423 Views |  Like

Pancut Dalam

Age when it happend: 21
Where it happened: dalam semak
Langauge: Malaysian
Sex: Male
Rating: 2
Category: Straight

Citanya gini,Aku dulu kerja Despatch kat JB.Lu orang tau la kan kerja ni orang pandang sebelah mata je kan (kuat mengular).Tapi aku takde hal punye asal aku tak kacau orang,betul tak!Aku cinte sama keja aku ni pasal kat tempat aku kerja ada sorang ‘pemanis’ barang booik punyaaaa!Lu orang kalau tengok mesti tangkap pacak punya la lu orang punye shakano(kotek la).Aku dah lama dah try usha dgn kasi ayat sikit.’Pemanis’ ni jenis senpoi semua jantan die layan kira gedik jugak la dia nie.Die punya muka ada iras-iras J.Aniston.Chamber(tetek)dia pehhhh,mari-mari punya kira kaw-tim punyalah.Aku budget die punye puting mesti ‘pink colour’.Entah macam mana satu hari tu aku tengah cangkung amik surat yang kena hantar.Jap lagi ‘pemanis’ boleh belasah tarik aku punye getah spenderpasal aku pakai seluar londeh.”Renoma lagi tu”dia sound aku selamba.Shakano aku pun tak boleh handle lagi,Aku pun sound dia.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience