3217 Views |  Like

AINA AND MIERA MANTAP BEB!!

Age when it happend: 16
Where it happened: kelas
Langauge: M
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

kisah ini berlaku semasa aku berada ditingkatan 4…
di dalam kelasku terdapat dua wanita yg sangat bayekk..
nama mereka ialah miera dan aina…

miera merupakan gadis yg palg lawa kt kelas aq..
setiap kali melihatnya..
aku akan membayangkan aku sedang berasmara dengannya..

manakala aina pulak mempunyai tetek yg pehhhh..
mampat beb..
lagi2 mase die pakai baju sukan..
menonjol giler lah..
rase mcm nk pam kt situ jugak jew..

diorg bedua nie jgk bdk tg pndai kt kelas …

satu hari tu..
aku dapat markahteruk dlm ujian math..
cikgu pun suruh la aku belajar ngan miera ngan aina tu..
diorg pun setuju..

diorg kate nk belajar same2 kt rumah aina..
aku pun on je la.. bile lagi nk dpt kesempatan mcm nie..
hehe.
smbil menyelam minum air la..
lagipun bkan aku sorg je yg fail mase tu..
ade la 5 org gitu..

kitorg pakat nk wat mase cuti skola..
dari petang hingga malam..
sebab pagi diorg ade hal(aina ngan miera la)
lupa nak bagitau ngan korg yg diorg bedue nie dh ade pkwe..

cuti skola pun sampai..
aku pun pegilah rumah aina mase tu..
aku cuba ketuk pintu tapi xde org jawab..
aku ketuk lagi
barulah kaluar aina dgn hanya ber t-shirt ngan boxer..
die pelawa aku masuk..

rupanye aku baru aq sorg je yg datg..
die suroh aku tunggu kt ruang tamu sementara die buat air.
tibe2 je ade org ketuk pint..
aku pun pegilah kt pintu tu..
mana tau diorg da datg..

rupe2nye miera da yg datg..
die tersenyum melihat aq sambil bkata
‘cepatnya sampai’
aku senyum kembali kpadanya..
dan mempelawanya masuk…

setelah menunggu lama ..
diorg x datg2 gak..(bdk2 yg fail la)
trpaksa la aq sorg je belajar ngan dua minah nie..

mase belajar tu..aina yg ajar aq sbb miera nk tgk tv kt bilik aina..
aku pun takde hal la..
sambil2 belajar tu aju ade lagak survey2 tetek die..
pehh dah la die pakai baju t-shirt putih.. ketat pulak tu..
keras la batang aq dibuatnya…
tgh syok2 survey..
tibe2 aku tak perasan yg miera da tercegat kt tepi aq pandang mata aq…

aku pun ape lagi ..
wat2 belajar la..
bahaye beb..
kalau die bagitau pakwe die..
ahabis aq kena bantai..

tibe2 miera pnggil aina mungkin nk ajak pegi tandas kot..
masa diorg gerak tu sempat gak aq tgk moera bisikkan sesuatu kt aina lepastu diorg ketawa..
mungkin dirg tgh ckp pasal tadi kot…

x lama kemudian aina pun dtg balik
tapi masa nie miera pun ade same sekali..
sbb bab yg baru nie aina x pndai sgt..

tgh2 belajar..
tibe2 batg aku macam rasa dipegang dan diurut2 lembut..
aku tgk muke diorg selamba jerk..
aku pun tgk la kebawah..
rupanya aina yg tgh pgang btang aku…
apelagi keras la btg ku…

aku mule memberanikan diri dgn membuka seluar aku..
aina masuk ke bawah meja utk mengolom batabgku..
aku rasa sungguh nikmat dan menggeletar aku dibuatnya..
tibe2 miera memulakan aksinya dengan mambuka baju nnya didepan aku…
ku lihat bra yg berwarna merah menyala…
semakin kera la btg aku..
hampir nk tepancut dh dibuatnya…

miera pun duduk diatas meja sambil mengepam-ngepam teteknya
yg tak begitu besar la…
dia pun membuka colinya lalu tersembullah kadua teteknya yg ranum itu…
btol jangkaanku yg punat nya berwarna pink kemerahan..
aku pun menjilat2 punatnya,,
die merasa kesedapan dan membuka seluarnya dan nampaklah pepeknya yg merah itu

aku lantas bangun dan menjolokkan batagku kedalam pepeknya..
die mengerg kesedapan…
lalu ku pam2 tetek aina yg lembut itu . sambil ku jilat2 pepek miera yg merah…

selepas kejaian itu kami melakukannya beberapa kali di stor belakang kelas dan dirumah miera,,,
pehh syokk giler beb…
pepek miera sungguh kuidamkan…
ahaha

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience