SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

myfirstime

Sex = Male
Where it happened = at my house
Language = bahasa
Refnum = 43306
aku nie slalu bace gak myfirstime....klo bace...mak ai...tak turun2 batang aku... nie aku pn ade pengalamn gak nk kongsi... satu arie nie aku ajak kwn aku nie name die akim..klau kat skool die r mamat paling pns...aku cume bise2 aje..nak dijadikan cerita...die bwk cite blue...aku pn join aje r...ade satu babak 2 bile pompuan dalam cite 2 kolom konek laki die...aku ape lagi....HIGH abis...skali kantol plak ngan akim...die nampak konek aku tegang...die pn tnye aku...tah tahan ke??skali si akim 2 bukak baju die...pehh..aku nie bukan bole nenegok body org...lagi steam aku...last skali tinggal boxer....aku nie mcm malu2 aje sbab nie first time aku brada dlm situasi mcm nie...ikut kan hati tak nak....tp......last die bukak boxer die....die punyer batang pn dah steam...dir plahan2 bukak bj aku smpai abis...konek kitaorang nak dekat same besar cume aku puyer putih sikit...first2 aku kolom die puyer...sedap dile....die pon kolom aku pnyer jgk....tehinjut-injut kitaorang...aku ramas abis konek di smpai terpancutkat muke aku..aku jgn....awal2 die isap dah kluar....mak oi....sedap gile.last kali kitorang jobon...konek aku dah pnt dah mase 2 sbab dah 5 kali aku kluarkn air mani....last kitorang pn terbaring kat sofa....pnt gile...lps aje perisytiwa 2...tiap2 minggu aku mesti ajk die dtg umah aku and buat bnda sama...skarang kotek aku da nak dekat 18 cm dah asyik kena lancap and isap aje..sape2 nak try ley a ajak kwn korang buatkn

myfirstime

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -