Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

pengalaman konek india

Sex = Male
Where it happened = His house
Language = malay
Refnum = 46240
aku nak cite sikit pasal pengalaman aku main dengan lelaki india. aku lelaki jugak tapi tak tau kenapa jadi macam nie. dan aku jugak ade girlfriend. kire aku nie biseks la. aku tetap having seks dgn awek aku. tapi aku ade gak suke main batang laki. pengalaman nie start tahun lepas. aku kuar malam area segambut. dlm 12am tibe2 kwn aku call moto pancit kat area segambut. aku pun pegi teman die. smbil teman tggu pomen datang. aku masuk tandas laki kat caltex tu. ade no tepon n tertulis "sape nk isap konek india?" . aku pun tergerak nk msg. aku msg pastu pagi dlm kol 8 bru delivered msg tu. tibe2 die call. gelabah gak. aku ckp aku slh no. die pun ok la. tak lame lepas tu aku sms lagi. aku ckp tadi aku malu nk mengaku. die ok. tny2 die india. dok dgn famili. umur 34-38 mcm tu. borak2 pastu kiteorg set mase nk jumpe. jumpe kat umah die time famili die sume g keje. mule2 cuak n takut. sbb 1st time. selepas memberanikan diri. aku pegi jumpe die. smpai2 umah die pkai kain pelikat. die xpkai baju. mmg agak tua rupe die. masuk2 umah die check2 area umah die pastu die tutup pintu. maka start la kami borak2. die tny dok mane. penah main dgn laki x. sume aku jwp. tibe2 die terkam. die gomol aku.. aku nie chubby2 ckit. die kate die geram tgk aku. trus bukak baju aku. jilat n isap tetek aku skuat ati die. mmg stim mase tu. smbil tu tgn aku urut2 batang die. die jadi tak tahan trus berdiri. lucutkan kain die pastu die trus bukak suar dalam die. melompat kuar batang die. besar gile. aku trus isap n sedut mcm aku tgk dlm porn. die mengerang2. tak smpai 5 minit. die mintak aku bgun,bukak suar aku. aku dah bogel depan die. die trus ramas2 bontot aku plak. pastu die bgi pelincir ckit. aku sapu kat bontot aku n btg die. die baring aku kat atas. maka aku turun perlahan2 n masukkan batang die ckit2. pedih gile,masuk ckit trus aku cabut. sakit. die ramas2 lagi badan aku bgi stim balik. trus aku masuk batang die lagi. perlahan2 smpai abis. aku biar jap. die start henjut. aku kat atas die tolak2 btang die bgi masuk lagi dlm. mule2 sakit pastu syok. best gile. aku dayung laju2 smpai aku terpancut ckit air aku. lepas 10 minit. die steady lagi. aku tak larat dah. die suh aku bgun. pastu tonggeng. ape lagi. aku tonggeng bgi die geram. trus die pegang aku rodok bontot aku. aku menjerit2 suh slow. die hayun makin laju. makin lame makin laju. makin sedap. xlame lepas tu. die jilat2 belakang badan aku. smbil ramas2 tetek aku. die meracau2.aaaaaaaaaahhhhh...aaaaaaaaaaaaahhhh...aaaaaaaaaaahhhhhh.. die pancut air mani die. die biar kejap. pastu trus bgun g cuci batang die. aku plak masih baring ketagihkan batang. lepas cuci2 aku trus blik. mase blik die sms aku suh dtg lagi nanti. aku ckp ok. skrg aku masih ketagih batang die. sok aku nk pegi umah die lagi. best gile. aku berimaginasi klau ade 3-5 org leh gangbang aku. mesti best..sape2 berminat msg la aku. aku suke sgt batang skrg nie. kosong satu ehem9..duaduadua,empatkosongdualima.

pengalaman konek india

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -