Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

DRAMA BERSIRI I:ADIK IPARKU

Sex = Male
Where it happened = RUMAH LEE
Language = Malaysian
Refnum = 24727
Gini ceritanya;

Hari tu la kan adik ipar aku datang dari kampung, maklumlah cuti sekolah..Form 4 lagi budak nih. Dia kata nak jalan-jalan tengok KL..so bini aku kata OKlah akupun tolong sambung kata "Canteeeklah tuuu..." tapi dalam hati je. So..biasalah..budak-budak kalau malam nengok TV mesti lepak kat sofa.Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis. saje je malam tu aku ajak bini aku main...apa lagi aku pun baik punya mainlah..bini aku dah ngerang baik punya ..aku lak saja nambah-nambah kasi bunyi kuat sikit.Ada tujuan lee tu...nak kasi adik ipar dengar,,kasi leleh sikit. Masa dok henjut tu aku dengar gak bunyi sofa terkiut-kiut..sahlah dia tak tidur lagi..Apa lagi tambah kuat lee suara aku
"sedap Yang.....?"tanya aku dengar suara horny tuuu
"SSeeedapp Bangg!!!" biasa lahh my wife
Lama gak kita orang dok main sampai peluh berjela-jelalah kata orang.Ye lahh senaman malam mesti panas sikit baru best lepas tu kena kopi O dengan Gudang Garam...fuh KOW punya. Ok Sambung balik.
Dah habih main aku pun kelur lee..nak basuh konek lee tu..maklum lah berlumurun katakan. Sambil keluar ke bilik air sempat gak aku jeling kat adik aku tu. Daam kesamaran aku perasan gak yang dia sedang tidur menerap sambil tangan kanannya tertindih dek badan dia tu. Sah..melancap lee adik ipar aku nih. Lepas basuh konek aku..aku pegi dapur..nak minum air suam lee. Bini aku dah hanyut dahh...manakan tak 3 kali climax tuuu..Panjang lagi cerita nih..nanti kita sambung lagi yek. Untuk perempuan sahaja yang berminat nak menghubungi pengarang sila contact aku kat freesex at catcha com dot my for sure aku balas punya. Tapi tak nak lee yang lebih-lebih lak. Untuk sesiapa yang kegersangan tu..silalah. Rahsia kita berdua tapi dengan bini orang aku tak nak..ok nanti jumpa lagi di Part ke 2.

DRAMA BERSIRI I:ADIK IPARKU

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -