SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

sedap

Sex = Male
Where it happened = rumah sewa
Language = Malaysian
Refnum = 13167

Aku dan Lina selalu dating. Balik kerja memang bersama. Tiap-tiap hari aku memang balik kerumah lina dulu sebelum aku balik ke rumah. Suatu hari Lina telefon aku beritahu dia tak pergi kerja sebab MC. Dia minta aku datang kerumahnya selepas balik kerja nanti. Oleh sebab aku tak ada kerja hari itu aku pun minta cuti dari boss aku. Aku bergegas kerumahnya. Sampai dirumahnya aku terus dipersilakan masuk. Masa itu hanya dia seorang sahaja ada dirumah dan kebetulan dia baru sahaja lepas mandi. Dia hanya memakai tuala dan t-shirt sahaja. Dia tanya aku kenapa datang awal, aku hanya cakap aku risaukan dia. Dia terus datang dekat aku dan cium aku. Aku mebalas ciumannya dan secara sedar aku melucutkan tuala yang dipakainya. Baru aku tahu pada masa itu dia tidak pakai apa-apa. Lina tidak marah atas perbuatan aku. Aku terus memainkan peranan seterusnya dengan memegang payudaranya. Lina menjerit kesedapan. Aku memberhentikan aktiviti aku dan bertanya Lina samada dia pernah melakukannya sebelum ini. Lina mengatakan ini first time. Dia tanya aku balik. Aku pun kata first time.

Aku minta Lina pakai baju dan ajak dia pergi makan. Tapi dia tak mahu, sebab dirumahnya ada makanan. Dia ajak aku makan sama-sama. Aku kata ok saja. Dia ajak aku makan didalam bilik dia. Aku pun menurut sahaja. Bila aku masuk sahaja dibiliknya. Lina terus menutup dan kunci pintu. Aku tanya dia kenapa buat begitu. Lina hanya cakap saja. Aku tanya Lina kenapa MC, sakit apa. Dia ketawa dan kata sakit rindu kat abang.

Oleh kerana tak ada apa nak buat, aku duduk diatas katilnya. Lina datang dan terus cium dan pelok. Dia berbisik nak tengok batang aku. Aku cakap kalau nak tengok bukalah. Pada masa itu batang aku memang keras lagi kerana aktiviti pertama tadi. Lina terus membuka baju aku dan seterusnya seluar aku. Aku juga membuka tuala dan t-shirt yang dipakainya. Akhirnya kami sama-sama bogel. Aku terus menjilat nipple payudaranya. Lina mengeliat dan aku tengok matanya pejam ketika itu. Lina cakap gigit bang.....sedap. Sekali-sekali tangan aku memegang pantatnya. Aku dapat rasakan pantatnya telah berair. Tangan Lina merayap terus ke batang aku. Setelah lebih kurang 15 minit Lina tanya aku boleh tak dia hisap batang aku. Aku terus cakap boleh dan kami melakukan posisi 69. Semasa aku menjilat kelentiknya Lina terus menjerit kesedapan. kami berada diposisi 69 lebih kurang 5 minit sahaja. Lina kata dia tak boleh bernapas kerana batang abang besar sangat penuh mulut sayang.

Seterusnya kami meneruskan aktiviti berpelokan sambil mulut aku meneruskan aktiviti menghisap teteknya sementara tanga aku meraba pantatnya. Tiba-tiba Lina membisikkan dia dah tak tahan. Aku buat pura-pura bodoh aje dan tanya tak tahan apa. Dia senyum dan kata dia nak aku masukkan batang aku kedalam pantatnya. Aku cakap bahaya, nanti mengandung. Dia cakap abang kena cabut sebelum air mani abang keluar. Aku tanya dia macam Lina tahu semua ini, dia cakap melalui buku.

Aku sebenarnya juga tak tahan. Tetapi sengaja buat bodoh. Aku seterusnya memeloknya. Sambil itu tangan Lina memegang batang aku dan meletakkan kearah pantatnya. Aku secara perlahan-lahan menekannya. Tiba-tiba Lina menjerit. Sakit bang...tolong jangan buat lagi. Aku buat tak tahu aje dan teruskan aja. Lina terus memelok aku dengan kuat. Akhirnya aku merasakan aku telah memecahkan mahkota Lina.

Aku meneruskan aktivit keluar masuk. Lina telah berhenti menjerit kesakitan tetapi menjerit kesedapan..Kuat bang...sedap bang...laju-laju bang. Itu sahaja yang keluar dari mulutnya. Tiba-tiba Lina terdiam dan aku merasakan batang terkena cecair panas. rupa-rupanya Lina telah sampai klimaxnya. Aku meneruskan lagi .... dan akhirnya selepas 5 minit kemudian aku memancutkan cecair putih di perut Lina. Lina terbaring keletihan....Pada hari itu kami melakukan perkara yang sama lebih kurang 5 kali...Aku hanya balik kerumah aku pada keesokkan harinya selepas semua house-mate Lina keluar bekeja. Aku bermalam di dalam bilik Lina tanpa pengetahuan house-matenya.

Selepas itu tiap-tiap hari kami melakukannya dibilik Lina selepas pulang dari bekerja kecuali pada masa Lina period.

sedap

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -