Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

ayu

Sex = Female
Where it happened = at work
Language = malay
Refnum = 50181
ini kisah benar tp i cuma ubah nama utk menjaga nama baik laki dan anak2 i sbb i curang tanpa pengetahuan diorg. sampai skrg laki i tak tahu apa i buat kat belakang dia sbb dia percaya habis dgn i. maklumlah i kan dah jadi isteri dia so pada pikiran dia takkan i nak buat benda bukan2 pulak, tambahan lg umur i dah atas 30thn! sape nakkan i betul tak! ok jgn buang masa lg, nama i ayu, dah kahwin dgn 3 anak. citer ni berlaku masa thn 2005 kat tempat keje i. masa tu umur i 32thn. i keje kat salah sebuah pusat membeli belah terkemuka di kl. kat tempat i keje tu ada sorg lelaki yg kebetulan laki org anak 4, nama dia lan, tua dia dari i kira2 3thn, sebaya dgn laki i. dia ni taklah sehensem laki i yg jd pujaan ramai anak dara kat kl ni tp ntah kenapa i tengok dia ni seorg yg caring, romantik dan betul2 loving pd bini dia. kebetulan bini dia keje kat bangunan sama dgn kitorg so i rasa jeles sgt sbb laki i tak mcm tu. mmg lah laki i hensem, tinggi, kulit putih ala2 org arab tp yg slacknya lepas jer kahwin dia dah tak mcm sblm kitorg kahwin. dia hanya fokus pd keje dia, anak2 dan hanya main dgn i seminggu sekali. mana i boleh tahan! so nak dipendekkan cerita, hbgn i dan lan lama2 jd erat dan walaupn i tahu dia laki org dan i kenal bini dia. kitorg slalu la lunch ataupun dinner sama2, yelah kitorg keje shift kat shopping mall yg terbesar kat pinggir ibukota so kitorg jadi part time lover. mula2 tu sekadar suka2 jer, tp lama kelamaan i mula menaruh hati pd dia dan suatu hari tu i beranikan diri utk luahkan isihati i pd dia. dah hbs semua i luahkan pd lan, rupanya dlm diam2 ada menaruh hati pd i. pucuk dicita ulam yg datang! tapi kitorg takda buat apa lg masa tu. sekadar curi2 pegang tangan, kiss2 mcm tu jer, takda main lidah2 semua. tapi kitorg mmg berhati2 sbb maklum la i ni bini org, dia lak laki org dan bini dia kawan i, nanti ada staf lain tau dan repot kat laki i atau bini lan, teruk i kena nanti. so suatu hari tu i dan lan ditugaskan utk membuat stok inventori kat stor company kitorg. masa tu petang dlm pukul lima, bulan puasa. tengah i khusyuk mengira stok, lan datang dari belakang dan terus peluk i. mula2 i marah dia mcm2 dan ingatkan dia yg skrg ni bulan puasa tp dia tak hiraukan! dia terus peluk sambil cium leher i dan merayu2 i dgn kata cinta. i pun terus cair.. i biarkan sj lgpn dia kata nak ringan2 je. kemudian dia cium mulut i siap main lidah dan mula buka pakaian i satu demi satu.. sedar2 i dah terbaring atas lantai dalam keadaan telanjang bulat! itulah first time ada lelaki lain tgk tubuh i selain dari laki i. doktor masa i bersalinkan anak2 i tu tak boleh kiralah sbb itu dah mmg keje diorg. daruratlah katakan! anyway, dia mula buka baju dia dan seluar dia dan masa tu nampaklah i batang dia... hmm, taklah sebesar laki i punya, kurus lak tu! batang melayu asli, bukan mcm batang suami i yg buat i senak dan enak. tak kisah lah janji i dah suka masa tu. lan terkam tetek i.. habis dia uli, ramas, jilat dan gigit2 manja punting i.. oh nikmatnya masa tu! i dah tak boleh fikir lg. i tak ingat masa tu bulan puasa ke apa, i lupa yg i bini org dan ibu pd anak2 suami i. nafsu i mengatasi segala2 nya. dah puas dia main tetek i, dia kata dia nak jilat puki i! ohh gila! betapa nikmatnya masa dia jilat biji kelentit i sambil dia masukkan jari dlm lubang i.. i tak penah rasa amat bernafsu sekali mcm tu, ntah syaitan mana la yg dah rasuk kitorg smp kan apa sj lan buat i rasa nikmat sgt! mcmlah laki i tak buat tu semua. susahlah nak diterangkan, tp hanya mereka yg penah mengalaminya sj yg tahu apa yg i rasa.. inilah nikmat berzina agaknya. habis banjir lubang puki i kena jilat dgn lan, i pun dah tak ingat berapa kali i cum sbb sedap sgt kena jilat. kebetulan laki i mmg jns malas nak menjilat puki i. dah puas lan jilat dia pun berdiri dan mintak i kulum batang dia yg kurus tu. i pun kulumlah dgn segala skill yg i tahu sbb laki i ajar i mcm mana nak buat dgn teknik yg betul so i tgk lan betul2 tak tahan dgn kuluman i. habis setiap inci batang dia i jilat! sesekali tu i jilat buah pelir dia sambil i urut batang dia. terangkat dia setiap kali i jilat telur n kulum batang dia. last2 dia pun tak tahan! habis semua airmani dia terpancut dlm mulut dan muka i. i pun telan air mani dia, yg kena kat muka pun i jilat sekali dan i telan. i dah biasa dah telan laki i punya sbb tu i tak kisah telan air mani kekasih gelap i tu. alah rasa sama jer lebih kurang. oleh kerana air gatal kitorg dah keluar kitorg pun rehat sekejap. lan hisap rokok.. penat agaknya. sambil2 tu dia puji body i, puki i tembam katanya! geram dia kat pantat i tu, bini dia punya pun tak mcm i punya katanya lah. i tak tahu. cara i kulum btg dia paling dia puji, bini dia pun tak pandai mcm i katanya, asik kena gigi! ngilu katanya dan potong stim! kembanglah i masa tu. habis je tu dia mula start cium i dan mula balik adegan mcm td tapi kali ni kitorg main!!! itulah first time i bagi puki kat jantan selain dari laki i. oklah main dgn dia tp i tak puaslah! mungkin sbb i dah biasa dgn batang laki i yg besar panjang (dekat 7inci tak silap i) tu so i tak bole nak cum! yg sialnya dia pergi pancut airmani dia dlm puki i! mcmlah puki i ni bini dia punya! i dah pesan kat dia supaya pancut kat luar atau dalam mulut i. kalau i mengandung anak dia kan susah! itulah kali pertama dan terakhir i bg puki kat dia. bengang betul i. tak lama lepas tu i disahkan mengandung tp sbb i tak pasti anak tu anak siapa so i buat keputusan utg gugurkan aje. sejak dari itu sampai sekarang i dah tak mengandung lagi. laki i sibuk nak anak lg sb anak yg sedia ada dah besar2. mungkin ini balasan Tuhan terhadap i kerana berzina dgn laki org lain dan curang pd laki i yg jujur dan setia pd i. tapi i tak insaf gak, lapas je tu byk lg benda first time yg aku buat belakang suami i, termasuklah main dgn lelaki bujang dr nepal yg hensem giler! umur baru 21. main gila dgn 5 org lelaki kat bilik hotel, first time dgn 2 mat afrika batang besar dekat 10inci! dan main dengan kawan baik suami i dan isteri dia (threesome). dan i diperkosa dan diliwat oleh 9 org jantan bergilir2! nantikan kisah benar ini ya kawan2. tungguuuuuu!!!

ayu

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -