Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

green

Sex = Male
Where it happened = office
Language = Malaysian
Refnum = 23962
aku kenal awek ne masa study kat U. dia ne junior aku. cun manis dan tak sombong. first aku try nak tackle dia tapi dah ada balak so aku become her friend only. but after aku grad aku selalu balik kampus jumpa ngan kekawan. tak macamna nak jadi cerita aku jumpa dia dan aku ajak di keluar. dia ok je, malam bila aku hantar balik jalan kaki dia ajak aku duduk kat bawah pokok tepi jalan sambil borak2, tak macamana tetiba dia kis aku..mak oi this is the first time that i feel so damm good. aku kiss balik dan aku tenung mata dia dalam hati daring gak awek ne.

so kiorang jadi couple.. dating pegang tangan kira biasa le.. aku lah keje kat kl banyak keje tu so kekdang bos panggil balik buat keje tengah dating tu. so aku bawak dia sama ke office.. abih keje je aku tengok mamber dah lentuk atas sofa. penat tuh. aku tengok dekat-dekat pas tu aku kiss dia kira innocent le, tak de niat. tah macam mana dia balas balik kes dan tarik aku. aku memang suka tengok awek tengak tido romantic view. kitaorang mula ringgan. tangan aku peggang pinggang dia dan tangan dia kat belakang badan aku. adegan semakin lama semakin hangat. awek aku suruh bukak baju. aku bukak. pas tu giliran dia. peh bra putih saiz 33b dia tarik tangan aku aku apalagi merayap le i never feel like this. having thie clode encounter with the women i love so much make my heart pounding like dynamite. then she take turn on top of me. i feel so arouse my cock pressing hard againts my jean and it hurt. i told her i need some room . she told me to unzip and that i did. the cock may press hard againts her groin coz she start moving hummping me. our hands, lips and body become one. then i unhooked her bra wooo putih gila tegang. the tits pointing straight up. tangan aku mula meramas sesekali mulut aku menjilat manja puting awek aku. dia nampak dah tak tentu hala. aku mula menyoyot tetek awek aku. emmm sedap sekali .

batang aku dah sakit coz ken tindih ngan dia so aku mintak dia tanggal kan seluar jean dia. dia mengangguk pas tu slowly aku tarik zip dia lurut ke bawah emm panties putih gak. kote aku lak pandai betul mencari alur pantat dia. emm enak. di mengerang lagi aku dekat2 nak pancut ne. tal lama lepas tu both of us are nude, i feel that the room are fill with our love smell. i pull down her panties and walahhhh there is the most beautiful pantat i ever see. and the only. pantat dia start berair banyak tangan aku lak panda pulak maraba ke bawah emm lcin , then i bring my finger bak to me . its taste so good then shove it to my gf mouth she suck it out hard. the next few minute will become forever to me....after that we alway do it in my office..some time in shopping malls such as plaza kl

she become part of me.

if you read this , i want to tell u that i still love so much and thanks for making me a men..and what i have become now.. i always remamber the way u smile and love....

green

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -