SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

malam itu...

Sex = Female
Where it happened = di rumah
Language = malay
Refnum = 50730
MALAM ITU... suasana masatu malam lebih kurang kul 9...hujan renyai2 sejuk rasenya...masa tu jugak lah aku tinggal berdua je ngan ayah tiri aku...mak aku dia outstasion...ayah tiri aku tu syok jek tengok tv sementara aku baru nak g mandi...memang kebiasaan aku mandi ala kadar je sebelum nak tido...pas aku siap mandi,biasalah berkemban aje..ayah tiri aku tengok dan tegur aku mandi ke?aku senyum je lah..aku pun siap2 kai losyen,krim muka dan touch up sikit lah...aku memang pentingkan penampilan sentiasa..aku pun pilih baju tido putih tali halus paras atas lutut...dah malam kan...aku x kai bra...aku tengok jam dah kul 10...alamak cite aku dah start...aku kelam kabut keluar nak tengok cite kegemaran aku tu...pehh aku lupe yang kat depan tu ade ayah tiri aku...aku pun duk jauh sikit sebab segan kang ternampak aku x kai bra...aku pun layan je cite tu ngan ayah tiri...ntah tibe2 ade la plak babak seks cium2...haiii...aku dah segan tak tau nak letak muke mane...waktu tu lah ayah tiri aku toleh kat aku...dia cakap 'ade plak aksi panas kan time hujan ni'...aku senyum memanjang aje tak cakap ape2...aku tengok dia dah lain macam aku pun rase agak takut juga...tapi aku think positif...ntah bile aku terlelap kat sofa,aku sedar je ayah tiri aku tu diri depan aku...aku terkejut...katenye nak kejutkan aku suh tido bilik...aku mamai cakap nak sambung tengok cite tadi...die pun tengok juga...laa akhirnye tewas aku memang terlelap lagi...ayah tiri aku kejut aku dan pimpin aku kat pintu bilik...aku jalan tapi tutup mate...aku terus je baring kat katil dan lena...ayah tiri tutupkan lampu dan pintu...aku rase lain je lah katil ni...aku open mate tengok....WHATTT???di bilik ayah tiriku?aku pun cuak gile bangun nak lari tapi x sempat sebab ayah tiri dah masuk,kunci pintu dan tutup lampu...cuma lampu hiasan je hidup...samar2 aku tengok muka dia...dia pandang semacam,aku terasa nak jerit tapi terkunci mulut ni...lalu dia pegang bahu aku suh tido je kat situ...aku ntah lah ikut je cakap dia walaupun aku x mahu...aku baring ngadap dinding..berdebar aku bila terasa dia naik katil dan baring..x lelap aku,tapi 10 minit aku tunggu dia tak usik aku,aku pun tido...baru nak lena,dia tinjau aku dan cium dahi aku...takutnyeee....dia pun slowly palingkan badan aku mengadap dia...aku buka mata dan dia peluk aku perlahan,lembut je dan hangat aku rasa...ehh ape ni aku buat tapi aku diam follow je rentak dia..dia peluk sambil cium seluruh muka aku,rimas...dan tersinggah kat bibir aku...aku kaku ,dia cium rakus kuat abis nyonyot bibir aku...aku terangsang dan balas ciuman dia...semakin berani dia mule main lidah aku...aku dapat rasa ade air keluar dari kemaluan...aku main lidah die...sambil tangan nye masuk dalam baju meraba raba tetekku...ahhhh aku mula rasa nikmat,lupa takut dosa dunia....semakin lame semakin kuat ramasan itu dan aku mengerang sedap...terangkat punggung aku bila dia gintil2 dua2 puting aku sampai tegang abis...then,satu tangannye turun mencelah pehaku...automatik aku terus kangkang dan senang lah keje dia masuk dalam spende dan main kelentit aku...slambe aku cakap sedap ayah....lagi ganas die main dan mule jolok2 lubang pepek dgn jari tengah...pehhh....aku tak tahan...dia bisik suruh aku bogel,aku buat dan dia pun buka baju dan kain pelekat...slow dia datang kat aku yg baring ni...lalu dia pegang kedua kaki diangkat letak atas bahu dia...tangan nye still nak main kelentit bagi aku basah...10 minit main,dia mule nak masukkan batang yg besar saiznye kat lubang sempit aku...aarghhh...aku mengerang sakitnye tapi die tetep henjut perlahan2 dan akhirnye tertusuk suku...aku mule sedap...dia suruh aku bangun,duduk dan dia baring...slow aku henjut batang dia dan dia pegang punggung aku suruh kuat lagi henjut sampai sume batang masuk...sakit tapi nikmat...tutup mate dia waktu aku henjut kua masuk...tangan sambil ramas tetek dan main kelentit memeng sedap luar biasa...aku penat dia suruh tonggeng dan lagi kuat goyangan kua masuk batang...aku cuma jerit nikmat dan sakit...dia cakap dia nak kua dah air mani,dia suruh aku baring balik,kangkang seluas mungkin dan dia alas punggung guna bantal...dia masuk kan batang dan henjut sekuat hati...aku sakit dia tak peduli lagi kuat dia henjut...dan bila air kua,cepat2 dia capai baju dan dia buang abis kat baju tu...setelah dia lap2 cipap aku,dia bisik 'ayah sayang akak tau'...waktu tu lah terasa nak nangis tapi ape leh wat...aku pakai baju g bilik air cucu dan sambung tido di bilik sendiri....

malam itu...

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -