Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

seks terbaik seumur hidupku beb......

Sex = Male
Where it happened = bilik sewa aku
Language = Malaysian
Refnum = 12495
ello.............

aku ni nak cerita pasal kisah aku ngan awek sorang ni la. Ni bukan first time aku. Aku dah hilang teruna masa darjah enam lagi beb.....but tak yah la cerita sebab sex semasa kanak-kanak membosankan!!!

awek ni kira menarik la. aku kenal dah 3 bulan. putih, montok, periang dan badannya amat menggiurkan. sekali pandang sure rasa nak melancap.

satu ahri, dia ikut aku balik bilik sewa aku kat PJ. Peeeeeerghhhh!! Memula tu aku ngan dia baring atas katil tengok TV. Lepas tu, staright cemolot. Bibir dia menarik. Dan stail dia frenching amat hebat. Lidah dia, bibir dia, cara sedutan dia, PERFECT babe!!!

Lelama aku dah lemas kena french.....tangan aku dah merayap ke dada.......bukak butang bajunya satu persatu. Bra hitam front clip!!! Menarik, sexy dan senang dibuka! ADuuuh,...........best nyerrr......

Aku hisap puting pink dia yang fresh tu. SAmpai tengang....lepas tu aku suruh dia bukak kesemua bajunya. Dia berbogel berdiri di depan aku. Aku pun mula melancap. BIla dah terpancut, aku sarung seluar jeans aku dan ciaou balik. Kalau korang nak tahu cerita, bayar kat aku RM5 sejam. Cukup 3 bulan boleh aku pakai Alfa Romeo 155 !!! Hahahahaa

babai/.........

seks terbaik seumur hidupku beb......

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -