SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

awek cun gile woooooo...

Sex = Male
Where it happened = rumah aku le!!
Language = Malaysian
Refnum = 24790
so begini citer dia.pada bulan ogos(barangkali)member aku ada citer yang ade sorang awek tu dia minat giler kat aku. aku tanya saper.member aku kata anak pengetua. wuuhhyyooooo.....(utk pengetahuan korang, anak pengetua ni cun lagi cantik, macam siti nurhaliza) aku pun carik la dlm majalah sekolah aku no.tel pengetua.dapat!!! aku pun call dia.aku ajak dia round bandar dgn motor aku.apalagi tanpa banyak bicara dia terus setuju.so aku pun pegi ambik dia. janji dgn dia (kat mana-mana la) aku bawak dia tawaf bandar
aku dgn dia keluar jam 2 petang.kemudian dia kata dia nak balik.aku kata awal lagi.kebetulan kat umah aku parents aku tak ada kat umah.so aku ajak dia gi umah aku.dia setuju.sampai umah aku, aku jemput dia duduk kat ruang tamu
eh eh tergerak di hati aku nak pasang tape blue.aku pasang dan ajak dia tengok sekali.mula-mula dia refuse tapi aku pujuk punya pujuk dia setuju.tengah tengok keasyikan orang tengah fuck, dia pun pegang tangan aku letak kat breast dia.
aku apa lagi terus ramas tetek dia.woi besar giler wooooo.
aku tengok muka die tengah feeling.aku ambik toto kemudian hamparkan toto itu di depan tv.aku ajak dia main.dia refuse.kemudian aku tinggikan volume tv.tengok muka dia tengah asyik.aku pun bukak seluar jeans aku, bukak baju, bukak semua.kemudian aku peluk dia.cium dia.dia pun cakap 'nanti kejap' dia bangun kemudian terus bukak semua yg ada ditubuhnya.pantat dia besar.gebu lagi.tetek usah dikata.kalah pamela anderson.pelir aku dah membesar. kemudian aku jolok pelir aku terus ke pantat dia. dia menjerit.aku jolok dua tiga kali kemudian keluar darah kut pantat dia.oooooooo virgin lagi.aku terus jolok dan jolok dan jolok dan jolok.dlm 10 minit aku jolok rasa nak klimaks dah ni, aku blow dlm pantat dia.AHHH!!!!!! AHHHH!!!!!!! AHHHHHH!!!! dia mengeluh.ahhh terasa nikmatnya hingga menjilat jari.habis blow, rasa geli pelir aku.dia bangun pegang pelir aku dan lancapkankemudian dia hisap pelir aku sampai keluar air mani pulak sekali lagi.dia jilat pelir aku
dia suruh aku jilat pantat dia.aku tak nak..dah letih beb.
kemudian kami relaks kejap.teguk air segelas dua.tengok jam dah maghrib.dia cakap tolong hantar dia balik.dia bagitau kalau nak pantat dia call ajer.aku cakap beres..
perhubungan kami kekal hingga ke hari ini.malah esok aku dah janji dgn dia nak fuck kat umah dia.parent dia pegi melancong kat penang.sedang buat persiapan la ni.
kalau ade saper-saper nak contact aku.cari di KB name
kirk hammett

awek cun gile woooooo...

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -