533 Views |  Like

Kako sam sjebo Borkicu

Age when it happend: 14
Where it happened: u uFionici
Langauge: Unknown
Sex: Male
Rating: 2
Category: Straight

Bio je ponedjeljak. U Ükoli je bilo vrlo vruµe. Zadnji sat smo imali zemljopis. DrPala ga je naÜa razrednica (Borkica).
Poslije nastave sam ostao u kabinetu sa profesoricom i malo se “ulizivao” jer mi je mam rekla da to moPe biti vrlo korisno.
Pitao sam profesoricu treba li joj iÃœta, ona me je Fudno pogledala i otiÃœla do katedre i sjela. Iz novFanika je izvadila 200 kn i rekla da ju pofukam jer joj muP ne da.
Stajao sam tako ondje a moj mali Miµo se sve viÃœe dizao. Pocrvenio sam i odrvenio (i gore i dole). Ona je to primjetila i sama preuzela inicijativu. Svukla mi je hlaFe, majicu i onda bokserice. Malo se zaustavila kad je pogledala veliFinu mog Miµe (sramim se jer je malen), onda je uzdahnula i promrmljala “Ne moPeÃœ imati sve!” i poFela da ha puÃœi. Osjeµao sam se kao da sam pojeo 20 paketa TWIXA i jedan paket Lila Pause. Vrtilo mi se u glavi.
Tada je legla na pod, uzdigla suknju i rekla mi da u u=em u nju. UÜao sam i poFeo pumpati. Za manje od 2 minute sam svrÜio zajedno sa njom. Ona je bila vrlo zadovoljna, dala mi 200 kn i rekla da Fu kod nje uvijek imati primjerno vladanje i 5 iz zemljopisa i da µe ako budem Üutio o tome utjecati na druge profesore da mi povise ocjene ako mi bude trebalo. OtiÜao sam doma sav sretan.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience