Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

shahril

Sex = Male
Where it happened = london
Language = melayu
Refnum = 49614
last month, aq gi oversea kat london..aq tgh gian time kat sne..keje aq luw duk kat hotel tu beronani sorg2..rndu giler dgn pantat mkwe aq..aq gi oversea ni ikut bos...x guna nyer boss..tapi yang best nyer pompuan2 kat london ni jenis x kesah..org raba tetek dia pun rilek jerk..ad 1 malam tu,,time aq tgh dinner dgn bos aq,,satu pompuan dtg dia speaking la...dia ckp cam ni apabila dh di translate kan "awk nk make love dgn sye?..amik no telefon sye ni."lebih kurang cam tu la dia ckp..tapi aq dan bos aq menolak..nombor aq amik..aq dh gian giler..lps jerk dinner,,aq ckp dgn bos aq,,aq nk gi tido..padahal aq cal pompuan td coz aq nk suh dia dtg bilik aq...tepat kol 11.45mlm waktu malaysia,,pompuan tu dtg..nme dia LISA..dia dtg jerk aq sambut dia cam biasa..pastu aq raba2 kaki n peha dia..tetiba jerk dia tarik aq n then buka seluar aq..gelojoh jugak ek..dia x tau konek aq besar 8"..dia kolom konek aq smpai terpancut skali..pastu aq buka baju n skirt dia..tinggalkan bikini..membe aq ajar luw nk make love kena sabar..aq raba n cium2 panties dia..dia wat muka sedap dia..aq ramas tetek dia smpai jerit2..aq buka bikini dia aq jilat puting tetek dia yg macam cherry tu..pastu aq masukkan konek aq dlm pantat dia...aku jolok laju,,dan laju,,dan laju sehingga ke thp maximum..dia menjerit2 kesedapan..aq terpancut air mani dlm pantat dia...rilek jerk..malam tu aq main dgn mat saleh tu smpai kol 2.30pg..aq main dia smpai 4 kali terpancut air mani...sdp sungguh...aq masih terbayang2 kan pantat n tetek minah saleh tu yg gebu n sedap...akhirnya lepas rasa gian aq terhadap pantat mkwe aq...

shahril

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -