Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

cipap sempit

Sex = Female
Where it happened =
Language = malay
Refnum = 48758
message kepada yg menulis story2 di dlm MY FIRST TIME ne...aku ne bru b'umur 16thn jd aku nak komen la ckit kat korang2 smua ne...aku komen kat penulis yg menulis dlm bhasa mlayu je...sbabnya aku read yg malay je...aku dah read smua story korang,tp smuanya sama je..BORING LA...tak de ke yg best sakan smpai tahap dewa ne???...aku boring la read story yg korng copy dari orng lain...so plz lah tulis yg real punya.....aku ne dpt rasakan yg mna btl tw yg reka2 cuz aku dah bnyk kali dah melakukan sexs ne,aku dng boyfriend tersyng n tercinta aku...best~~~ korang nak tau tak boy aku ne special cuz dia leh pancut 20 lbh kali dlm 1 mlm...msti korang tak caya punya...korng tk caya cuz bknya korng yg RASA aku yg MERASAINYA....n 4 u all info mak bapak dia pun tau kte orng brsetubuh diorng tak kesah...boy aku skg b'umur 20thn...besar toli dia,puas aku dibuatnya!!!!!!!!!!!!!

cipap sempit

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -