SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Macho Boss

Sex = Male
Where it happened = office in KL
Language = Malay
Refnum = 45190
Cerita aku dgn setiausaha aku dua tahun lepas. Kami sepejabat bertiga sahaja. Ofis regional syarikat laur negara. Yang seorg lg tu mat salleh Ireland. Hanya ada di ofis seminggu dlm sebulan. Nama sekretari aku Ima (nama betul) Dah ada pakwe, namanya nan (nama betul). Ima dan Nan dah kawan 10 tahun tapi tak kawin2 sebab Nan ada awek lain. Nor, Janda J model (takde anak) ex stwardess lak tu. Ima selalu menangis dlm ofis bila balak dia keluar dgn Nor. Dia org ni gilir gilr keluar dating lepas ofis. Jadi aku ada banyak masa dgn Ima di ofis dan selepas ofis, bila Nan dating dgn Nor aku dating dgn Ima. Gi tgk wayang kadang kadang drive around dlm mercedes aku sampai ke genting atau melaka. Saje nak layan budak gersang ni. Aku dengar dari dia, Nan dah main dgn janda tu. Tapi dia belum rasa kongkek lagi sbb nak tunggu kawin kata nya. Tapi blow job dan jilat menjilat biasa katanya. Aku pun apa lagi, simpan hajat nak rasa Ima nya cipap. Sbab aku pernah intai kat ofis masa dia dlm tandas, cipap Ima tembam giler. Bulu kat atas tundun je, bawah licin bersih. So satu hari dia lepas nangis sbb Nan keluar dgn Nor. Aku pun ajak dia ke genting highlands. Kita org karaoke kat sana murah beb. RM10 seorg dengan makan sekali. Entah halal ke tidak tak tau le kami sbb chinese restoran yang sediakan dan karaoke kebanyakannya chinese customer. Dalam karaoke aku bawa lagu Slam dan Spring. Ima jadi sayu tapi dia nampak suka suara aku. Ke memang dia suka lagu tu... peduli apa aku. Lepas 1 jam kami duduk rapat dan aku peluk dia sambil nyanyi. Lepas 30 minit lagi tang aku dah kat celah kelengkang dia. gosok gosk tundun dia dari luar baju kurung dia. Sampai rasa lencun basah cipap Ima tuh aku kerjakan. Jap lagi dia gosok konek aku yg aku dgn rela hati keluarkan. Bila ada peluang, waiter tak nampak dia tunduk dan hisap konek aku. Puhhh skill betul awek ni.. ye lah dah 10 tahun praktis dgn balak dia. Aku dapat tau balak Nan panjang dan besar. Aku nye sedang sedang aje. Tapi katanya keras giler aku nye batang... Dia nyonyot aku gosok cipap dia dari belakang. Tangan dah masuk kain dia memang lencun abissss. Jari aku dari 1 ke 3 jari aku keluar masuk cipap Ima. memang rasa ketat tak leh masuk abih. tapi aku buat kat sejam, kain dia basah abih. AKu pun cadng kat dia check in World hotel RM10 semalam. Dia stuju. mata dah kuyu... kami terus bogel. zfirst time aku tengok sekretari aku bogel. Badan dia ni rendang tapi montok. Tetek adalah sederhana tapi tegang dan menganjal. Aku tak payah buang masa, telentangkan dia atas katil, kangkangkan kaki nya dan terus attack cipap dia. Bibir cipap dia jenis ketul ketul terjueh. sedaaappppppp .. aahhhh Ima mengerang. Aku gentel biji dia dgn lidah aku dan tarik tarik dgn bibir aku. Badan Ima melentik kebelakang dgn kakinya terkangkang luas. Aah sungguh menghairahkan pemandangan masa tu. Sekretari aku yg selalu berbaju kurung ayu dan bermuka nusantara malam itu terkangkang depan mata aku mengerang kesedapan. Mata pejam mendongak kebelakang. Sempat aku snap beberapa gambar digital. akan ku simpan buat kenangan dan bahan menaikkan nafsu. Ima menarik bahu aku dan aku terus menghempap nya dari atas. Batang aku ngam ngam terletak atas cipap Ima yg dan basah lencun. Dengan suara tergetar kesedapan, Ima membisik ... masukkkkan skarang bosss... pls katanye. Aku tanya dia takpe ke . You kan masih virgin? nanti Nan tau? Takpe katanya ... I dont care... fuckk meee plisss. Aku pun apa lagi. menyusun konek aku ke lubang cipap ima. Belum sempat buat apa-apa Ima yg menarik bontot aku dan zzuuuuusss. masuk hangat rasanya dalam cipap Ima. Terasa kemutan Ima begitu ketat dan menghayalkan aku. AKu pun hayun mula slow kemi=udian laju dan terangkat angkat kakinya ke udara.Mulut nye meraung raung ahhh ahhhhh auuhhh iiihhhh dan batang aku terasa sangat kemutan cipap Ima yg baru pertama kali di terjah. Nasib baik aku sempat telan viagra sebelum karaoke tadi. Tahan juga sejam lebih aku menghayun Ima depan belakang tepi megiring semua aku try. Ima climax 3 kali baru lah aku pancut keatas perut nya. Selambak air mani aku panas rasa nya. Tapi aku puas Ima pun puas. Kami terlelap berpelukan. sehingga jam 1 pagi Ima terima SMS dari Nan... Dah tidor sayang?... Nite I luv u.

Macho Boss

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -