SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

laki ku sayang

Sex = Female
Where it happened = room
Language = malay
Refnum = 44312
nih kisah cinta kasih aku pada sesorang yang aku sayang..iaitu suami aku...kata ape yang bestnya die nih pada aku ialah ...K**enyer lah ..pergh..sedapnyer.. bertuah gak aku dapat die nih ..pantang sentuh jer dah naik lah die kat atas aku.. mungkin aku gak ,,yang jenis kuat seks kot..tuh yang aku nk tiap2 ari dari laki aku..tapi story kali ini..aku nk cite pengalaman seks aku dengan die yang paling aku tak ley lupa time kitorang g honeymoon dulu.. aku honeymoon dekat jer..nk jimat kos katekan..kat Tiara beach Resort P.Dickson..walaupun dah berkali2 da tiap2 ari aku main ngan die..tapi aku taktau honeymoon kali yang paling best..mase dalam kereta lagi die dah sentuh2 celah-celah peha aku...rase geli lak..tapi hati dah dub-dub..setim tuh..muka die buat tak reti jerk... tapi aku nmpak gak...kat suar die dah semacam batang kayu tegak..aku biar lagi ape die nk buat..pastu die tarik skit2 skirt aku keatas..npak peha aku..terus jer die.usap2 pantat aku dengan lembut dan ..gmas2 ..pergh...nih wat tak tahan nih...ermmm .aku kuarkan skit..isyarat..setim lah tuh...laki aku pandang dan senyum jer...aku pun rebahkan pala aku kat dada die...dn betulkan punggung aku..erm ..sedap jer die gentel biji aku...erm...merengek lah aku...aku sengaja gesel2 pala aku kat kote die..erm dah keras jugak...aku mula cium-cium dan kemam kote die dari luar seluar..air pun dh kuar dari pantat aku..perghh..biler nk sampai nih sayang.... sampai kat tiara aku chek-in n terus naik bilik..jauh dari orang...diiringi tawa dan rengek ..sampai di bilik..aku terus try katill..check lah ,,klu2 kot patah ke ape...aku tgk laki aku dah close pintu dan terus g bilik air..isk ...pelik gk..dh g mandi..aku baring lagi..pastu die tarik kuar dari bilik air bogel jerk...erm kote tak payah cite...tegang jer..urat-urat kuar..bola-bola die dah mengembang..mintak dijamah...pelahan2 die datang...nafas akukencang gak...die tanggalkan skirt n baju aku...then bra n panties aku ,..erm..sedia dah ker..tanya laki aku...aku tak kisah..on time jerk...then die urut2 pala kote die kat depan muka aku...nih paling aku suke ..die tahu ape yang aku nak..then mainkan kote kat pipi n mulut aku..terus die masukkan....cabut...die kulum mulut aku dengan ganas dan rakus..cam orang setahun tak dapat bini... kote die dah berdenyut2 kat pantat aku yang dah sedia berair nih... die terus cium tetek aku dan ramas sebelah lagi...makin sedap hangat dan stim... die merengek ..mendengus cam singa lapar..terus die kangkang n cucuk2 pala kote kat pantat aku...erm....lain dari biase..keras teramat keras...aku yang dah tak berapa nk tahan terus akumintak masuk terus..die tak nk...nk seksa aku lagi lah tuh... die terus foreplay lama-lama ngan aku..isk...biler nk main nih..tak tahan dah sayang...dari duduk sampai aku bediri die kerjaka..tak cukup kat situ die ajaka ku mandi..dalam blik air...timetuh aku masukkanpelahan-lahan kote die kat aku..die dah layu dah...adegan sorong tarik pantas berlaku...aku dah cum dah...tapi masih ader rase nk ;lagi...die still maintain tegang lagi..tak pancut... then naik katil ...die terus cium pantat aku cam bercium mulut lak...aku cum sekali lagi..then aku rengek tak tahan dah...die buat tak peduli jerkk..erm...ermm..syang ccccum...takt ahan sayang sayang......die terus cucuk pantat aku ..erm...best giler .lame gak die henjut agak 10 minit pastu die lancarkan torpedo die....terasa kat pantat aku ..denyutan yang kuat..erm best...ever...

laki ku sayang

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -