Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

jilat...arghhh....

Sex = Female
Where it happened = anywhere
Language = Malay
Refnum = 48832
Emph...banyak yg aku bca dlm website nie...dan aku pun rsa terpanggil utk berkongsi pengalaman dengan korang...Aku ni sdrhana jer orgnyer..x lar secantik mner pun, cuma, aset aku yg paling penting, breast aku yg saic 36C dan punggung aku yg lbih kurang saiz '40'...disebab kn pinggang aku cuma 27, so,breast & punggung aku nmpk obvious dr jauh..Aku lak suka pkai skirt pendek dgn baby-t...nk dijadikan cerita, satu hari, kitorang camping rmai2 kat tepi pntai...perempuan 2 org jer, guys der 6 org...tp aku x kisah, sebab semua dh kira member...lepas wat ungun api,dh main gitar, dh bakar ayam..semua dah kenyang..dah ngantuk...masing2 dh masuk khemah..member aku ZIta, dah awl2 masuk khemah ngan balak dia...aku malas nk ambik port...biar ah..sbb, masing2 nk lepas tension msa tue...tp, aku mcm lom ngantuk lagi..aku pun jln ah sensorang tepi pntai tue...x ah takut sangat, sebab dkat gak ngan area camping kitorang..aku lepak atas batu..nyanyi2...tba, Eddie datng...bwk gitar siap..'Sengal tul mamat ni,aku nk ilex2,nk dtg wat bsing plak kt sni', dlm ati lar, x der lar aku ckp kuat2..dia dok tepi aku..main gitar..aku nak bangun, kira nk tukar port lain lar,nakk duk jauh sket..tiba2,tergelincir plak kt ats batu,nasib baik Eddie smpat tarik tgn aku, klo x lebam dah..huhu..msa tergelincir, skirt aku terselak..tp, aku wat bodo jer.. "Apsal pkai skirt pendek mlam2, u x sejuk ker?".. "I dh biasa dah..selesa..x rimas.." aku duduk balik ats batu tadi...tapi, aku rsa peha aku berdenyut tergesal kat batu tadi kot..aku selak skirt aku, nk tgk kot2 lebam ker..aku perasan mata Eddie x lepas tgk aku selak skirt.." Lebam ker?" "X tau, tp sakit...emph.." aku rengek manje..dia pegang peha aku.. "Lebam ni.."..dia gosok plan2...aku rsa selesa pulak, hilang rasa sakit tadi..Then kitorang bangun, jalan gi kat khemah..dia pegang pinggang aku, takut aku x leh jln sgt, sbb, kaki sakit..asmpi kat camping site, aku gi kt meja yg tmpt kitorang letak semua brg2 msak & ubat2, ambi ubat cream, nk sapu kt lebam tu..Eddie volenteer utk sapukan..aku x kisah...aku sbnrnyer suka dibelai..sbb, dh lamer aku x dibelai oleh seorang lelaki sejak aku clash ngan x-bf aku 4 tahun lepas..aku jadi hanyut bila dia gosok pelan2 peha aku...aku lunjurkn kaki,sengaja aku kangkangkn sikit..aku tau mata Eddie cari peluang utk tengok g-string yg aku pkai mlm tue..dah tue, aku bangun, konon2 nak ambik cerek air yg kat bawah meja tu, aku tunduk..Eddi yg ader kt blkg aku terus dtg dekat..aku dapat rsa jari dia dah mula pegang pinggang aku..aku biarkan jer..sbb, aku suka dibelai dr belakang..Eddie mcm tau yg aku ni dah gersng sgt sbnrnyer...tangan dia yng sebelah lagi gosok breast aku dr luar...bra aku nipis, so, dia dpt rsa puting aku yg besar tu dh keras..aku makin hanyut...dia gosok puting aku dr luar...tangan yg kat pinggang tadi, terus ke perut..dia gosok perut aku...badan aku menegang....perut aku digosok dengan manja..terus turun ke bawah..dia gosok pantie aku dr luar...dh basah...aku biar kn jer..dia tak terus masukkan jari dia..aku suka,sbb dia x gelojoh...dia alih jari dia ke punggung aku..dia gosok jari dia kat alur punggung aku smpi ke lubang depan...aku kangkang sambil membongkok sikit..emphhh....mmg nikmat sgt rsa...dh lma aku gersang x dibelai..." Ssss....ahhh...Edddiee...emph...." suara aku dh mengerang halus...pndai Eddie melayan...slow 2 dia pusing badan aku, baringkan aku atas bangku panjang kat tepi meja tu...dia kangkang kan kaki aku..dia tunduk..dan jilat kelentit aku yg dah keras.... "aaahhhhhh..ssstt...ahh..uuuhhh.." Terangkat punggung aku ke atas...tangan dia still lagi gentell lembut puting aku aku ramas breast aku yg sebelah lagi, sbb terlalu stim...dia masukkann lidah dia dalam lubang aku... "Arghhh..emphh..yeahhh...Eddiee....ssss..."..Dia alih lidah dia ke puting aku..aku pun dah x tau bra & shirt aku kt ner...dia jilat manja..makin lma makin rakus...jari dia kuak pantat aku dn gosok kelentit aku.. "Emmphh...Ssshh...ahh...Edddiiiee..masuk dalam.."..Dari kelentit, jari dia terus turun ke lubang pantat aku yg dhh mmg terkuak untuk dia..mula2..dia masukkan dua jari..aku menejerit kecil..sbb, dh lma x di sentuh bhgn tu, jadi lubang tu ketat..jamu2 yg aku makan buat lubang rahsia aku tu makin ketat...dia masukkann slow...then, dia korekk..masa tue, akal aku dh mcm melayang... "Ssss.... Ahhhahhhhh...EMpphh..I..Takkk..tahhannnn... Ssss..ahhh"..dia masukkan 3 jari..aku makin terangsang..dia korek...badan aku dh rsa tegang sgt.... "Aaahhhhha...EMphhh....Sss...t..t.." Punggung aku dh terangkat..aku kangkang luas lagi..aku angkat punggung tinggi2..Eddi terus benamkan lidah dia dalam lubang pantat akuu...then dia masukkan balik jari dia.... "Ahhhhhhhhh...ssss....aaahhh...ah..ahh..."..Aku dah longlai...penangan Eddie memang power..aku x sgka..sejak tue, dia dh jdi balak aku..skrg dia kt Queensland, Australia, ikut family dia..dah dkt 2 tahun dh x jumper...dn dekat 2 tahun jugak lar aku x rsa lagi belaian lelaki lain...bagi sesiapa yg nk hubungi aku text aku kat noty underscore lady81 at y a ho o dot kom..ok...aku tggu email korang..sbb..aku suka lyan chat sex, since eddie x der kt sni..aku btul2 gersang...smbil2 chat selalunyer aku akan gosok bijik aku...text me, then, we'll have fun, ok...

jilat...arghhh....

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -