SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Budak Nakal

Sex = Male
Where it happened = Dalam Kereta
Language = Malay
Refnum = 52276
Kejadian ini berlaku masa tahun 2005, aku kenal bdk perempuan nie melalui satu panggilan miss call. namenyer Azie, bdk Kelang. Dia selalu miss call aku. Jadi satu hari tue aku try tepon dia. Kami berkenalan dan selalu sembang dlm tepon. Dlm tepon kami selalu bebual pasal sek. Jadi satu hari aku turun ke Kelang untuk jumper dia. Pasal dia nak sgt buat sek ngan aku. So aku turun ler jumper Azie nie... Orgnyer tak ler tinggi sgt, bdn dia nie boleh ler tahan.. Aku jemput Azie pulang dr sekolah. Maser tue dia Form 3. Ngan baju uniform pengawas lagie tue.. Kami keluar mkn tgh arie tue bersama2. Ini ler first time aku jumper Azie... Aku tertarik ngan tetek nyer yg besar dan tak padan ngan org nyer... Maser dalam keta, Azie membelai2 muka ku, jadi aku ambil kesempatan untuk raba kopek ngan pantat nyer.. Setelah selesai mkn, kami round cari port untk buat sek. Aku tak tahu kat maner nak buat, jadi aku tanyer Azie kat maner sesuai... Azie cakap ader satu tempat yg jauh dr org. Azie tunuk arah ler jln nyer. Semasa menuju ke destinasi, Azie ngan slumber nyer membuka zip seluar jeans aku. Terkeluar ler konekku yg tak pakai underwear. Pasal Azie dah pesan kat aku, kalo umper dia, Azie tak nak aku pakai underwear. Azie kate " Sayang.... Zie tak sabar ler nak isap konek abg, mcm kite selalu bayangkan mase buat phone sex...." Lalu aku kate " isap ler syg... Abg tau Zie tak sabar nak isap konek abg" Lalu Azie ngan pelan2 dia menghusap konek aku... Aku rase horny maser tue.. Tak Dapat nak bayang kan bile ari Azie memegang batang konek ku. Tapi aku control pasal aku nak konek aku kembang maser dalam mulut Azie... Kemudian, Pelan2 Azie jilat kepala konek.. Aku terasa kesedapan hingga ilang keap tumpuan memandu... Aku tanyer Azie "jauh lg ker tempat nyer?" Azie cakap "jauh ler gak?" tapi tangan Azie tak lepas pegang konekku. Jika tiada kenderaan selisih, Azie menghisap konekku ngan manje nyer. Perjalanan kami mengambil masa 1 jam untuk sampai ke destinasi yg dituju. sedah lencun kokekku di jilat dan di isap oleh Azie. Aku port kat tempat baik punyer, terlindung dr pandangan org. Aku baringkan seat keta aku, aku membuka kancing seluarku untuk memudahkan Azie menghisap konek. "Ahhh... mmm.. mmm.. sedapler Zie.. sedut lagi syg.." kateku.. Azie mengolom kepala konek ku sambil tangan dia melancap batang konekku.. Tangan aku mula merayap kat tetek Azie.. Aku belai2.. ku usap2 puting tetek nyer dari luar.. Kemudian aku membuka kancing bra Azie.. aku simpan baju dalam nyer untuk simpanan aku. Setelah kurasa nak terpancut, aku suruh Azie berenti. Kami french kiss.. aku mula menjilat bibir dia, kemudian terus aku isap lidah nyer.. Azie mengerang kesedapan.. "Mmmm... mmm.. mmm.. " "Bang... Jilat pantat Zie...?" pinta Azie. Aku pun bangun dan Azie baring plak... Aku tanggal kan suar dalam Azie.. Aku selak kain nyer. Aku simpan suar dalam dia.. Aku cium pantat Azie... Fuhhh Sedap giler baunyer... Aku mula menjilat biji kelentik nyer. "Ahhhahhahh... sedap nyer bang, ilat lg bang..." Azie mula merengek kesedapan. Sambil jilat, aku masukkan lidah aku kedalam pantat Azie... Azie keresahan tak terhingga... "Ah ah ah ah... mmmm.. mmm. sedapa bang, Azie dah tak tahn bang... Bannggggg...." Air pantat Azie mula keluar, aku jilat habis habisan... Sedap giler, masin berlemak... Tangan Azie masih lagi memegang konek aku... Azie mula mintak aku masukkan konek kedalam pantatnyer. Aku pun mula menghalakan batang konekku ke pantat Azie... Agu gesel2kan.. Azie mendesah... "Cepat ler bang... Zie dah tak sabar nak rase konek abg dlam pantat Zie.." Pinta Azie.. Aku pun masuk ler ngan slow and steady... ketat giler tue, nasib baik air pantat Azie dah kuar banyak tadi.. Aku mula jolok pelan2, aku merintih sedikit dalam kesedapan.. "Bang pelan2 cikit, sakit... Zie masih dara bang..?" Katenyer.. Aku pun masuk pelan2 hingga aku terasa konekku telah menebuk sesuatu.. Aku tgk ader darah sikit... peghhh aku bertuah dapat pecah dara Azie... Setelah beberapa lamer, aku mula main sorong tarik... pelan2.. laju2... pelan2... laju2... Azie mendesah kuat... "Bang sedapnyer... mmmm... mmm... ah ah ah ah ah... Bang sedap nyer konek abg. terasa sendat pantat Zie...? Kemudian aku pinta Azie untuk berada di atas ku.. Azie buat aper yg aku suruh.. Azie mula menggoyang kan pinggulnya... terasa kesedapan aku.. "Sedap nyer pantat Zie... sampai nak tercabut konek abg..." "sedap Zie?" tanyer ku. Azie mengangguk ajer sambil mulut nyer mendesah.. "mmm.. mmm.. sedap bang, konek abg abg besar... Zie suka bang... Ah ah ah ah..." Hampir sejam aku main ngan Azie... Azie dah klimak.. ntah berapa kali air pantat Azie kuar.. Siap tadah lagi ngan cawan. Kami minum samer2... Bile tibe aku nak klimak. Aku tanyer Azie. "Zie... nak abg pancut kat dalam ker?" tanyer ku. "Jangan bang... pancut ajer dlam mulut Zie... Zie nak minum air abg.." Aku mula duk atas Azie, aku dayung laju2... Kemudian aku cabut konekku lalu kusua ke mulut Azie.. Azie ngan lahap nyer mengulum konekku sambil tangan nyer melancap batang konekku.. sedap giler... "Zie abg dah tak tahan nie... ah ahah ah ah... im coming baby..." berdas-das air mani aku masuk dalam mulut Azie... Azie menghisap2 konekku sampai aku terasa geli... Azie menelan seme air mani ku... Aku kepenatan, azie masih lg menghisap konekku.... "Bang sedap ler air mani abg" kate Azie... Aku tanyer "Nak lagi ker? "Bleh gak." jawap nyer.. Aku menyuruh Azie blowjob sampai kuar air mani... Azie pun buat... biler nak kuar ajer. Azie suruh aku pancut kat dalam mulut dia.. Aku pun pancut ler lat dalam mulut... Kemudian kami pun nak balik... Aku tanyer kat Azie "maner sedap, buat real ker atau buat sex phone?" Azie cakap real nyer ler. Leh isap konek abg puas2". Aku pakai balik suar aku... Aku tak beri azie pakai suar dalam ngan baju dalam dia, pasal aku nak bawak balik... dan aku menyuruh nyer, kalo berjumper lagi aku tak nak Azie pakai suar dalam ngan baju dalam... senang nak buat sex... Hari dh petang, aku hantar Azie pulang... Sambil aku memandu, Azie masih menghisap konekku. siap pancut lagi... Azie puas dapat berjumpe ngan aku kate nyer.. Itulah kisah firsttime aku buat sek.. Kepada Azie yg berada di Klang, kalo terbaca kisah nie...

Budak Nakal

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -