Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

L

Sex = Female
Where it happened = home
Language = Malay
Refnum = 52175
"Sugar Daddy terbaek" Aku bukan nak cerita pengalaman aku buat sex 1st time. Tapi aku nak cite pengalaman aku buat sex sbb surga baby. Masa tu umur aku 19tahun. Aku stadi kat( x perlu la bg tau). Aku buat part time job ada kat satu company. Nak cari duit sebab family aku tak support aku. Aku ni memang berdikari. Body aku x lah cantik biase boleh diketegori gemok+chubby (38 33 40)tinggi 160cm. but disebabkan aku masa scool kuat main(sport ok) so bdan aku ok la ada muscle2 sikit :). Tapi disebabkan aku ni suka g camping walaupun bdn x tahan hutan, so banyaklah parut dan bintik dibadan aku. Aku kisah dan sekrg cuba tok hilangkan peparut 2 semua. Duit gaji aku, habis g bli ubat sapu jew...adehhh fuhhh... Aku masa masuk U jadi setan lepas family aku dh x support @jaga aku. Tapi x abai stadi. Stadi ttp cool.AKu kenal dengan sorang mamat ni umor dia masa tu 35tahun. Berbelas-belas jauh beza dengan aku. Muka biase jew, badan ok takla boroi sebab aku kenal dia masa aku ikut boss perempuan aku g jumpa dia(client boss aku). Nak jadi cite satu hari,malam ahad ngah aku lepak minum (kofi latte ok) kat BB sorang2. Aku terserempak lah dengan dia ngah minum gak.Mula senyum-senyum jew. Then lama, dia datang duk meja aku. Kitorg pun sembang-sembang x ingat dunia. Al-maklumlah aku ni talkative (sebab tu ambik course XXXXX) Biz sembang, dia ajak aku balik. Aku kata ar aku tgah tunggu kawan dia nak anta aku balik melaka. Aku study melaka.Ohh then dia tawar diri nak hantar aku balik Melaka. Aku pun call kawan aku cancel ikut dorg balik. Best siot dapat naik keta honda accord (habis feymes masa 2 keta honda) Dia pasang air corn punya lah sejuk aku pluk pakai skirt dengan baju baby-T je. Yela ingat tadi nak jumpa kawan hensem aku tu...tapi dia ada keje trus aku kn minum sesorg kat BB td. Lupa nak cakap nama aku L yg aku tumpang ni aku pangil dia abg Farid je. Agak tua dh kn. "L ni abg tgk sweet je" "Taklah abg, L ni gemok jew x ada sape nak pandang" "Ala gemok lah sedap..." "Sedap apanya buka boleh makan pun" balas aku "Sapa kata x boleh makan" Masa 2 mata dia bukan main lagi tegok2 tetek aku. Aku perasan jew. Tapi wat x tau. "Dulu abang penah kawin...tapi sekarang dah duda dekat 7thn" "Ohh lamanya" "Ahha..." "Tak cari lain ke?" "Susahlah...tambah ada anak" "ohh..." "Ni dah sanggap sangat la ni..." Abang Farid tak habis-habis dok pandang2 tetek aku yg 38C. Tangan dia kadang2 merayap-rayap dekat peha aku. Pehh dahle sejuk meremang bulu roma aku bile kn sentuh kat peha.Uhh sensitive betul. "Abang nak tanya..." "tanyala" "Ermm...tetek L saiz pe ye. Suka abang tengok. Besar. Ni kalau sape jadi bf L mesti best." Aku diam je la...dah la sekrg kat higway. Kalo aku lempang, buat nya dia campak aku atas jalan mau merauang aku. " L penah rasa kena nyotot tak tetek 2...kena gentel2 kat puting...?" soalan abang Farid makin gatal. "Diam tu penah la...sedapkan. Abag gerenti...mesti basah pepet L kan..." Aku tengok, dia senyum-senyum x abis. kadang tangan dia dok usap peha aku lah...usap2 perut aku lah..tengkok aku...adehhh pot2 yg mmg aku x tahan ni. Dah la ayat2 yg dia cakap memang merangsangkan aku, terkepit2 aku tahan... "Sayang nanti sampai Melaka, abang booking hotel. Abang nak nyotot tetek sayang..ermm isap2 tetek 2..." Abang Farid dah tak terkawal sanggap dia. Terus sambil bawak keta dia ramas2 tetek aku.AKu tolak. Then dia cakap. "Tak yah risau, abang nak jadi sugar dady sayang. NAk? Aku diam jew... "Sebulan abang bankin "Rm5000" termasuk barg dgn kita g holiday. Nak?" tangan abg Farid makin gatal. Diseluk2 baju aku. Nasib aku pakai bra. "Nak tak?" Abg Farid tanya. "Saya dah da bf" aku jawab. "Ohh patutla...mesti salu kn jolok lubang 2 kan?" "Kalau kena jolok pun apa abg kesah" jawab aku selamber. "Uhh...x pe abg x kesah. Janji L bagi bile abang nak.Mahu?"Soal abg Farid. "Betul tak kesah" aku soal "Ya...tapi abang suka buat 3some" "Ha...?" "Kalau syg setuju, abg bg duit dgn semua. Janji bile abg nak syg kn buat. semua abg nak bontot ke pepet ke...tetek ayang semua, ayang kena bagi. Then kalau abang nak bwk kawan2 abng sekali pun ayang kena layan. Nak?" "Tak mahu la..." "Ala tak yah risau...seronok...lgpun kalau abg bwk kawan abg. ayang layan abang up seribu tiap kali buat dengan orang lain. MAu..." kata abg Farid sambil adehhh meramas tetek aku...Bagaikn dh nak terkeluar2 tetek aku dia picit2... Apa lagi aku setuju la.Adoi gila apa, sebulan 5000 aku bukan vgin lg pun. Kalo aku buat dgn kwk2 dia sekali up seribu kalo byk kali ahak3 beribu2 lemon aku dapat. Sampai je kat Melaka. Abg farid booking resort kat Everlynn ke ape tah nama dia. Cantik.Sampai aku sempat mandi lu. Kang x sedap pula masa nak main. Pelagi shampoo rambot sental2 tetek, basuh2 tetek 2 dengan pepet sekali.shave2 kasi trim Habis jew, turn abg Farid lak, dia mandi jap jew...kerbau agak. Keluar je dari bilik air, terus dia datang kat aku.AKu dh memang ready jew. Abg Farid terus bukak towel aku. APa lagi terdedah la dua gunung aku. Abg Farid tegok macam nk telan. Dia kiss aku isap2 lidah aku sambil tangan dia ramas2 tetek aku..Aduhhh sedap gile...french kiss dia pun terbaik..Habis satu muka aku kena kiss dengan dia. Pelan2 dia kiss kat leher aku isap2 telinga aku adehh tak tahan betul. "Papa nak isapa tetek ayang ye..." dia cakap bhskn diri dia papa. aku "ermmm" je kan "Tetek ayg ni tajam besa pula tu. lemas papa..." Abag Farid dari tadi cakap lucah je dgn aku. Makin galak aku layan dia. Dia isap2 puting aku pehhh gigit2...picit2.. rasa cam nk tercabut puting aku sedap gile...abg farid suka main ganas2..dia tampar2 tetek aku...adehhh merah, sian tetek aku. pas2 tarik2 puting aku, sakit tapi sedap. Abg farid bawak aku masuk bilik air. Pas2 dia ikat tangan aku dekat sink. pas2 dua2 kaki aku dia kangkang kaki aku then ikat gak.Adehh aku dh makin risau dah. the dia ambil getah paip yag ada kat c2 dia buka air kuat2 then pancut kat pepet aku. Pehhhh meraung aku beb tapi dia bubuh suar dalam baru yg dia ambik dalam beg bubuh kat mulut aku....Nikmat x terkata sakit tapi sedapnya.... Abg Farid ketawa je. Badan aku dh tergetar2 x tahan rasa cam nk terbakar bijik aku kena tujah air... Then pas2 dia dtg kat aku pukul2 tetek aku ag...sakit adoi...picit2 tetek aku tarik2 puting aku perhhh x penah aku rasa sebest ni. "sedap x sayang....sayang suka?...abg Farid tegok je aku. Aku anguk jew. "aku tgk dia dh bogel btg dia mak aii beso aku x tau bapa tp mmg besa la.terpacak je. Dia gesel2 btg dia kat peha aku. "Nak rasa lagi sedap. Cipap ayang ni mesti dah gatal nak batang kan.Nak batang tak? Soal abg Farid. Aku diam je. Aku x biase cakap benda2 cm2. Abg Frid cm marah je aku x jawab then dia tampar2 tetek aku.tarik2..sakit giloo ooo...pas2 dia tanya aku balik. "Cipap miang 2 nak bagi sape jolok?"tanya abg Farid sambil tampar2 tetek aku.Aku diam ag. "Pompuan sial, cipap kau 2 dh berdenyut2 nak bagi sape jolok.Ha...?"Abg Farid piit tetek akuu dengan kasar. "abg.."akujwb "Abg apa? "Bagi papa..." "Pompuan sial macam kau...kau nak aku buat apa?"Kata abg Farid sambil isap2 piting aku...adehhh berair2lah pept aku. "nak papa tlg jolok" "JOlok apa?" "Jolok cipat ayang." "Ha tau pun.Kau memang perempuan sial. Tetek dh la besa tak muat mulut aku. puting2 besa tak terkata terjojol je...kau ingat aku apa. nak isap2 tetek sial kau.Pas2 nak aku tlg jolok cipap basah kau tu..."Kata abg Farid sambil isap2 gigit2 tetek aku yg begitu kesian kena kerja cukup2 dengan abg Farid. "ermmm sedap papa...lagi" abg Farid memang penyonyot tetek paling terbaik. berdenyut2 aku dibuatnya. "SIal..kau nak lagi...dasar perempuan sial...aku jolok puki kau baru tau. Puki miang.sial.dha berair2 aku tgk. ha kan betul aku cakap"Abg Farid mengusap pepet aku dia tunjuk jari dia yang dh basah dek pepet aku. "JIlat air puki kau sial" suruh abg farid.Aku pun jilat. First time rasa. Pelik tapi then Sedap gak air pepet aku. "SIal punya perempuan, Puki sendiri pun suka..." "Papa please ayang nak papa joloj puki ayang" "Ohh nak ye...mmg dasat punya puki gatal" Abg Farid pun cuba masukkn btg dia yg besar dlm pepet aku. Puki kau ni ketat jugakkan perempauan sial. BF ko 2 kecik ke kote dia? "Aha... kecik," "Apa yg kecik" "Ermm..dia punya" "aku nak kau cakap kote la sial...cepat merayu nak kote aku" "Papa, syg nk kote papa" "ko nak bt pe dgn kote aku?" "Nak bubuh kat cipap syg.Cipap syg dh tak tahan nk kote papa yg besA" "Ooo cipap sial ko 2 dh miang.Puki punya perempuan tetek sial puki sial pasni nti bontot 2 aku keja. Meraung ko aku buat. Meh mana puki sial aku nak tujah. Abg Farid masukkan kote dia yg besa dalm cipap aku aku yg berair "pehh sial punya puki.ketat ko punya ni...kote aku mmg suka puki macam kau ni.Hari2 aku nak tujah pasni.Ni belum lubang bontot aku keja...." "Cepat la sial...aku nk ko cakap kote...sepanjang aku jolok puki sial kau. kang aku tampar tetek ko lagi. Aku punya cakap la mcm2 sal kote dia.kote papa besa.best kena kat puki aku....kote..kote..kote..dan kote.... lamanya dia jolok pepet aku..terangkat2 aku... then dia cabut kote dia.dia pusingkan aku then bubuh lube skit kat pontot n lubang bontot aku. pelan2 dia jolok bontot aku..mmg menjerit x kata arr...pedihhh nya... mula pelan2.. "bontot ko sial betul...ketat nk mampos. Nak tercabot kote aku." "sedap tak kote aku sial.?" "puki ko 2 aku dh rasa. Ni bontot ko pulak. cantik bontot ko Ketat pulak 2" "Papa kote papa sedap sgt" "mmgla kote aku sedap" "ni bontot ko ni lagi sedap. mmg lunyai ko aku kerja...bontot sial...puki sial tetek sial...hari2 aku nk kerjakan." Henyakan kote abg Farid memang buat aku rasa nak pancut...tak tertahan. Rupanya memang sedap main bontot ni..."dlm bape minit, abg Farid cabut btg dia. then sua kat mulut aku. Dia tujah kote dia dlm mulut aku macam dia buat mulut aku 2 pepet aku jew... bape minit pas2 dia pusing then pancut mani dia kat badan tetek n muka aku. Last dia curah air kata aku. then bukak ikatan. Aku rasa nyawa aku macam nk putus. Dah x buleh nak diri. Abg Farid tlg papah aku sampai kat katil. Dia senyum je then tanya. "Best?" "Best sangat" "SYg nk jadi suga dady papa?" Aku terus angguk. Abg Farid terus kis bibir aku then isap puteng aku. Kitaorg tido. aku jadi surga dady dia sampai thn lepas jew..sebab dia dh keje kat luar negara. Memg best dgn abg Farid...duit dapat semua aku dapat. Seks dgn dia pun best. Dia x pernah kongkong aku. Skunk aku life mcm biase. Aku dh lama x buat benda2 cm2. BUkan jadi baik tapi. Aku nk fokus stdy.Tapi kdg2 sanggap juga. fikir aku x mau buat free. Aku buat dgn abg Farid pun sbb dia byr aku n jaga aku.Ahhhh... "Abg Farid terbaik" sekian bbye2

L

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -