SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Awek Indon

Sex = Male
Where it happened = Hotel di Miri
Language = Malaysian
Refnum = 9502
Masa tu gua tengah buat praktikal traing kat Miri. Gua tinggal
di hotel yang disediakan oleh majikan.

Masa tu gua masih lone ranger lagi. Tingal share bilik dengan.
seorang budak semenanjung. Gua tak ingat entah dari negeri mana.
Malam minggu gua pi disko dengan kawan gua. Kekadang gua invite kawan gue
tinggal dihotel.

Pada suatu hari gua baru balik dari pejabat ada le seorang
penginap Indon ni sibuk tanya itu ini pasal entah apa jadah
gua dah lupa doh.

Indon ni tinggal sorang. Dia datangle lepak kat bilik gue.
Kawan sebilik gue ni pula pi dating ngan kawan seuniversiti
dia. Jadi tinggal le gua sorang layan dia.

Nak dijadikan kesah si minah Indon ni ajak I temankan dia kat
bilik. Dia bilang takut. Dia bilang dia sudah kawin tapi isteri
kedua. Suami dia chinese kat Miri. Disebabkan dia clash ngan
bini tua so suami dia tempatkan dia sementara waktu kat hotel tu.

Jadi malam tu gua pi le bilik dia. Kawan sebilik gua belum balik
lagi.

Minah indon ni pakai T-shirt ngan jeans yg dipotong paras paha.
Dia nih tak le cantik muka ada bekas jerawat tapi badan dia
gua rasa boleh le makan.

Masa di bilik dia dia asyik puji gua. Gantang le..baik le..
Almaklum gua pula nerd lagi. Tak reti...Dia pukul manja badan
gua.. tapi gua buat bodoh je..mungkin memang bodoh kot.

Masa tu gua ingat dah pukul dua pagi. Gua dah mengantuk dah.
Gua baring le atas bed besar dan suruh dia tidur atas bed
kecil.

Gua pun padamkan lampu. Tapi minah ni tak nak tidur dalam gelap lak.
Jadi dia on balik gua off balik. Entah macamana tiba tiba
dia melompat atas badan gua untuk off lampu pasai lampu
sisi bed gua.

Gua diam dan tenung dia. How nerd am I. Gua rasa muka dia
rapat sangat ngan muka gua. Terasa nafas dia yang kencang
dan payudara dia terpenyet atas dada gua. lembut je rasa
buah dad dia. Pelan pelan gua rapat mulut awek indon ni.
Dia diam. Gua cium dia. Dia balas. Gua hisap lidah
dia. Kami pun dah lupa doh.. yang kami tau kami saling
berkucupan. Gua hisap bibir dia..lidah ...tangan gua ramas
payudara dia. Gua ramas ramas. Zakar gua terasa keras
dan tegang.

Gua buka T-shirt dia. Lo payu dara dia kecik je...tapi
mengeras doh. Puting dia tegak. Gua hisap puting dia. Minah
ni tarik seluar gua. Gua pun tolong buka le.. Gua buka seluar
dia dan panties dia. Gua jilat perut dia sampai pusat..

Bila lidah gua turun lagi dia tarik kepala gua. "Apa awak nak
buat?..Jangan si.." kata dia. Gua pun tak jadi nak jilat kelentit dia.

Lepas tu gua angkat punggung dia dan alas satu bantal bawah
pinggul dia. Cipap dia terangkat. Nampak dalam samar lampu
tidur bulu cipap dia yang sedikit. Gua rasa dia cukur bulu
cipap dia.

Cipap dia agak basah. Gua acah zakar gua kat cipap dia. Dia
mengeliat. Gua acah-acah lagi. Dia mengerang.."Ahhhhhh....."
Tiba-tiba dia tarik pinggul gua. Gua tahan. Gua tekan kangkang dia
supaya lebih lebar. Gua pun rodok zakar gua yang tegang itu
dapam cipap dia. Terasah perik nak masuk. Susah juga nak masuk.
Mungkin dia ni mengamal makan jamu indo kot.

Setelah berkali-kali mencoba baru le batang zakar gua tenggelam jauh
dalam cipap dia. Ah...terasa batang zakar gua dihimpit dan
terasa panas. Sesekali terasa kemutan dinding faraj dia.
Gua senyum dalam gelap...terasa sedap semacam. Tak dapat
gua nak ceritakan kesedapannya.

Gua perhati awek Indon ini memejam matanya. Mulut dia terbuka sedikit. Sesekali
keluar perkataan mengerang bila gua sorong tarik. Bila gua tarik terasa
batang zakar gua kena himpit dan berdenyut denyut. Gua rasa
batang zakar gua panas berdenyut dalam cipap awek ni.

Sesudah agak lama awek Indon ni terasa kejang dan mengeliat.
Gua berhenti...takut awek ni kena sawan lak. Gua ni nerd juga
dalam hal mengamput nih. Setelah badan dia kembali relax
gua sorong tarik lagi. Makin lama makin pantas. Berdecut decut
bunyi zakar gua keluar masuk dalam cipap awek ni.

Tiba-tiba gua rasa lain macam je.. rasa nak terkencing pun
ada..rasa lain le...

Tiba-tiba badan gua mengeletar. Serentak dengan itu gua
tarik zakar gua darui cipap dia. Dan terpancut le cairan
dari zakar gua atas perut dia. La yang gua tahan rasa nak
kencing tu rupanya air mani gua yang nak terpancut gua tahan.
Bila ingatkan kembali bodoh juga gua ni dalam soal "fucking".
Dah le kami fuck cara traditional lak tu sampai habih...

Bila habih awek indon tu suruh gua pi mandi dan dia sendiri
duduk termenung kat tepi katil.

Bila selesai mandi gua ajak dia tidur. Gua peluk dia sampai
pagi. Pagi tu gua pi pejabat. Kat pejabat gua call hotel
tanya awek tu tapi dia dah keluar...dan gua tak jumpa dia
lagi selepas itu sampai gua habis practical dan balik
semenanjung sambung belajar.

sender: myakmar@


Awek Indon

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -