SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kisah gay

Sex = Male
Where it happened = atas katil
Language = BM
Refnum = 45904
cite ni berlaku di asrama di sebuah skola...mase tu tengah thn dan aku f2...aku ade sorang kwn yg aku ngaku sbgai kwn baek...die pon f2 gak.die nie agak lmbut la...kitorg jd kwn baek mase bulan 3 rasenye...kitorg slalu ke mane2 same2..buat sstu same2..die nie slalu ngaku sbgi abg aku sbb die lahir lg awal dari aku..kitorg ade prgi 1 kem same2..mase 2 la die start tnjk gay die..time 2 nk tido dah.kitorg tido lmbt sbb kitorg bual2 dulu.katil aku sebelah katil die..kat kem tu sume katil rpt..mule2 die suruh aku pusing ngadap die..tibe2 je die nk cium bibir aku..aku smpt ngelak tp die dpt cium pipi aku..lps dari kes 2 aku cube jauhkn diri dari org die.tp die ttp ikut aku g mane2.aku x cite kes 2 kat org laen sbb aku malu.1 ari 2 kul 2pg aku ngah tido kat katil aku.katil aku katil plg ujung kat dorm aku.tibe2 ade org kejut aku.aku bgn aku nmpk die ngah ddk kat ujung katil aku.aku pelik knape die ade kat situ sdgkn dorm die kat bwh.die ckp die nk bincg sumthing ngan aku..aku mls nk lyn aku trus tido.lps mlm 2 tiap2 ari die dtg.1 mlm 2 aku rase badan aku berat, aku bgn nmpk die ngah baring atas bdn aku dan aku rase kote aku dipgang time 2 ngah stim.aku x buat pape2 sbb aku igt 2 mimpi je.besoknye kat sc lab die duk sblh aku.time 2 pg jd kote aku agak stim la.tgh buat exprmt tibe2 kote aku dpgg.aku tepis tgn die pas2 aku blah.mlm 2 die dtg lg kali ini aku ckp kat die yg aku x suke sume 2.aku x nk marah atau tumbuk die sbb die dulu kwn baek aku.tp die buat x tau je dan die ajak aku buat ngan die.aku halau die dan die blah.dlm kol 3.30 aku rase ade org ngah lancapkn kote aku.aku tgk si die tgh buat kat aku.entah knape aku rase sdp sgt sbb tgn die lmbut cam pompuan.die prasan aku sdr ,die trus ajak aku buat,entah knape aku hanye turut ape yg die srh..mule2 die baring atas aku dan kitorg buat french kiss smbil tgn aku pgg kote die yg ngah stim.pas2 die kate die nk kolom.aku bg dan die kolom smpi aku pancut. pas2 die telan air mani aku.mase 2 nikmat gile lupe sume bnde.pas2 die srh aku plk kolom kote die.aku hnye ikut je.aku buat smapi die pancut dan aku telan air mani die.abes kolom die kate nk rase camne kene jolok.ape laie.die bkk sluar die ngan sluar aku.die suruh aku jolok die.aku trus jolok die.ssh gile nk msk ktt nk mmpus.bile da msk aku rodok abes2 dubur die smpi pncut dlm bontot die.pas2 die pulak jolok bontot aku smpi die pncut..da pnt kitorg rehat jap smbl bual2 pasal aksi yg kitorg nk buat ari laen.tibe2 die kate die nk buat lg x nk tido dulu.aku dah x larat aku ckp aku lancapkn ko punyer kolncpkn aku nyer.kitorg buat smpi pancut pas2 die blk dorm die.lps mlm 2 aku dah jd cam die,jd gay..aku slalu buat ngan die.kat kelas,dorm,tnds dan plg slalu skali kat katil aku, kdg2 kat katil die...1 ari mase ngah buat kat katil aku tibe2 ade org msk dorm aku.die trus buat ddk kat tepi katil buat2 cam ngah bual ngan aku.bdk yg msk dorm aku 2 syak ssatu so die sebarkn kat org laen.sume syak aku da penah buat ngan kwn baek aku 2 sbb die pondan pas2 lpk kat katil aku mlm.mlm2 strusnye org start dtg dorm aku mlm2 sbb nk dptkn kenyataan.1 mlm 2 diorg ramai2 dpt tangkap gmbr aku ngah buat ngan die.aku x prasan.mggu dpn nye,ade buat meeting batch,buat dlm gelap tutup sume lmpu.aku ngan die kene settle dpn batch pasal kes kitorg romen.kitorg nafikn bnde 2.kitorg x tkut sbb diorg x de bukti..tibe2 org yg tgkp gmbr 2 tunjuk bukti..maka malu lah kitorg dpn satu batch...kitorg kene pulau...tp kitorg x kesah kitorg still buat lg tp lbih ber hati2.1 ari 2 ngah exam geo ujian bulanan,aku siap awal aku trus tido.aku dpt satu mimpi yg ibarat hidayah kpd ku.lps dpt mimpi 2 aku jauhkn diri dari die aku bykkn amal ibadah.aku slalu qiamulail.aku byk berdoa supaya Allah ampunkn aku..aku slalu selawat ke atas nabi,ye la kalau gay kan nabi x ngaku umat...skrang nie mmbr batch aku sume da okey ngan aku tp ade certain mmbr batch aku x suke ngan die t`msk aku sbb die 2 still gay smpai skrang.smoge tuhan mmberi ptunjuk kpd nye dan org2 di luar sane yg gay jugak,dan smoge tuhan mengampuni segala dose2 lampau ku dan diperkukuhkan lg iman ku..kpd sume org,gjn lah buat ape yg aku dah buat..diharapkn kisah ku ini menjd iktibar kpd sume...

kisah gay

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -