SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

TETEK AKU BESAR

Sex = Female
Where it happened = sekola asrama aku
Language = malay
Refnum = 53601
aku sorang pompuan yg biase2..x cantik mane..tp ramai yg minat aku..baru aku realise..kecantikan aku terletak pada tubuh aku..especially tetek aku..dulu aku gemok..kecik2 ske mkn burger..bile duk asrama,badan aku susut..body aku jadi mantap..since form3..tp form 4 lbih menyerlah..nk dijadikan cite..tym form 4 aku kapel ngn senior aku..die agak pemes kt skola..nasib badan la kn dpt pakwe pemes..1st tyme ak kapel dpt romen2..salu romen2 lam hp je ngn ex2 aku..aku start romen2 ngn die tym nk dkt akhir tahun..agak lambat la tp aku sempat rase nikmat romen tu..haha!!mule2 jmpe just ciom dahi..2 kali die ciom..next day jumpe makin nakal..die peluk n ciom perot aku..aku ni wangi..so die amat terangsang bile ciom aku..next day jumpe da berani..kitorang kissing2 mulut..waa bapak sedap beb..terangkat2 badan aku stim..kitorang main lidah..fuhh nikmat..btg die da tgg...tetek aku pon da keras..pe lagi..die selak baju aku..terbeliak biji mata die..die ckp..."waaa besarnye tetek ayg..baru form 4 da besar mcm ni"....aku senyum malu..dlm gt bgge..haha..die trus hisap tetek aku..kaw2 punye die hisap..aku usap2 kpala die..aku da x keruan..sedap sgt..aku suke sgt kne hisap..arghh..heaven gle..basah da cipap aku..die seluk tgn die dlm sua aku..die ckp...."da basah ea syg"...aku pon angguk je..ak ramas2 btg die yg da stim tu..aku ckp..."besarnye bang"...die kate..."mestilaa..hehe"...die x thn..die ckp nk jilat cipap aku yg da lenjun tu..aku bg..selak sampai peha je..kang susa nk paki blik..yela kt sekola kn..die pon terus ramas bontot aku n jilat2 cipap aku..mak aiii...gile stim beb!!ahhh aku mendengus plhn..ah..ahh...sdapnye bang..uhhh..uhhh...aku usap2 kpala die..urghh...nikmatnye bile die mainkan kelentikku dgn lidahnye..auwww...merembes2 mazi aku..uhh..uhh..aku stim sgt..da x tertahan.."urmmm abg..abg...nk cum ni..arghhh..."..terpancut la aku..mazi aku membasahi mulutnye..die truskn jilat..die minta aku hisap btg die plak..bru fair..aku ikot je..ak trus tunduk..usap2 jap btg die..aku usap2 manje..picit2 ckit kepala butoh die..die kesedapan aku tengok..aku usap lg..picit2..then aku mainkn lidah kt lubang kpala butoh die..die smkin x keruan..aku jilat2 bg basah..urmmmm nyum2..slurpppp...aku masukkn kepala butoh die dalam mulut aku..aku hisap2..geget2 manje mcm hisap lolipop..die mendengus keghairahan..da mkin tgak da btg die...aku hisap lg dlm..dan lagi dan lagi..urghh..urmmm..die ckp da xthn..die nk cipap aku..aku ckp xbole..aku nk jage dara..die akur..aku hisap lg..ah sdap...nyum2..die bangunkn aku..aku disandarkan ke dinding dgn rakus..die terus gesel btg tggnye kt cipap basah aku..bapak ahhh..hangat gile btg die..rase heaven sgt2..aku naik stim hbs..di awang2an da aku..x tahan aku..die gesel laju2..pap pup pap bunyi kemaluan ktorang..mata aku da tepejam2 x thn...tbe2 terasa pedih dkt lubang cipap aku..tnpe aku sedari die da menjolok cipap aku yg masih sunti ni..aku nk halang da x boleh..pecah sudah dara aku..sakit yg aku rase hanye kejap sbb btg die bg aku nikmat gle..ahh..ahhh..ahh aku mengerang.."urghhhhh baby..i love ur cock..harder bebeh..ahh..ahhh.."..die makin melajukan ayunan..bgoyang2 tetek aku..dihisapnye tetek aku smbil dayung..aku da tercum mase die ayun sbb sdap sgt.."ahhhhhhhhhhhhhhhhh..abg..sdap.."..die truskn...btg die makin mengembang dlm cipap aku..ahh mkin enak ku rase..ahhh...ahhh...tibe2......"urghkkkkkk....syg abg xthn..nk pncut da ni syg..."..aku ckp xmoh pncut dlm..die truskn kuakn btg die dr cipap aku then....crettt crett mani die terpancut kat tetek aku yg besar tu n pancutan kdua ke mulut aku..."ahh puasnye syg.."die kata.."ayg pon puas sgt bang..tq baby.."aku memberi kucupan ke bibirnye..die terus menyapu rata maninye ke seluruh tetek ku dgn harapn leh jd lg besar..hehe..die ckp die ske sgt tetek aku sbb besar..hari2 yg berlalu kami main stp ptg..x jolok pon romen2 jd laa..sampai la die kua pas spm..aku da gersang sgt..salu men lam fon ngn die..sbb tlalu setia kt die..smpai aku mcm sombong ngn laki lain..padahal mereka minat gile ngn body aku..setiap kali aku jln mesti dorang pandang..aku wat tatau je..tengok lahh..haha..aku salu kai tshet ketat..baju sekola pon menampakkn kemontokkan body aku..sehinggakan aku menjadi sumber inspirasi dorang mase dorang melancap..haih..ape la yg dorang pndang ngn body aku ni..pas spm sume rahsia terbingkar..yg minat aku mule contax aku..aku layn jela dlm fon..tu pon dorang puas sbb dorang kate aku pndai layan n suare aku wt dorang stim habis lg2 tym aku merengek..yg aku pelik junior2 aku pon ade minat body aku..haih..pemes gk aku ye..perasan sudaa..hehe..aku bersyukur dapat tetek yg besar..now aku da clash ngn pakwe pemes aku tu n kapel ngn mamat len..mamat ni 1st tyme usha aku die ud=sah tetek aku dulu..die ckp xpenah jumpe ade pompuan teteknye besar mcm aku..huhu..setakat tu jela story aku..haha..nk rase tetek aku??bole la isi borang ye..haha!!bye~

TETEK AKU BESAR

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -