SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

raja melayu

Sex = Male
Where it happened = belum lagi
Language = melayu
Refnum = 48291
tension, aku baca cerita ngarut ni. Aku ni punyai le gian kat mak cik keluarga johor aku, sampai sekarang aku masih mengidam. 1. Mak shimah - puh paling cun,cipap ketat pasal anak sorang aje 2. Mak cik faridah - kuat seks,kutnya, 3. Mak jat, tetek baik punya, anak beranak bumper cantik. 4. Mak leha, kuda pencen tapi aku rasa masih boleh pakai sesekali, 5. Mak cik roziah, puh, dengor cita dah lebih setahun laki dia tak layan, 6. Mak ebab, cun orangnya, kuat mengerang, kutnya, dan ramai sepupu lagi, aku sebenarnya saja lepaskan tension. Memang mereka - mereka ini lah yang jadi bahan lancapan aku, terutamanya mak shimah. Aku paling gian dengan dia. Kalau le dia baca ni, aku tahu dia mesti cari aku. Mak shimh call le saya, jangan gundah lagi, kita teruskan pelayaran kita dengan penuh kerahsiaan. Mak cik yang lain pun boleh juga atau sepupu yang laki dia tak power. Mak cik roziah paling kesian, dah lama tak kena henjut, call le saya, arrrh aku tension, asyik melancap aje. Mak ebab, kalau nak cakap aje la, ok sayang, bye.

raja melayu

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -