Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

maaf suamiku 1

Sex = Female
Where it happened = my house
Language = bahasa malaysia
Refnum = 43437
Namaku su___ sekarang 26thn.aku kawin waktu aku 21 thn .Aku bekerja dipejabat sebuah sekolah.RAHSIA TU. Sedikit tentang aku.Aku bersaiz kecil aja ,tinggi ku 156cm , berat 51 kg. Aku ada anak seorang comel, perempuan.disekolah tempat aku bekerja ada seorang guru yang selalu mengusik-usik aku.Memuji dan baik padaku.Dia dahpun berkeluarga.Lama lama aku rasa mcm lain pula ...kalau dia x ada mcm x lengkap la hari kerja aku.Bila dia pergi kursus dia akan beli sesuatu untuk aku....aku tak pula menolak.Kami mula bertukar2 sms dan sometimes dia akan call aku walau aku ada kat umah.Husband aku kerja x menentu kadang kena outstation sampai 4/5 hari.Aku keliru kadang2 bila dia take care sgt pada aku.Dia mula panggil aku syg...syg dan syg.Begitu la tiap hari , samapai ada ketika aku bersama suamiku aku bayangkan dia.malunya aku. Tujuan aku menulis ini hanya lah untuk melepaskan perasaan bersalah. satu sms yg merubah hidup aku..." syg,, kalau abg nak bersama syg boleh tak?" aku terima mlm dan waktu tu husband aku berada di indonesia outstation. Aku x jawab sms tu ..aku diam aja...x tahu nak jawab apa...anak aku sudah tidur waktu tu...aku berdiri didepan cermin bilikku ..aku tanggalkan baju tidurku melihat buahdadaku...(oh ini la yg dia nak) aku tanggalkan semua berdiri bogel didepan cermin (oh inikah yang dia nak?) Secara tiba2 aku menekan butang reply handphone aku....BOLEH ...... sebentar kemudian ...sms lagi "bila syg?"...... aku x jawab dan aku tidur bogel sepanjang mlm.Esoknya ditempat kerja aku rasa malu sgt. dia selamba aja. pukul 9,pukul 10, pukul 11 , kerja aku dah abis....12.40 rehat aku....aku baru masuk kereta bila sms masuk " syg tunggu abg kat rumah syg kejab lagi ok?".....tiba2 aku reply OK ...sebentar kemudian dia call....banyak ayat tapi aku cuma jawab ok ok ok. Aku sampai dirumah .....letak handbag aku dan terus ke bilik air...sambil masih berfikir FIRST TIME ohhh...aku mesti sedia untuk dia.takut x sempat mandi cuma 'avon feminine hygine'aku gunakan.Aku cuma menukar panty aku dan kemudian diruangtamu aku mengambil majalah jelita, baru aku belek 3/4 mukasurat kereta dia sampai.Aku membuka pintu dia masuk dan duduk dikerusi hadapan aku.Aku malu nak melihatnya aku cuma membaca majalah menutup mukaku.Suasana hening diam.

maaf suamiku 1

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -