SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

pramugari

Sex = Male
Where it happened = dalam kapal terbang
Language = Malaysian
Refnum = 22849
hey hey hey!! nih gua nak cerita kat u all.. gua dapat main dalam kapal terbang ngan pramugari.. lawa gi;ler.. mengancam habih..

heheheh camner gua dapat?? haaa camnih.. masa tuh biasakler.. dia bawak air untuk sorang satu.... so, i mintak air lebih..... then dia kata kalau nak air lebih meh ler ke kitchen kat belakang..

hehehe aku nih plak lurus punyer org, mengikut jer.. sambil tuh mata aku pun tenung punggung dia yang berisi tuh.. tak dapat aku bayang kan kalau dapat ramas... habih kemerahan jadinyer nanti..

tetiba jer aku dah sampai kat dapur.. so,, aku pun tanya ler mana air lebih nyer?? tapi apa tau???... dia kata kalau nak air lebih kena ler perah dulu.. ia kata balik kat dia?? perah??? perah apa???... then tetiba jer dia tunjuk tetek dia.... macamana nih mak saya kata... !!!

huh!! biru mata hitamku bila terpandang pu
ting tetek dia yang kecik tuh.. pink kaler lagik.. pastuh dia kata.. meh ler amik air lebih nih... i senyap jer.. but tetiba jer dia pegang tgn i dan letak kat tetek dia.. wuyyyooo pejalnyer gua cakap lu... pehh!! tangkap leleh..

pastuh i pun beranikan diri nyonyot tetek dia.. dia menggeletek kegelian....puting nyer mula memanjang.. heh!! lagi ler senang nak gigit...

pastuh dia ajak pergi ke belakang tempat stor...
then dia bukak baju.. last last habih dah bogel ler pulak!!
hmmmm.. aku tak lepas peluang baik nih... terus aku dakap dia. hisap tengkuk.. tapi bila aku nak gigit tengkuk dia dia tak bagi takut berbekas.. lagipun dia on duty.. aku tak kisah.. kalau tak dapat bekaskan tengkuk.. aku bekaskan bibir pantat dia.. tembam giler.. air dah mula terbit tiome aku nak menjilat.. kena jer lidah aku kat kelentit dia.. AAAAAAAAAAGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH dia mengeluh.. pehh manja giler wa cakap lu..

sambil tuh tgn dia ramas ramas rambut gua..aku kangkang kan lagi kaki dia.. mula mula dia agak malu.. but then senyap jer jadinyer..

i pun tak buang masa.. apa lagi terus ler kejutkan adik suruh masuk rumah..

ketat gaks... mungkin jenis pantat ketat.. pelan pelan jer ..kuar masuk kuar masuk.. menggeliat tuh yang aku tak tahan tenmgok tuh.. tetiba jer dia menjerit kecil.. laaaa.. rupa rupanyer dah basah dah dia.. patut ler tetek pun keras semacam jer.. bengkak wa cakap lu..

then sampai giliran i nak samp[ai.. i tanya nak pancut dalam ker kat luar??? dia kata sukahati u ler.. lagipun i ada protection kjata dia.. ahhh apa lagi i pancut dalam ler... menggigil dia time air nikmatku jatuh kedalam pantat dia... then kami berpelukkan kepenatan...

sempat gak romen romen lagi.. mana bolkeh tahan beb!!! body baik.. takde bulu... .. lepas aku bagi ciuman sup lidah kat dia.. kami pakai balik baju dan buat cam biasa.. gua tanya nama dia.. dia cuma kata nama dia ani jer..
haa tuler my firsttime... main ngan pramugari..

peh.. jahat betul aku nih dah main pun bagitau kat org... setan betul laaaa...ok lah tu jer yang nak aku bagitau ..

heheheheheehe ohh ani pantat mu sungguh licin.. tetek mu menawan kalbu.. bila kita kan bersua lagik???

pramugari

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -