SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

First time dlm hutan

Sex = Female
Where it happened = Hutan
Language = Malay
Refnum = 51084
I ni baru 15 time tu,my bf ngan kawan2 dye rancang nak pegi camping ramai2.Pendek citer,sume bawak couple masing2.So...Bf I ni pon bawaklah I. I bukan nak kata,but I ni jenis pemalu and pendiamlah jugak,but my bf ni jenis xtahu malu.Masa nak pegi tempat camping tu barulah I tahu yang kitorang ni nak pegi camping dlm hutan,dahlah I benci hutan and nyamuk.My bf boleh pulak gelak kat I.I mmg nak nangis sangat waktu tu.Bila bf I nmpk I tunduk buat muka 20 sen,dia pon berenti gelak."Babe,kite masuk hutan ramai2lah.Bukannye I nak tinggal You sengsorang kat situ,lagipun nyamuk tu boleh tolong I buatkan lovebite for u.Cheer up babe."Pandai betul mamat sekor ni memujuk I. Sampai je kat tmpat kem tu,kitorang berpecah buat kerja masing2.Adi ngan Laila tolong pasang khemah,dlm tngah dok pasang khemah tu,mata I ni terusha si Adi fingerfuck Laila dlm sebuah khemah yg dah siap tu.Terkesima siot.I blah dari situ pegi tolong bf I cari kayu.Time ngah kutip2 kayu tu,I beranikan diri tanya Amir(bf I)tentang Laila ngan Adi tu."Naper?You nak ke?I boleh tolong kongkek You.Lagipon you are mine ryt?"Lain topik I,topik lain dye amik.Tapi dlm hati I nak jugak.I pon ckplah,'Kalo awak nak buat slow2,boleh jugak'.Bf I pon terkejut.Malu mak oi!!Rupa2nya dia main2 jer!Yg I ni perasan terlebih nak mampus.Tiba2 dia tarik I pastu buat french kiss kat I.Dlm tngah hot2 tu,tgn dia pon ramaslah pantat I.I langsung xleh nak berkata2."Xsangka awek aq yg pemalu ni berani mintak bukan2.Nakal ya?I nak kasi hukuman sket."Dngan suara dia yg husky berbisik tepat di telinga I,I mengeliat mcm cacing.Dari french kiss mulut dia turun ke bawah.Ntah bila masa baju I dah terlucut dok kat tanah.Amir hisap tetek I cam baby yg kehausan.Pelan2 dia turun ke perut I,pastu sampai kat pussy I."Babe?You are a virgin....Samalah ngan I.Hahah"Entah apa yg lawaknyer.Tetiba I rasa cam kena elektrik kat pussy I.Amir ngah kulum clitoris I,pastu dia gigit2 sikit.I rasa nikmat sesangat sampai tersandar kat pokok belakang I.Untuk first timenye Amir buat kasar ngan I.Dye bukak seluar dye pastu terus dye hujam batang dye dlm pussy I.Sakit cam nak terkoyak rasanya.Satu badan I terketar tahan sakit.Makin laju Amir enjut,makin nikmat dan hilang rasa sakitnye.Hampir setengah jam last2 Amir terpancut dlm pussy I."You ni peliklah,Dkat sejam I enjut You,you x jerit or mendesah pon."I pon buang spender yg tersumbat dlm mulut I,I ckp"Naperlah You mangkuk sngt?Dah you sumbat spender ni dlm mulut I,I nak jerit camner??!!" Amir senyum2 kambing pastu dye terus bangkit pakai baju and suar dye."You xnak pakai baju ker?Or you nak I tolong pakaikan?"I rasa darah sume dah naik kat muka I waktu tu.I bngkit and pakai baju cpat2.Waktu tu barulah sedar dah dkat pkul 7 mlm.Tngah jln tu,Bf I smpat raba2 I.I pon buat donno lah.Sampai jer tmpat khemah tu,kwn2 I suma bersoraklah,bersuitlah and mcm2 lagi.I letak kayu api tu tepi Nisa and I pegi duduk dkat Laila.And brulah I tahu,Laila ngan Adi ternmpk I ngan Amir ngah kongkek kat hutan tu!Malu siot.....Skang ni I dah berumur 23..Anak I pon dah dekat 5 org.Amir ngan I kawin waktu kitorang umur 18...I ngah hamil 5 bulan skang ni.Ntah larat lagi ke x nak buat seks..

First time dlm hutan

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -