SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

amoi saloon paka

Sex = Male
Where it happened = saloon rambut
Language = malay
Refnum = 45929
tak yah la introduce nama. yg nak aku citer ni sesuatu yang tak disangka berlaku kat pekan kecik paka terengganu. ada satu saloon yg agak old school kat jalan pasar paka. aku dah kawin dan ada 2 org anak. aku yg keje dengan satu oil and gas plant kat kerteh dah 4 tahun netap kat sini. biasanya aku potong kat kedai rambut biasa tapi kebanyakan tutup ari ni coz sabtu. so aku gi la kat kedai amoi ni. aku tak pernah masuk pun sblm ni. kat entrance kedai tu tertulis tidak menjual minuman keras. apa la punya kedai, fikir aku. sebaik saja aku masuk ada la 2 amoi, sorang tua dan sorang muda. anak beranak la kot. tanpa bnky ckp aku terus je potong rambut. amoi muda tu la yg potong. dari hal rambut kitaorg sembang sampai ke hal kat luar-luar. bnyk jugak la isu yg kitaorg sembang. amoi ni muda lagi tapi agak bisnes minded sikit. last sekali masa nak bayar aku ntah kenapa terus je bagi kad aku kat dia. lepas bayar aku pun blah. malam tu amoi ni call aku. aku pun yg dah terasa suam-suam gatal ajak la dia minum kat kedai kopi. tapi tetiba aku teringat takut nanti org nampak pulak aku dgn dia. tau je la paka ni besar mana sangat. tak kenal nama pun kurang2 kenal muka. bila aku terangkan masalh ni kat amoi, amoi terus je offer aku datang kedai. bila aku tanya parents dia, daia kata mak dah tido, bapak keluar. adik pompuan ok. tak kisah punya. aku dengan rasa berdebar nya gi la slow2 kat kedai dia dalam kul 10.30mlm. saja aku park keta kat depan masjid jamek paka. jauh sikit. sampai dalam kedai kitaorg terus je duduk kat tempat tamu kedai nunggu dekat pintu. sembang2 sedar dah kul 12.00mlm. amoi ni cam galak jugak aku rasa. kitaorg yg dah taktau nak cakap apa terus terdiam. tak semena-mena aku cium pipi dia. cam dah biasa pulak amoi tu cium bibir aku. lepas puas main lidah dan cium mulut, amoi ni tarik tangan aku kat bilik dia dia atas. slow je kitaorg naik tangga kayu tu. pastu apa lagi, aku tolak dia atas katil, tarik singlet pink dia dan kiss dia satu badan. penuh air liur aku kat badan dia. dari bibir, turun ke leher, jilat pulak bahu dia. pastu buat love bite kata dada, hisap tetek dan puting dia. aku nyonyot betul2 puting dia. memandangkan breast amoi ni agak sederhana berbanding wife aku, hampir seluruh tetek dia aku kulum. best tul. masuk je adegan hisap tek ni, tangan aku dah tak sabar terus lucut short pants amoi ni. dia pun respone baik sebab bila lurut sikit short dia, dia sendiri yg tanggalkan guna kaki dia sendiri. ni dah kira ok la. memandangkan amoi ni kecik je dan aku pulak berisis sikit, aku malas la nak tindih dia teruk2. aku pun ubah posisi yg lebih relax iaitu dia dok atas aku. bila je aku baring, amoi terus cium mulut aku dan main badan aku. sambil muka stim, dia bukak kancing slack aku. tak sempat aku nak tolak seluar ke bawah, dia terus tekapkan panties dia kat atas konek aku. sambik menekan dia desah, aaaaahhhhh.... aaaaiiiiyaaaahhh....mmmmhhhhh... dah keadaan camtu aku terus angkat punggung aku dan lurutkan seluar dalam aku dengan seluar sekali. pastu amoi tu pulak tanpa disuruh terus angkat kaki tinggi2 dan buang panties dia. bila dah buang dia terus genggam konek aku dan kulum dalam mulut dia. kejap je dia blowjob, dalam 2 minit kot, pastu terus dia pacakkan aku dan dia duduk atas konek aku. masa tu aku rasa kumutan dan air amoi ni meleleh kat telor aku. serentak dgn itu, desahan dia makin kuat. aku agak memang dah penuh btg aku dalam puki amoi ni. dia pun pump sendiri. sambil meraba-raba badan aku. tangan aku pulak, dok syok main tek dia dan ade la dalam 5-10 minit dok camtu tetiba je amoi tu kejang. dia mendongak dan tekan punggung dia rapat kat konek aku. sampai ke hujung la aku rasa. bila dia buat camtu aku pun tetiba rasa nak pancut. biasa la konek. kalu setakat pump biasa je tak rasa la sangat nak pancut. ni dia betul tekan, kemut henjut and at the same time ditambah dengan bunyi nafas dan desahan amoi tu aaaarrrrrggghhhh.....eeeeerggghh....aaaahhhh aku pun terus pancut kat dalam tanpa warning. bila dia rasa aku pancut. dia tekan lagi kuat kemut sampai rapat kedua paha dia atas perut aku. sebaik je habis aksi klimaks 30 saat tu, aku baringkan dia. aku naik atas dia dan dengan konek aku yg separuh tegang (sbb dak kluar air), aku fuck lagi amoi ni. dia yg tadi ghairah gila tetiba jadi cam fun pulak layan konek aku. tapi lepas few second dia cam sedap balik. sambil tersenyum dia kata not bad haaa... lepas tu kitaorg just explore each other sambil bergeli. kiss mulut dan ramas le apa yg patut. sejak dari tu, selalu jugak la aku main dengan dia bile ade peluang. most of the time kitaorg gi cherating. tapi kalau dah tak tahan kat residen resort paka pun jadi. tapi masa check in pakai nama dia la. gi bilik pun lain-lain time. dia gi dulu then tunggu aku datang setengah jam kenudian. kat rumah kedai dia susah sbb bapak dia ada. takut kantoi. tapi ni cerita 6 bulan dulu. sekarang dia dah taknak jadi hamba sex aku. aku pun rasa cam jemu jugak sikit. so terus tak jumpa dah. ade la dekat 3 bulan dah. kepada sesape yg gersang kat area paka/kerteh/dungun, bole la try nasib kat kedai amoi tu. mana tau kan? aku pulak sedang aktif mencari wanita lain. kalau dapat india pun best jugak kan. tap payah cantik pun. janji pompuan kan.... sesapa yg sudi sila kontek mail aku melayusakti at g mel. pastu dot kom la. tapi jgn ajak kawin dah la. aku dah kawin dah. ni just offer kat bohsia2, janda2 dan sesaper la yg sangap sangat. boleh la kita kawan. ok see you again.

amoi saloon paka

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -