Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

MEGAT STIM

Sex = Male
Where it happened = toilet
Language = Malaysian
Refnum = 8004
hai....nama aku megat.sorilaa kalau korang tak paham apa yang aku tulih nie sebab aku nie tak reti nak tulih dalam bahasa orang putih tapi aku minat betoi baca pasal orang beroman nie.
tapi aku tak pernah la buat.so kat sinie aku nak cerita sikit pasal first time aku melancap.isk..sedap giler!!...camnie citer dia...hari tue aku balik naik tarin...pastu ada laorang awek tue dok
kat sebelah aku.aku usya tetek dia...fuhh!punyalah besar...ngalahkan pamela...dah la tue...awek tue pulak pakai baju yang dadanya terbukak...nampaklaa..aku punya la stim...tak lama pastu..mungkin awek tue perasan aku
usyar da semacam jer...dia pun senyum kat aku...aku senyum balik...pastu dia pegang tangan aku...ah sudah...mampus aku...aku buat donno jer la kan..pas tue dia letak tangan aku kat tetek dia..aku punyalah gabra...
tapi dengan tak malunya aku meramas tetek awek tue..nak buat camna...dah orang bagi...kita merasa laa...nak tau camna rasa dia..pheww...best siut!!!...mula mula aku main belah kanan...pastu belah kiri....yang bestnya awek tue buat tak tau jer...
dah biasa la tue kot...lepas beberapa minit..aku memberanikan diri memasukkan tanganku kedalam bajuya...wuihh...dia tak pakai bra...aduh...sedapnya tetek dia...konek aku dah tegang habis nie...rasa nak memancut pun ader...tak tahan beb...tapi malangnya sampai kat satu stesen tue dia kata dia terpaksa
turun..aduh ...sedihkan...pastue dia bagi nombor phone kat aku...aku punyalah happy...mana idaknya...kot kot boleh ambik jadik sugar mummy....pastue dia bagik aku not rm50...hmm..tak sia sia aku main tetek dia...sekurangnya dapat gak modal aku nak beli kentucky...lapar gile aku waktue tue...
dipendekkan cerita sampai kat skolah...aku terus naik ke dorm..penat punya pasal aku terus baring kat katil aku...tengah dok rileks tue aku teringat kat awek kat dalam train tadi...aku pun bukak zip seluar aku...pegang konek aku..dan tangan aku mula memainkan peranan...aghhhhh...konek ku mula naik stim...tapi tetiba jer aku rasa nak terkencing.
ish..kacau betuyllaah...aku terus pi toilet...sampai kat toilet aku namapk sorang budak tue mandi pakai kain yang jarang...budak tue pulak jenis yang lembut sikit..kira ada ciri sorang gadis laa..aku usyar dia...dia usyar aku balik...pastue dia tutup konek dia ngan tangan...malulah tue..aku pun tah camna ghairah sangat pegi rapat kat dia...pas tu aku peluk dia...
mela mela dia menolak...tapi pastu dia mula naik syok...dia tarik aku masuk lebih dalam....pastu aku pun melucutkan kain basahannya..aku pegang konek dia...aku kulum...kulum punya kulum tetiba terpancut sesuatu yang pekat cam air laici...aku jilat samapai habis...pastue aku tengok budak tue mula nangis...aku tenangkan dia...aku bukak seluar aku termasuk la seluar dalam aku...
konek aku waktue tue memang dah stim dah...aku suruh budak tue tonggeng..dia buat seperti yang disuruh...pastu aku pun melakukan sesuatu yang tak pernah aku pikirkan selama nie...koprang pepaham la apa yang terjadi...takpayahla aku ceritakan..so lepas peristiwa tue aku rasa nyesal...nyesal giler....nie semua pasal pompuan atas train tue la..malam tue aku cuba call nombor yang awek tue bagi...
pastu aku tanya la pasal pompuan tue...nak tau aper dia kata..pompuan yang aku jumpa atas train tue sebenarnya dah 2 bulan mati..dia mati dibunuh selepas dirogol oleh 14 orang bangla..aku punyalah terkejut....rase cam nak mati terkejut jer...tapi tak jadi mati...sebab aku anggap benda nie sebagai dugaan terhadap aku...so aku nak pesan kat korang..yang baca cerita aku nie...
JANGAN SESEKALI MELAKUKAN HUBUNGAN SEJENIS...nak tau kenaper...pertama,ianya salah disisi agama...kedua,isk...rasanya cam nak termuntah..UWEKKK!!!..so...JAUHI HUBUNGAN SEJENIS...-YUS-

MEGAT STIM

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -