SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Aida dato’s 2nd wife- 1

Sex = Male
Where it happened = hotel room
Language = malay
Refnum = 46287
Ini kisah aku yang nak kata malang ke nasib baik ke engkorang fikirlah sendiri… Aku … dah duda anak 7 bercerai ngan bini aku masa aku umor 41 gara-gara bini aku bercinta dgn orang tua dalam internet… so tinggallah aku dgn anak2 …akulah bapa dan ibu pada mereka ..so banyak masa aku habis melayan anak2 … masa cuti sekolah aku pun hantar anak2 ke rumah mak dia org… so aku tinggal sorang2 kat rumah … masa bersendirian aku mula berchatting dengan chatters kat MBSC married but still cheeky.. ada satu chatter aida tu kerap ym dengan aku dia ceritakan masalah rumahtangga dia kat aku .. dia bini muda satu dato’ kat Shah Alam … kira2 orang kayalah …manakala aku pula layan jer perasaan dia .lama-kelamaan dia ajak aku jumpa …so kami janjilah nak jumpa kat KL ‘aku akan naik bas dari utara semenanjung dan sampai jam 5.00 pagi kat Puduraya … terus jer check in kat satu hotel yang diaa tempah sekitar KL … Sampai kat bilik aku terus rebahkan badan dan terlena kerana perjalanan yang jauh dan meletihkan …. Tetiba handset ku berdering … bila aku jawab aida kata dia dah ada kat pintu bilik ku.. aku dalam keadaan kusut masai terus jer buka pintu ilik dan nah!! Aida dah pun berada di epana mata dan terus menolak aku masuk ke kedalam bilik… cepat sikit nanati ada orang uter I katanya … aku kembali ke katil untuk sambung tidur kerana masih mengantuk .. dia pun baring sebelah aku dan dan membelek muka aku …. aku teredar dari tidur sejam kemudian bila aida kejutkan aku ..takan u nak bagi i tengok jer u tidor..kata aida bangun dan gi mandi … Aku pun bangun dan terus pergi mandi.. Selesai aku tunaikan kewajipan aku .. dengan bertuala jer aku kembali mendapatkan aida …. Fulamak cantiknya.. aida itu yang keluar dari mulut ku kerana sebelum ini aku tak pernah berjumpa denga nya ..hanya melihat gambarnya sahaja..itu dari long shot .. Aida ku lihat memang jelita kalau Norrish Karman tu cantik aida ni juga secantik dia … rendah sedikit dari aku yang setinggi 178 cm.. dia agak2 setinggi 165 cm.. Dengan memakai kebaya aida ku lihat cukup cantik nafsu serta merta terangsang .. dan kote ku mula mengeras menongkat tuala ku ..jelas kelihatan kekerasn kote ku bila mata aida melirik ke situ sambil tersenyum menatap mataku … Aida … Geram dengan layanan suami yang tidak adil .. kerana melebihkan dan takut kepada isteri pertama … isteri pertama mendapat segalanya manakala aida hanya mendapat bakinya sahaja .. sudahlah gelaran Datin pun tak dapat aida kegersangan kerana dato’ jarang balik ke rumah dan bila balik pun selalu mencari alas an untuk tidak bersetubuh kerana letih .. kurang perhatian .. dan tak puas bila bersama suami aida mula mencari jalan keluar .. dia mula melayari internet akhirnya berkenalan dengan duda anak 7 .dan jatuh cinta dan berjanji untuk bertemu ..aida menempah sebuah bilik hotel di KL dan minta aku berjumpanya disana .. dengan ikrar .. no strings attach and kalau tiada chemistry .. janji akan melupakan hasrat itu ….and go separate ways … Sekarang dah sama2 bersua aku memang serta merta jatuh hati melihat kejelitaan aida, sexy bergaya, kulit putih gebu ..macam pan asian pun ada .. teteknya sederhana besarnya macam nasi lemak SAIZ LARGE … pinggang ramping ..sesuai dengan nicknya sexy, smiley lady …wajahnya lembut dan ayu sekali …selakan kain kebaya menampakkan pehanya yg gebu .. keinginan ku untuk menyetubuhi aida meluap-luap… Aida : Sesampai didepan pintu bilik hotel dan bila sam mula buka pintu bilik .. rambutnya kusut masai mata sepet baru bangun tidor ..muka boleh tahan hensemnya .. sam hanya berkain pelikat tak pakai baju .. susuk tubuh yang agak sasa perut tak buncit ..berbentuk v shape itu yang penting sebab suaminya dah ler boroi pendek dan botak pula..so pada aida sam berbeza dari dato’.. tinggi, sasa dan kacak …aida menanti sam teruskan tidurnya sambil membelek raut wajah sam .. hensem bisik hatinya … kalau dia mau aku sudi make love dgn dia kata hati aida .. so, aida kejutkan sam suruh mandi … Lepas mandi: Aku terus dapatkan aida, lirikkan mata aida menerjah ke tualaku yang terjongkit ..sambil tersenyum aida bangun dari tepi katil .. terus mendakap aku ..kami berpelukkan seketika aku cium dahi aida .. aida memelukku erat dan merebahkan kepalanya kedada ku … kuusap wajah aida dan cium bibirnya .. lidahku menerobos kedalam mulut aida dan lidah kami bertautan … aku terus menjilat leher aida.. dia mengeluh panjang .. kote ku yang sgt keras menekan perut aida … terasa kekerasan kote ku aida mengusap kote aku dari belahan tuala dan seketika tuala aku jatuh ke lantai aku terlanjang bulat .. tak adil i dah bogel you belum buka lagi … kalau u nak tengok u buka sendiri bisik aida .. aku meramas tetek aida dari luar kebayanya dan membuka butangnya aida membantuku membuka pakainanya satu persatu .. tersembullah tetek yang selama ini kuidamkan .. ku ramas , isap dan jilat tetek aida sepuasnya..aida mengerang kegelian .. ashh…ushh..ush.. syg sedapnya …jemari aida mngusap terus kote ku ..berdenyut denyut meminta di jilat… tangan ku terus membuka kain.. dan panty aida .. akhirnya terlurut ke lantai aku uli bijinya ….( bersambung)

Aida dato’s 2nd wife- 1

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -