SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

nurul

Sex = Male
Where it happened = rumah nurul
Language = melayu
Refnum = 51515
kisah ni perkara sebenar dalam hidup aku.selama hidup aku tak penah lagi aku main dgn bini org.ni la kali pertama aku rase dalam hidup.cukup indah sekali.die tu aku ringkaskan name die nurul je.name penuh tak yah bagitau.die tu dulu bekas awek lame aku.tapi mase kapel dulu aku tak penah buat ape2 dgn die.tapi satu hari kiteorg berjumpe semula dgn tak sengaja.aku dapat tau die dah kawen.anak dah satu.so kiteorg pun bertukar2 la no hp.hari2 msg.then lame2 say sayang2 plak.die tangkap cintan dgn aku.aku pun ade gak rase syg kat die.tapi biase2 je.tak lebih2.mungkin hati pompuan.syg terlebih.satu hari die ajak berjumpe.aku ajak jumpe kat luar.tapi die takut nanti ade org nampak kiteorang date.so die ajak aku dtg rumah die.so tak nak bg kantoi die dtg jemput aku.naik kereta die.masuk rumah die mcm pencuri je.heheheh...nasib baik org tak nampak.so kiteorg lepak2 je kat rumah.minum2.tgk tv.seingat aku mase tu jam menunjukkan pukul 1 tghr.die duduk sebelah aku.cite pasal masalah rumahtangga die.laki die kaki pompuan.selalu tinggalkan die.aku kesiankan die.then die tibe2 letak kepala die kat bahu aku.aku pun usap2 rambut die.tibe2 die kiss aku.kate syg aku.aku pun balas kiss die.pastu kiss mulut plak.mule2 kiss bibir je.lame2 bertaut plak kiss tu.huhuhu...sedut2 lidah2..sedap...rase manis.die peluk aku..aku pun gosok2 die punye tetek...kecik je..tak sangka dah jadi ibu pun tetek kecik je...aku pun ape lagi makin ramas la...makin kuat aku ramas...die mengerang kesedapan.mungkin dah rase stim kot.aku punye la tak tahan.aku selak baju die.ade bra hitam la...aku pun suruh die bukak baju die.die pun bukak la...fuhhh...tetek die sedang2 kecik je..tapi ok la..cume lembik la...puting tetek die hitam..kene nyonyot laki die kot..hahahha...memang hitam..tapi die pun jenis kulit hitam manis.lame2 tgn aku makin mengganas.makin ke bawah...aku cari target..jumpe akhirnye...aku seluk dalam2...alamak...berbulu la...ahhhh....aku tak kire...aku bukak seluar die...nah kau..terpampang berbulu lebat...agak tak penah cukur agaknye...huhuhuh...geram aku tgk....pastu aku suruh die bukakan baju aku..seluar aku...die bukakan semua...huhuh....rase macam raja la...die pun mengusap2 batang konek aku...dah stim sgt agak nye...dgn selambe je die isap konek aku...pehhhhh...sedap gile rase bini org isap konek org bujang...rase nak terpancut...last2 aku terpancut dalam mulut die...sori...aku suruh die telan...walau dalam kepayahan die telan juga akhirnye...die kolom lg btg aku bg naik lg...aku pun naik stim lg...biase la...pompuan dah terer..mcm tu la...aku pun dah terangsang...aku pun kangkang die luas2...aku mulekan acara pertama...aku masukkan btg konek aku dalam pantat die..fuhhhh...ketat lg siot...mcm anak dara lg...stim aku dgr suara die mengerang..agaknye dah berape kali ntah die klimax mase aku gentel biji die.huhuhuh....aku pun sorong tarik..keluar masuk...stim siot...rase nak terpancut..terpakse tahan...kalau tak malu...lame gak henjut...tahan...henjut...tahan...tak nak bg pancot awal...macam2 gaya kiteorg buat mase tu...lame la jugak.die dah tak tahan..die ni jenis stim cepat...kemut2 pantat die sepit konek...aku pun rase nak terpancot dah..dalam fikiran aku nak pancot mane ek...dalam ke luar....ahhh...pancot lg best...lgpun die ade laki.kalau mengandung pun tak kesah.benih sape pun tak tau..aku pun akhirnye terpancot dalam lubang pantat die...sedapnye tak terhingga...pertama kali dalam hidup aku main bini org and pancot dalam pantat..sedap sgt2..kepada nurul kalau terbaca cite ni..sori sebab tak contact awk lg..sy tak nak awk gado lg dgn laki awk.tapi sy masih rindu kat awk...

nurul

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -