Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

dicky

Sex = Male
Where it happened = surau
Language = malay
Refnum = 52248
aku baru pindah sekolah time tu , aku pindah sekolah agame . pastu ade ah dgr yg rmi org mnt kat laki ni , name die F , putih pun putih , hensem pun hensem . pastu time tu aku mmg ade rasee minat kat die , passtu tak lame lps tu die tego aku ,,, die kate aku cute , hensem ,, mcm mcm agy ah , time tu aku darjah 5 , die darjah 6 . pastu esok nye die mntk no. fone aku .. aku bg je ah ann , kiteiorg bknnye blh jmpe sngt pon , sbb laen2 kls . pastu mlm tu nye die msg aku m, diie mntak aku jd adek angkat die , aku time tu punye lagh syok , aku ckp aah ok je en n , tp time tu au dah ade bnyk aabg angkat dah ,. pasttu esok nye hari sabtu . ptg tu die ajak aku jmoe kat surau sbb surau takde org , aku on okk je lah kan . skali aku dah smpi kat surau , takde org pun . aku pun mcm pelik ah kan , skali aku nmpk die kat tandas au . tgh kencing . tp tak tutup pintu . au pun ckp ah , asal tak tutp pntu ?? pastu die tarek aku masuk then terus kiss aku . aku mcm terkejuty ah . aku pun tarik konek die tgg tgg kan . best doe . pastu die suroh aku kiss die . aku opun ckp ah , oke je . then die bukak baju , aku pun bkk ah bj aku , pastu di duduk then hisap batang akuu ,. aku pun terkejut ahh ., lame tuu skali aku terpancut air mani akuu ,. pastu die blh nye jilat aku nye air mani tuu ,. pastu die ckp ' kau dah kluakan air mani kau , kau kene pulak hisap aku punye .. aku pun hisap ahh . syok !! dah sudah tuu aku pun tnye ah , nape kau bt cmni ?? time tu kiteorg tgh bogell . dioe jkate die suke kat aku , die tgk aku dr 1st time agi die kate aku cute ,. henswem . sjk tu kiteorg slalu bt tiap2 ari sabtu .. pastuu time die nak amek UPSR kiteorg dah mcm task contact . pastu tak bertegor , pastu ari dpt result tu aku pun jumpe ah die , aku tnye , dpt bpae ? die kate 4A je , aku pun ckp pah hmmpp ,, pastu taon dpn tau tau die dapat asrama AGAME weyhh !! mcm ta pecaye je , mamat cam die dap asrma agame .. pastui taon dpnnye aku amek UPSR , aku pun belajar aH PULUN2 sambil2 tu admire kat mamat kls aku ni , name die jazli , hensem weyhh !! pastu ari upsr pon aku pun wat ah betol2 , dpt result 5A . happy ah enn , aku pon balek tu on ah myspace , skali tgk si F tu on , die tnywe aku dpt brape , aku jwb ah enn , pastu die ajak jmpe kat tmpt biase ,skali kiteorg bt lagyy .. [pastu aku admire si milo ventimiglA .. hensembebe !! tiap tiap malam aku mandi smbil baring meniarap atas lantai then goyang2 siket kaki then korang dpt rase nikmat die , tk lame kua ah air mani tuu , bestt sioett ..

dicky

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -