Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

asya

Sex = Female
Where it happened =
Language = malay
Refnum = 43079
aku memang suka sangat2 dengan sex.. tapi aku tak penah buat sex..sampai la suatu hari..aku g holiday dengan bf aku n member aku..2 pasangan la time tue..member aku nie jenis budak baik..kami g cuti kat pulau..mase keluar makan malam..pakwe aku suruh member dier bawak keta..aku nagn pakwe aku dok belakang..mase dok syok aku tgk pemandangan..aku rase ader tangan merayap kat paha aku..aku pown buat2 taktau la..nak control time tue..pastu..slow2 tangan tue tarik zip aku..n pakwe aku dah stat ciom leher aku..pantat aku dah berair giler tapi tue..pakwe aku suruh aku bangon skit coz dier nak buakk suar aku..lepas tue..dier masokkan tangan dier dalam suar aku..dier main bijik kau..aduihh..sedap betol..pantat aku dah beair sngat2 dah..pakwe aku dari leher dah stat main tetek aku yang memang digilai ramai..slow2 dier masok jari dalam pantat aku..sedap sangat2..dok sedap2 dier main..kawan dier benti keta coz awek dier yang jugak kawan aku nak kencing..kami pown buat2 biasa la.. nak cover line..dah sampai hotel..lpas ja kawan aku n kawan dier masok bilik msing2..kami tros masok bilik aku..actly htel tue bilik ader 3 ja..kawan aku amik satu bilik..kawan dia amik 1 bilik aku satu bilik.. pakjwe aku nie konon nak tido lua la..padam2 ja lampu..kami mula stat ringan2..dia cium leher aku sebab dia tau aku stim giler kat citu..kami wat sweet lidah..sambil tangan dier dok ramas tetek aku..dier ramas memang besh sangat2..lepas tue slow2 dier turun n isap tetek aku..n puting aku..puting aku mmg dah keras dah..aku pown merengek la stim..air pantat jangan cakap la..mmg berair giler..lepas dier dah puas isap tetek aku..dier bukak g-string aku..dier jilat bijik aku slow2..sedapnya..jangan cakap la..aku cari batang dier..aku tak tahan sangat2..aku bukak suar dier..batang dier dah keras giler..sambil dier proses pantat aku..aku isap batang dia..aku isap bijik dia..sampai kua jus2 dia..aku dah tak tahan sangat2..aku cakap aku nak batang dier dalam pantat aku..dier slow2 masokkan batang dier..erm..sedap sangat2..batang dier besar..mula2 sakit gak la sebab aku dara lagi..lama2 dier dayung..aku pown mmg tak tahan gila..ahhhh..erm...sedap sayang..laju lagi sayang..ahhh..ahhh..oohhh..erm..dier pown makin laju..dier memang power sangat..pandai btoi dier main..lpas tue..aku pulak amik turm..aku soh dier duduk....aku naik atas dier..aku hinjut macam naik kida..batang dier masok btoi2 kena g spot aku..sedap giler..macam kat syurga..lama gak kami main..aku respek arr sebab dier tahan lama..pastu dier bisik kat aku cakap"baby..air sayang dah nak kua..bia sayang main pulak"..dier baringkan aku..pastue apa lagik..dier dayung sekuat hati..aku memang taktahan giler babi..time dier pancut air dier..air aku pown terpancut gak..memang puas giler..sedap sangat2..sampai skang aku tiap kali kami main..dier tak pnah k.o awal.. i love u so much sayang...

asya

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -