SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

RODOK JUBUR CIKGU

Sex = Male
Where it happened = Rumah Sewa Cikgu
Language = Malay
Refnum = 46062
RODOK JUBUR CIKGU Aku nak story pasal masa aku kat sekolah menengah. Aku sorang budak yang bleh dikatakan cute la. semua guru senang dengan aku. Masa aku form 2, ada 5 orang guru baru. Semuanya lelaki. Tapi ada yang sorang ni, lain macam skit. Aku gelar dia Mr. S. Aku tak la rapat sangat dengan Mr.S pada mulanya. Nak dijadikan cerita, satu hari aku memawakili sekolah dalam pertandingan Syarahan, yg di bawa oleh cikgu perempuan, Tapi balik dah malam sampai sekolah. So aku pun tak tau nak wat mcm mana. Esoknya hari Ahad. Tak kan nak lepak rumah cikgu perempuan tu. Dia dok bujang 4 orang. Lawa2 gak. Cikgu ni Call la kat MR.S tnya leh ke tumpang budak kat rmah dia. Dia cakap bleh jer. Aku pun dihantar ke rumah MR.S. Masa tu, Mr.S dok sorang jer. Member serumah dia semua blik kampung. Aku pun di pelawa masuk. Mr.S cakap kat cikgu yg hantar aku tadi, sok dia hantar aku kat bus stand. Aku dipelawa masuk. Rumahnya bleh la, biasa orang bujang. Ni first time aku lepak rumah dia. Rupanya dia ni ramah gak org nyer. Kat sek jarang sembang sebb dia ajar budak tgkatan 4 dan 5. Sambil sembang2 aku minum air yang disediakan oleh Mr.S. Sedap gak sbb mmg dah haus sgt. Mr.S memberitahu aku klau nak mandi, masuk kat bilik dia. blik dia ada blik air. Aku pun dah panas badan, so aku tak tggu lagi dah, aku terus jer mandi. Masa aku masuk blik Mr.S, dia pun masuk skali dan menunjukkan blik air. Masa tu buka baju ngan seluar. Aku pkai tuala MR.S. Wangi gak tuala dia. Masa aku bukak baju ngan seluar, dia pkai kain plekat ngan t-shirt. Aku pun masuk blik air dan mandi. Pehhhhh, best giler dapat mandi, maklumlah dah seharian tak mandi. Lepas mandi, aku pun kuar blik. Terpikir gak aku, mana ada aku bawa baju nak salin, aku ada sehelai jer baju spare, tu pun tuk pkai esok. Lepas kuar blik air, aku nampak ada bajut-shirt kat atas katil. Mr.S beritahu aku supaya pkai baju ngan suar pendek tu. Aku pun tak kisah la, pkai jer. Kira saiz gak la. Badan aku pun bkn besar sgat. Siap mengenakan baju ngan suar pendek, aku pun kuar blik. Aku tgk Mr.S bersandar kat sofa sambil layan Tv. Aku pun lepak sekali ngan Mr.S layan Tv. Aku sembang2 ngan dia sampai tak sedar jam dah hampir pukul 12. Sembang punya sembang, tetiba dia tnya aku satu soalan. Boy pernah melancap. Aku pun terkelu lidah. Terdiam sekejap aku diwatnyer. Dengan selamber lag, Mr.S tny lagi, Boy pernah melancap tak? Aku pun dengan sipu2 menjawab, pernah la cikgu. Naper. Dia Menjawab sajer jer. Mr.S bagi tau aku, jgn nak malu2 dengan dia, sebab kita berdua lelaki. Dia cakap barang aku dengan dia sama jer. Peh tu kami pun sembang pasal blue, sampai la blue flim. Aku pun cakap la, aku tak pernak layan blue flim. Mr.S cakap, bagus la, pehtu dia cakap nak tgk tak? Aku pun diam jer, dengan selamber jer, Mr.S memasang blue flim. Tu la fist time aku layan blue flim, layan ngan cikgu lak tu. Dia baring semula kat sofa td. Bermula lah intro dalam flim blue yg MR.S pasang. Aku layan jer laa. dah ada depan mata. Semua intro flim tu laki main pempuan, pempua ngan pempuan dan yg aku terkejut, laki ngan laki. Bermula episod laki main ngan laki. Budak lagi dlam blue flim tu, dalam seusia kau la. Tp kote diaorang pehhhh, panjang dan besar siut. Aku tgk pun terangsang. Masa adegan cium2 kat dlm tv, kami bersembang lagi dan meyelami perasaan satu sama lain. Aku mula berkata dalam hati bahawa cikgu aku ni seorng GAY. Tapi ah.... biar la. Aku lyn jer blue flim tu. Best gak. Aku tgk Mr.S syok lyn citer blue tu. Aku tgk dia pegang2 kote dia sambil ramas2. Aku hnya perhatikan dia saje. Tp kote aku pun dah mula mengeras. Aku pun dah tak senang duduk. Adegan dalam blue flim tu makin ganas. Adegan mengulum batang. Aku dah tak tahan. Aku pun memegang kote ku tan segan silu. Aku tgk Mr.S asyik mmerhatikan aku mmgang kote. Dia terus bangun dari sofa dan memegang bahu aku. Terus ke bahu dan tangannyer main peranan dalam baju ku. Aku membiarkan sahaja apa yang Mr.S buat. Aku naik syok. Mr.S membuka baju dan kami duduk menghadap sambil berkucupan. Kehangatan bibir MR.S membuatkan aku terkulai. ote ku makin mngeras. Tangannya merayap ke dalam seluar ku. Dia mengucup tengkuk ku sam bil membuka baju ku. Mr.S menjilat2 puting ku dan menggigit di bahagian dada. mengerang aku. Ahhhhhhhhhhh. Mr.S terus main peranan. Aku biarkan sahaja. Aku memgang kote dia. kete Mr.S dah mula mngeras. Panjang dan besar gak. Sesuai la untuk orang asia yg berusia 30 tahun. Aku meramas2 kotenyer sampai mengeluarkan air mazi. Aku dan Mr.S dah bogel telanjang bulat. Mr.S mengajak aku ke biliknyer. Kami berjalan sambil memegang kote masing2. Aku duduk di atas katil. Mr.S menujukan kotenyer yg sedang tegang ke muka ku. Aku jilat2 kotenye dan mengulum sam pangkal kotenyer. Kedengaran suara Mr.S yg kesedapan. Sesekali bunyi mcm org dah klimaks. Aku mengulum kotenyer yang panjang sehingga aku ghairah. Terasa basah dan masin2. Tapi Mr.S seperti org berpengalaman. Aku disuruh berbaring di atas katil. Dia menghisap2 kote ku sambil tgnnya meramas2 dada ku. Aku semakin geli. kote aku makin mengeras dan mengambang. Mr.s memuji2 kote ku sam bil dia terus mengulum koteku. Mr.S terus menjilat2 pangkal koteku sampai ke lubang jubur ku. Mmg sedap. Aku dah tak tahan lagi. Aku dan mengeluarkan byk air licin ku. MMg Best. Aku membiarkan sahaja Mr.S menjilat2 lubang juburku. Sesekali dia menjolok2 menggunakan jarinya. Terasa sedap. Kami menukar posisi. Mr.S meminta aku baring di atasnya dalam kedudukan 69. aku ikutkan sahaja kehendaknya. Aku mengulum2 kotenyer dan menjilat2 lubang juburnye. Aku semakin ghairah. Aku melakukan perkara yang sama mr.S buat pd ku. Mmg best semasa aku main di lubang juburnya. Terasa mcm aku dah nak pancut. Aku memberi tahu pada Mr.S yg aku dah tak tahan lagi. Terasa mcm nak keluar air mani jer. Mr.S megubah posisi. Mr.S meminta ku jangan pancut dulu. Dia dengan tenang meminta aku menonggeng. Aku ikutkan saja. Dia terus menusuk2 jubuerku dengan jarinye. Mula2 satu, pastu dua dan tiga. Terasa lubang juburku membesar. Terasa sakit tapi sedap. Mr.S mengambil gel pelicin dan menyapukannya dalam lubang juburku. Aku berasa geli dan licin. Tak sampai sesaat, terasa juburku dirodok lagi. Kali ni bukan jari, tapi kotenyer. dia terus menusuk kotenyer dan mula mendayung... ahhhhhhhhhh...ahhhhhhh...ahhhhhhhhhh. Aku terus mengerang kesedapan. Aku menukar posisi. Kali ni aku berbaring dengan mengangkat kedua kaki ku ke atas. Mr.S dengan rakus sekali lagi merodok juburku tanpa belas kasihan. Tapi kali ni lagi best. Aku berada dikayangan. Ahhhhhhhh... Best sangat2. Mr.S mendayaung hampir 1 jam dalam bayak posisi. dan las sekali, dia meminta aku melancapkannya sampai keluar air maninyer. Aku mengulum2 batangnyer, terasa berdenuyt2 dan mulutku dipenuhi iar mani yang masin dan masam. Aku terus menghisap2 kotenyer dan menelan kesemua air maninya. Pehhhhhhhhh.... Sedap siut. Pehtu, aku plak wat kat dia. Aku meminta dia tonggeng nak wat doggy. Aku terus menjolok juburnye dengan jari ku. Kali ni aku wat 4 jari terus. Mmg muat. Aku meletakkan sedikit pelicin bagi meudahkan aku merodok jubur Mr.S. Aku teruskan perjuangan dengan merodok lubang juburnya sampai dia mengerang kesedapan. Aku megubah posisi mengiring dan berbaring. Aku meletakkan bantal di bwah punggung Mr.S, bagi bontitnyer tinggi. Senang au nak rodok. Aku merodok juburnya dan mendayang sehingga 2 jam. Kote ku mula panas dan mengembang. Aku mendayung makin laju sampai terasa nak keluar. Aku menghalakan koteku ke mukanya. Aku teruskan melancap dan air nikmat ku terpancut kemuka dan mulutnyer. Air maniku banyak sehingga terpancut sampai kelanti tepi katil dah badan Mr.s pun kena. dia mengulum koteku sehingga habis air mani ku di telannya. Aku mengerang kesedapan. Kami berpelukan kepuasan dan mengucup bibir masing2. Bau hanyir air mani kami kuat sangat. Ini la kali pertama aku berasa tersangat puas. Selepas 5 minit, Mr.S terus mengusap2 koteku. Koteku mengeras semula dan Mr.S terus melancapkan aku. Selepas 30 minit, terpancut air mani ku dengan banyaknya. Kesemua air mani ku habis di telan. Aku keletihan dan berahat sekejap. Mr.S masih memgang koteku dan buat perkara yang sama. Dia melancapkan aku dengan lebih extreme menggunakan cipap tiruan. Aku klimaks untuk kali ketiga selapas 15 minit dia melancapkan aku. Syok siut. Ahhh...ahhh.ahhhh. Kami wat projek sehingga kul 5 pagi. terus tertido. Pukul 10 pgi Mr.S menghantar aku ke Bus Stand dengan wajah yang gembira. Kami dah melakukan perkara yang sama selama 15 tahun. Dan sekarang Masing bawa haluan. Aku bukan GAY....

RODOK JUBUR CIKGU

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -