Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

ZIANA

Sex = Male
Where it happened = Somewhere...
Language = Bahasa Melayu
Refnum = 46499
Ok,nak cite exp aku time kat sek... Kirenye cite ni memang betul2 berlaku n korg leh bayangkan je lah...Hahaha...Ok,cam ni...Hari 2 aku n die tgh date kat kelas paling hujung kat sek aku...Time 2 time balik so bagunang kosong yg ade pun bdk2 agama tgh study kat blok lain yg jauh...Ok,kire awek aku ni nama die ziana... Body jgn cite ar memang cantik sgt tp aku tak pernah tgk just peluk2 n cium2 pipi die je...Die ni lg tinggi dari aku sikit mungkin dlm 5 or 10 cm je kot??Tak banyak beza sgt... ok,story balik...Aku ni kire tak hansem sgt ar kire ok2 je...Tah macam mana die lak sangkut kat aku...Pelik gak... Ok,cite hari 2...So hari 2 kite org tgh date so perkara biasa yg kite org lakukan ialah pegang2 tgn n ramas2 tgn masing2...Kire hari 2 terlebih banyak lak...Coz aku tanye die tanggal baju nak??Panaslah n leh ar tgk yg timbul2 2... Die ckplah klu nak tgk tlg ar tanggalkan...Terperanjatlah aku kan tibe2 je cam 2...Aku diam je then die angkat tgn n ckp tlglah...Huhuhu...Pe lagi aku tlglah... Bile baju die dah takde tp baju dlm die kacau ar... Ptg line tul,tp aku sempatlah raba sikit sambil tgk muke die...Muke tak bersalah je...Aku then terus selak baju die yg tinggal 2 n bukak bra die...Kire terkasar sikit...Afther that tersembullah puting...Aku pegang2 n ramas2 buah die 2 lama sikit...Tgk die berdengus2,ckp ah,ah...Wow,aku then terus jilat puting susu die...Mengeliat die bila aku jilat2 puting susu die...Kire tgh syok2 aku jilat2 2 aku sempatlah bukak kangcing kain die n terus tarik kain die ke bwh... Terus npk seluar dlm die dah basah...Aku terus jilat cam aku npk movie2 2...Die mengerang2 ckp ah,ah,ah...Then aku stop sambil tanye dah pernah buat ke??Die ckp tak tp pernah baca sal sex ni...Oh,aku ckp dlm hati aku nak tgk kau jujur ke tak...Aku terus jilat2 cipap die sambil menyedut2 bibir cipap die...Aku gigit2 n terik2 bibir cipap die... die jerit aahhhhhh.... ahahhhhhhh.... Gelilahhhhh.... Aku ckp balik jgn kuat sgt suara 2 kang org dgr... Wlaupun aku tahu line situ clear... Lps 2 aku masukkan lidah aku dlm cipap die n terasa cipap die mengcemkam lidah aku... Aku terus gerakkan lidah aku dlm cipap die sambil die mengerang2...aaaahh... lgggg... aaaahhh... sedaaaaappp... aaahhaahhh...The die cum lps 2...Mengejang2 bdn die...Die terus diam n terdampar kat atas meja...Layu sgt...Aku then bgn n tanggalkan baju n seluar aku...Die dah tak larat sgt nak wat ape2 so aku ambik tgn die n bg pegang2 konek aku... Bile wat cam 2 die sdiri yg gosokkan bg tegang n lps 2 die ckp tak larat ar nak wat tp masukkan kat org punye leh tak?? Nak rasa konek ni...Aku pun ckp ok2...Jap,aku terus geselkan kat cipap die je...mengeliat2 die bila aku wat cam 2...Sambil ckp aaaah... ahhh... aaaaaahhh... aku selak2 bibir cipap die sambil gesel2 konek aku... die menjerit2 kecil... aaaaaaaaahhhhh... aah... uuuuaaaawww... die kemudianye cum utk kali kedua... Aku then baru masukkan dlm cipap die... Ternganga2 mulut die... aaaa... ketat gila cipap die time 2...aku tolak btg aku sampai ke dlm habis2...ade bunyi praakk...Bunyi dara die koyaklah 2...aku teruskan sampai masuk semua btg aku... die lak lps 2 jerit aaaahhaahhhhhhh... aaahhh.... saaaakittt... Aku terus cium n hisap lidah die...then aku jilat2 leher n buah die coz nak die rasa terangsang lg...die nye cipap ketat sgt2 time 2 aku pun trylah tarik sikit die menjerit lg.... aaaaaahh...sedappppp...lgggg...aku pun henjut die slow2... die cum 2 kali bila aku wat cam 2...btg aku cam nak putus bila die cum...cipap die kepit kuat gile...bila aku dah nak keluar aku lajukan henjut 2...Time 2 die nak cum utk kali ke 3 masa btg aku dlm die...aaaaaaahhhh...aaaahhhhhhh aaahhhh lgggg.... aaaaaaa...sambil die cum aku pun pancut sekali dlm cipap die.... aaaagr... aargggg.... rgggg... dkat 10 kali btg aku pancut dlm cipap die n terkeluar2 air mani aku dari cipap die...die peluk aku n ckp aku best...Aku ckplah aku tak puas lg...aku br cum sekali die dah dkat 6 kali mana leh terlepas cam 2 je... Aku pun main dgn die sampai magrib br kite org balik... dkat 5 kali aku cum hari 2... Puas gile... Last aku cum kat dlm mulut die,aku ajar cam ne nak wat blowjob... Lps hari 2 tiap2 hari kite org main n blowjob je...aku slalu pancut dlm n kadang2 risau jgk die ckp mak die nurse so ade pil so aku takdelah risau sgt...Last aku main dgn die time 2,3 hari nak habis sek... Ade peluang je blowjob n foreplay die...time nak balik je kite org akan lepak kat dlm kelas hujung 2 sambil main sampai puas...last day sek kite org main sampai esok pagi...Tido dlm bilik khas kat belakang kelas 2 jgk sambil kunci pintu 2... puas gile time hari 2...pg esoknye main sekali br balik time 2 gurd takde coz time minum...Balik naik bas n sempat jgklah die blowjib aku..lps aku habis from 5 aku n die clash coz die dah ade org lain...

ZIANA

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -