SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

pak su kutil

Sex = Male
Where it happened = bilik stor
Language = Malaysian
Refnum = 17197
assalamualaikum.....

orang melayu kena bagi salam dulu nak.....ni pakcik nak bercerita, masa pakcik muda muda dulu, macam korang la jugak, kira power la jugak pakcik nih......

macam ni kisahnya......antara ingat tak ingat la ni, sebab pakcik dah tua ni tua, benda ni happening masa pakcik umur 12 tawon lagi babeh. so, meh pakscik cerita la.

masa tu pakcik baru je lepas sunat. mudim tu kata, pakcik sihat!! walaupun konek pakcik, buta, pakcik cepat sihat. ye lah, kecik kecik lagi dah nampak power nya.

nak jadikan cerita la kan, pakcik ngah gian nak main bola. sarung la kain. dulu mjana ada suar trek. main pakai kain pelikat je. habis tu lari la gi padang.....baru sunat la kan, konek rasa geli je kena kain pelikat....eee...geli geli sedaaap!! gesel gesel....warna merah lagi konek pakcik!!!

tetiba kawan pakcik, si seman tu, suruh pakcik gi ambik bola....dia kata pakcik lari laju sikit ambik bola sebab tahi palat dah tak dak...ye la, baru sunat...clear habis konek pakcik..warna merah jambu lagih!! pakcik pun lari la, sambil lari genyeh genyeh sikit konek kat kain...geli...tapi sedaaappp...

bola tu dalam bilik setor kat sekolah pakcik......la tu, pakcik pegi kat setor, ternampak pulaaaaaak cikgu bahasa inggeris pakcik...orang cina, muda lagi orangnya....apa ke nama nya...hmm...HAH!!! miss mary namanya....muda lagih tu....baru 18. orang dulu 18 dah buleh jadi cikgu.

miss mary ni tau cakap omputih je..pakcik tesedak jugak dlam kelas dia, ye lah, pakcik tau cakap melayu ngan jowo je...wes mangan? wessss!!!

miss mary tanya kat pakcik......Ludin, where are you going?? pakcik ingat dia tanya pakcik nak gi goreng apa? laa..pakcik cakap la, pakcik nak main bola, bukan nak memasak...bodoh betul la miss mary ni...

miss mary pakai sekert.....singkat sekert dia..ye lah, orang bandor.......pakcik punya konek baru ni, tetiba je mencanakkkkk!!! heran...mungkin sebab daging dah kurang, cepat dia naik, sebab ringan, pakcik lak pakai kain...mak ai...ternaik cam khemah....segan pakcik...cepat cepat pakcik lari masuk setor, nak ambik bola

miss mary ikut masuk!!! terkejut beruk pakcik....ye la, dah la baru sunat, rasa sedap lak kena gesel ngan kain, pulak tu miss mary punyer peha, perghhhhhhhh....gebu!!! cam bontot bayi!

pakcik setim nih..korang dah setim ke belum? belum?? sabar!!!!

miss mary tetiba cakap melayu! p[ergh.....ludin, saya dengar you baru sunat. ye kah?? saya belum pernah tengok melayu punya sudah sunat...apa cantik ka??

mak ai..pakcik terkejut..mengucap pakcik.mengucappppppppp.
pakcik kata lawa la, sebab dia warna merah...bersih.,...kenapa miss mary??

miss mary cakap, i nak tengok buleh?

pakcik pun ter otomatik terbukak kain pakcik.......sebenarnya, kain tu otomatik terbukak....

dan.......

miss mary terus duduk dihadapan pakcik, bibirnya menjalar disekitar pangkal peha pakcik. pakcik biarkan...lembut bibirnya,, mendesah nafasnya. pakcik urut rambutnya, dan mencium pangkal lehernya yang putih mulus itu.

secara tidak sedar, tangan pakcik sudah melurut kebawah, ke arah sekert mary. pakcik singkap. usap pangkal pehanya....hmmm.....tangan pakcik menyelinap masuk ke dalam suar dalam nya yang hitam itu. meramas punggungnya....

mary masih tidak berhenti mencium peha pakcik, tanganya mula bermain dengan konek pakcik. tetiba pkacik rasa sesuatu yang basah dikeliling konek pakcik. hm....oh...mary sedang mengulum batang pakcik yang baru fresh dari mudim itu! nikmatnya tak terkata. cam hisap rokok lepas makan....sedapppp.

pakcik tarik dia ke atas......lihat matanya yang redup......nafas dia dah laju.....bibir dia terbukak sikit....tetiba dia pegang kepala pakcik, rapatkan muka dia ke muka pakcik, kucupnya bibir pakcik........hmmmm....arghhhhh...lidah dia bermain dalam mulut pakcik....

pakcik mula bermain dengan bajunya, membuka butang butang yang wujud dengan perlahan......kelihatan bra berwarna hijau belang kelabu tompok merah dia. mak ai, teruk benar pilihan kaler dia nih. cam keling.

buah dada mary putih bersih, sedang cantik saiznya dengan badan dia....dengan puting yang berwarna merah jambu....hmm....pakcik mula bermain dengan putingnya, mula mula dengan jari, kemudian, pakcik lurutkan muka pakcik ke dadanya.......sebelah pakcik sedut ngan mulut, sebelah lagi pakcik gentel ngan tangan.

mary mendesah.mengeluh...........hmmmmmmmmm. pakcik dah berbogel dah ni.....mary dah cuma tinggal suar dalam.

penatnya pakcik menaip..bagi pakcik relax sat.

tetiba aje, pakcik rasa mary menolak pakcik belepuk jatuh atas lantai....sakit la bodoh. takpe...setim.......mary macam gila tengok konek pakcik........terus dia kulum lagi, lagi dan lagih.....bagus betul dia nih.

tetiba dia berhenti, dia pandang pakcik...sengih.........you nak tak?? pakcik terus kata NAKKK!!!..sure sedap dapat mengamput dia nih.

tetiba dia capai baju dia, keuarkan gula gula, bagi kat pakcik satu. laa.....setakat cekelat, pakcik leh gi beli sendiri. eh...cokolat hacks...eh..dia yang makan...ingat offer ke aku...tetiba dia kulum balik.PERGHHHH....sejuk hangat pedas konek pakcik sebab ada gegula hacks.....perghhhhhhhh.

setelah 10 minit dia kulum konek pakcik, pakcik dah tak tahan....pakcik tarik dia naik, kangkangkan kakinya.......target baik sket........benammmmmmmmm. alahai...longgat gila...keretapi leh masuk buat u-turn lagi dalam nonok dia.

tak sedap nih....pakcik bangun....turun bawah sket.....mak ai....menarik gak cipap cina nih....merah....bsah gak....ambik jari, colet sket, rasa. hmmm....macam rasa aiskrim soda.. terus pakcik sembamkan muka.......jilat jilatannnnn....perghhh..MAry makin mengeluhhhhh

pakcik ingat 4 kali la mary cummed. good la. this time pakcik akan main jugak ngan dia nih. pakcik bagun, target again.main. longgar? huh..takpe....pakcik goyang ke kiri and ke kanan.....hmmm////...sedap gak nih.....tarik mary bangu..i want you from behind babeh....eh...tetiba leh cakap omputih lak pakcik..tersasul tuh.

dari belakang...bukan ikut bontot,,,,tak leh tu, haram. ikut lubang sama la gak...lagi best..sebab kena kelentit dia..mengaum mary i tell you. bagus,,,,,,

20 minit mengamput.....pakcik tak tahan...pakcik tanya dia, mary, you want me to cum inside you, or outside???

inside babeh.....cumm inside me babeh,,okay..faster....i can't stand it anymore...quick..ooooh..yesss

okay la mary....meh la aku amput kau....

pakcik pun cumm@inzal dalam mary/...

itulah dia majlis perasmian konek pakcik
sayangnya pada malam itu, konek pakcik ada sedikit melekit kerana gegula hacks mary. esok paginya, tikus dan semut siap hurung lagi konek pakcik.....nasib baik pakcik sembur baygon. selamat konek pakcik.,

la ni pakcik dah kahwin. anak dah 3. bini pakcik mary tu la...power dia. la ni pakcik hantor dia buat pelastik surgery tiap tahun. ada kengkadang dia berlakon filem....orang cantik la katakan...filem last dia tu la, something about mary tu. tu lah bini pakcik........

sekian lah sahaja cerita pakcik...pakcik nak gi bersugi sat. karang, bila pakcik sihat, pakcik cerita la lagi pasal pakcik ngan anak kawan pada mak anak sedara belah kawan pada anak pakcik nombor dua tu. lagi hebat. sampai la ni dok ada affair lagih....tua tua pakcik ni, power babeh!!! selagi mahathir tak turun, selagi tu pakcik tak renti menge-boh!!

sekian. sampaikan salam pakcik buat mak kamu sumer.

pak su kutil

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -