SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

mr

Sex = Male
Where it happened = hotel
Language = b.swak
Refnum = 45714
lebih kurang 2thn dolok,aku ngan kawan mantat ramey2 kira molen ompuanlah ya...cam tok cerita ya..waktu ya tahun baru cina org semua cuti so aku d umah ajak ngan famili, aku dah berbini ada anak sorang waktu ya p kinek tok dah duak, jadi ari ya kawan aku tpon waktu ya kamek org tengah bejarah rumah bos bini aku, bila aku jawap tpon kawan aku madah nya ada barang bagus so aku nanyaknya balit apa benda ya, nya madah ad ompuan, dak nya gik masih kat hotel d area batu tiga katanya, mun mauk mantat g sia katanya. aku x banyak cerita terus embak bini ngan anak aku plg, then aku madah ngan bini aku kawan aku call ada kantaw bagus, pas sampei umah aku terus nukar baju pas ya kau keluar terus pegi carik hotel nak d padah kawan aku tek kat batu tiga, last2 nemu juak hotelya.sampei sia ada kwn aku nunggu kat lobi hotel, terus mek duak pg ke bilit, masok jak bilit ada duak org gik kwnnya ada dsia juak ngan sorang ompuan. ompuan ya x makei baju telanjang bulat p dlm selimut. jadi dak nya tiga ya nak kluar meli barang makan katanya, bila dak tiga ya kluar tinggal mek duak ajak lam bilit ya so aku pun nyasat ompuan ya, aku nanyak ngan nya dah berapa kali main tek? nya madah baruk 2 x nak sorang gik x mauk stud katanya kali takut.so aku madah ngan ompuan ya kaktok aku nak maim nganya sampie pukek nya kerin, nya madah suka ati sal aku tahan so akupun makan sigek pil k nyuruh pelir karas ngan tahan kak mkn pilaku relek sambil romen2 k warm-up dlm 15 minit beromen ompuan ya dah kenja mintak pantat nya nyuruh aku nutup api lam bilit ya. aku madah xboh tutup api glak mantat dlm terang best juak dapat nangga lubang pukek kau. nay dah x tahan pukeknya dak lebor..eh lupak aku nak madah body ompuan tok slim susu x berapa besar sedang2 p body ada shep tinggi dlm 5'5" kaki panjang kulit itam manis umur nya nak masok 19 kira boleh tahanlah. namanya dyg apakah dah lupak aku ahhh nama xpenting, sambong balit cerita. aku tauk nya dah stim aku pun dah stim pelir aku dah keras gila p ku tahan jak mek duak masih beromen aku dah telanjang juak bila nya megang pelir aku nya macam orang tekejut aku nanyak pahal? nyamadah dpt pelir aku masok lam pukeknya besar gilak katanya, aku terus carik lubang pukek nya ku korek2 nya dah bunyi cam lam cerita blue ter ah-ah bila aku dah xtahan aku terus nyuruh nya ngangkang kaki ya ku nangga nang kecik lubang pukek nya tok bulu pukek d cukur tepi2 ajak nang stail, aku x duli agik pukek dah depan mata xkan x mantat, yakuengkah pelirku cun2 kat depan lubang pukeknya, pasya tekan sikit2 sampei takak masok, pas ya tandah ku sekejap kakya kumain2 sikit2. bila dah dpt masok setengah terus ku keluar-masok2 dlm 45 minit camya aku bepantat ngan dah rasa nak blow aku nanyak ngannya blow cney, nya mada suka ati blow dlm pun xhal jadi aku blow jak lam pukeknya. pas blow aku nyuruhnya isap pelir aku nya pun ok jak, dlm 5 minit berisap pelir aku stud agik aku madah ngan nya aku nak mantat nya agik nya madah ok so aku nyuruh nya nonggeng aku nak mantat pukek nya dari belakang kira doggie staillah. kali tok aku mantat x lamak gilak sebab nyaman gilak ada dlm 1/2jam pass ya aku blow agik. rilex sekejap kakya nya gik ngaco pelir aku d main2nyasampei aku stud agik, aku nanyak nya mauk main agik x nya diam pterus nait atas badan aku kali to nya d atas nang best kenak enjut ompuan. ada dlm setengah jam juak berenjut, sampei nya madah x tahan agi nya madah nya xtauk agik berapa kali nya blow nang puas katanya, p sayang ariya jak dpt mantat nya pas ya loss kontek p nang bestlah pukek nya best gik fit. mun ada ompuan nak gian bepantat kontek aku

mr

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -