SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

1s time sex

Sex = Female
Where it happened = sabah,telupid
Language = malay
Refnum = 53340
gini citanya....ak nie msh dak skul form 5 kat smk pekan telupid,ak nie suka sangat picnic gan kwn2 1 hri tu,gf ak nie bawa picnic....memang syok lar sama2 kwn gan adanya gf lgi...ak gan gf ak nie bru 3 bln couple dan lum penah buat apa2 gan gf aku nie kiss x penah pegang tgn pun haram owh lupa nak bgtau nama gf ak nie jira[nama samaran]ak pula panggil bad ja lar......ketika picnic i2,pas mandi manda kmi suma minum lar[minum beralkohol]dah lebih kurang 3 botol dah abis kemungkinan gf ak nie dah mabuk tetiba ja bawa ak pergi jauh dri kwn2 pas 2 marah2 kemungkinan dia marah ak minum gan pompuan lain,ketika i2 dia dah minum banyak...ak pun bingung tetiba g2 pas 2 ak pujuk2 lar akhir bebaik,payah nak pujuk dia...saat 2 yg best sangat dan kenangan yg paling indah dalam hidup ak gf ak memula cium pipi ak,mak oii merah muka ak jdinya maklum lar x penah kena kiss pompuan kan....pas i2 ak pun beranikan diri lar cium mulut dia,dia balas gan ganas pula sampai sesak nafas d buatnya...kemudian ak pun men lidah dah lama kulum lidah dia mula lar tgn ak nie gatal sangat nak ramas tetek dia ingat marah tpi c pompuan nie lyn ja maklumlah kali dah mabuk...pas 2 ak suruh lar dia buka baju dia maka terlihat lar teteknya yg sebesar mee 50sen...tebeliak mata ak tgk tetek dia first time tgk pompuan bogel secara live kan...ak apa lgi santap tetek dia gan mesra,gf ak nie relaks ja melayan nikmat"arrrhhh"degusannya yg ku dengar...kemerah-merahan tetek dia ak buat...gf ak nie apa lgi menikmati lar tgk muka dia pun dah stim gila..."arhh"degusan gf ak nie yg membuat ak lgi bitin mau merasa cipapnya...pas tu mula lar tgn ak masuk dalam seluarnya untuk merasa lubang yg nyaman i2 dan mengusap usap cipapnya....x di sangka dah basah hbis cipap gf ak nie,ak pun cuba lar nak rasa cipap gf ak nie..mula2 tu sekadar tgn ja yg memainkan cipapnya lps 2 minit ak pun menjilat cipapnya..."arrrrhhhh","errrrrmmmmm" degusannya ku dgr...makin kencang nafasnya seperti lepas belari 1oo meter puas ak menjilat cipapnya...x lama selepas itu ak naik ke atas balik mengkulum lidah dia sambil mengeluarkan batangku yg hanya 6inci panjangnya yg x seberapa besar maklum lar blum pernah d baja....."napa nak cium kat bawah tu kotor tau"katanya"nak rasa ak membalas"..."cpt lar dah tak tahan nie"menyuruhku melaksanakan tugas tanpa tunggu lama ak pun mulakan lar...ak acukan batangku d bibir cipapnya yg sudah basah i2 dan menghenjut perlahan masuk sampai pangkal....terinjut-injut bontotnya ku buat,"errrrmmm yeah lgi"mengerang kesedapan ak pun menghenjut peralahan2 untuk menikmati kemutan yg sepertinya x mau melepaskan batangku ini...x pernah ak merasakan nikmat yg sungguh enak seperti ini....malahan sungguh beruntung ak kerana nie 1st ak make love dan masih berkekalan sampai sekarang....lebih kurang 2 kali dia klimaks ak rasakan sampai basah biji kontolku dibuatnya...hmpir 2 minit ak mendayung rasa nak pancut ak pun mendayung lebih laju...."yeah2 ah ah aha ah"...."lagi laju lagi"katanya....makin laju ak henjut makin kuat kemutannya bagai nak tercabut kepala butuku,"arrrrrrrhhhhh"ak mengerang dan memancitkan air maniku d perutnya dan ak menjilat air yg ada d bibir cipapnya sampai bersih.....gfku pun memelukku dgn erat tanda kepuasannn....tanpa d sedar hri sdh hmpir gelap,selepas kmi berdua memakai baju kmi pun balik bersama rakan2 yg lain....dan ketika malamnya c pompuan nie pun menghantar sms kat ak katanya..."bie kalo2 ada terjadi dgn ak ko bertanggungjawab"...ak berpura2 menjadi mat bunga agar dia yakin dgn ak....syukur lar x ada apa yg berlaku sehingga sekarang...malahan kmi sering melakukannya,pernah sekali hampir kena cekup oleh cikgu ketika sedang beromen pernah sekali itu sdng mengongkek d dalam biliknya syok pula adiknya menyaksikannya,tetapi adiknya nie sporting orgnya malahan dia x kisah menjadi kakaknya tempat memuaskan nafsuku.....so cerita ak nie berakhir dgn happy ending....tuk rakan2 sekalian semoga terhibur dgn pengalaman ak nie...sekian

1s time sex

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -