SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Rogol dan Rompak

Sex = Female
Where it happened = Dirumah
Language = Malay
Refnum = 50243
I kes ini benar benar berlaku atas diri saya, ini bukan pengalaman tetapi ini dikira persitiwa buruk tak dapat dilupakannya. i nie anak perempuan yang boleh dikatakan anak manja sekali kerana i adalah satu-satunya anak kepada ibubapa i, kehidupan famili i agak mewah, ayah seorang bisnesman terkenal dibandar kluang, emak seorang suri rumah dan oleh kerana anak seorang je, mereka sangat sayang terhadap saya, walaupun kehidupan kami mewah i tidak lah morden sangat. okey, kisah nya berlaku pertengahan bulan februari 2010, masa itu ibubapa i terpaksa pergi penang untuk menziarahi orang tua. masa itu i malas nak ikut mereka, so hanya i seorang je tingal rumah, kira kira 7pm ada dua lelaki bangsa india berpakainan kemas berdiri gate rumah i dan melonceng bell, dia kata nak bagi card kahwin pada ayah i, dia kata famili friend dgn ayah saya, so i pun percaya kata kata dia dan ajak dia masuk rumah, lepas masuk je ruma, perangai dia dah macam lain, dia terus keluarkan pisau dari pocket tunjuk kat lehir i, masa tu i pun tak tahu buat apa, dah penik, selepas 2 3 minit dua orang lagi masuk rumah, rupa rupanya mereka bertiga nak rompak rumah i, mereka ikat tangan kaki i, rantai subang i semua diambil, hampir semua bilik diperiksa kecuali bilik parent i kerana telah di kunci, mereka bawa i kebilik, semua pakaian ditanggal kan, mereka raba tetek i, ada seorang jilat pepet i, i cuba minta tolong jangan buat pada saya, tetapi mereka tidak hirau kan i, so akhirnya hampir 3 jam mereka rogol saya, i tidak boleh buat apa, bertiga sekali main, seorang masuk pepet, lagi satu orang masuk kat belakang, dan dan seorang lagi masuk kat mulut i. masa itu i hampir nak mati, cuma tuhan je tahu betapi sakit dan seksa di alaminya. i merayu terhadap mereka, langsung tidak di hiraukan, i jadi mangsa pada mereka, salah seorang daripada mereka mengambil video clip melalui h/phone kesemua agenda.... dan mereka diarahkan supaya jgn report pada polis, kalu tidak mereka akan sebarkan video clip kepada famili, internet, semua... lepas tu mereka balik. h/phone i dirompak so tak dapat contact sesiapa pun, masa tu i tak larat untuk jalan, nak minum air pun tak boleh, i retus baring nya, pintu rumah i semua terbuka, tak tahu nak minta tolong drp siapa, lalu i baring je atas lantai tanpa pakaian... dan tidur ke pengsan ke tak tahu lah.. jadi keesokan pukul 4 baru sedar... lutut badan kepala amat sakit sekali, so pakai pakaian balik, then i minta h/phone daripada jiran i then i call kawan i datang rumah..d an terus dihantar klinik. famili i telah pun dilapor kat polis, so isu ini telah pun ditahui oleh saudara mara, kawan kawan, cikgu cikgu murid murid sekolah saya... i amat rasa malu sekali apabila bertemu dgn mereka semua. kini tunang saya pun dah tinggalkan saya kerana i telah dirogol. dah 2 bulan berlaku.. sekarang i tak berkeja lagi, tingal kat rumah je, kami sekeluarga berpalning nak pindah rumah.. munkin pergi penang, tingal dgn datuk nenek... sekarang i ingin mencari kawan baru.

Rogol dan Rompak

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -