau gua, habis lancau gua jadi merah...air mani gua
mendidih menyebabkan lagu tu gua nyanyi dengan bergetaran
.selepas 5 minit dia lancap gua punya lancau ,eh ,aneh
betul, lancau gua benar jadi jet plane, tapi lancau gua
punya tembakan ialah air mani gua...eh, pengetua itu macam
dahaga betul ,dia minum habis habis air mani gua......

LANCAU CINA

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -