Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

amoi

Sex = Male
Where it happened = hotel
Language = both
Refnum = 43021
I am married and have a beautiful wife ..she is working and have an office mate..amoi...yang tak tahan dengan amoi ni..seksi sungguh....bila tenguk je mesti tegang batang ,,amoi ni suka sangat pakai seluar ketat,,,mcm seluar tight orang buat exercise tu la,,, At one time, last year depa ni kena pi kursus ada satu program di genting....i just sent them there and over the weekend they spend their time di genting...my wife dengan amoi ni duk sebilik,,, Bcoz i ni memang gila seks,,,i carik peluang nak dapatkan amoi ,,,,so i tak tahan dengan alur cipap dia...dia pun mcm sengaja je tayang depan i bila duduk masa makan....kat genting sejuk so dia pakai baju tebal skit...tapi dengan tights,,,so alur cipap dia memang jelas leh nampak and i tau dia pakai panties merah coz seluar tight dia tu kat blakang leh nampak panties bila dia duduk...i really cant stand with this,,,,,really want to fuck her.. So, after check in...i anta barang - barang depa ke bilik and they changed untuk g kursus n we go for lunch..my wife dengan amoi after lunch trus g daftar for their courses...my wife ask me to stay for a while till depa abis 1st session...so i pun naik ke bilik depa and have rest... sampai ke bilik i baring jap...and duk imagine amoi...dalam masa tu..o tringat depa salin baju tadi..so i intai kat beg amoi...rupanya panties merah dia ada dengan bra hitam yang dia pakai ada kat tepi beg baju...i ambik n trus cium panties tu and letak kat kote yang tengah stim gilee......i letak n selubung kote i dengan panties amoi and melancap sepuas puas nyeee sampai terpancut...i imagine i tengah main dengan amoi...best best best... i agak panik takut bila depa balik nanti amoi mesti perasan ada kesan sperm kt panties dia...i pun try lap dengan tissue and letak balik panties dia kt tepi beg... In 2 hours time, my wife balik n masuk bilik with amoi,,,i perasan amoi trus ke bilik air and bawak beg dia skali...i risau..and buat buat nak keluar and balik ke kl...tapi my wife tak bagi and dia ajak pegi main game kat bawah,,, I pun kata ok...and dalam masa tu my wife masuk bilik air...amoi dah kluar dari bilik air and pegi ke meja makan sambil minum teh panas yang dia buat tadi...dia renung i semacam je...i naik segan and tetiba je dia cakap pelan pelan,,,,i think i noe wat u did....meremang bulu aku...and aku trus g kt dia and say please ...honestly i memang tak tahan ...i gian dengan u...sory to say...i did it with ur panties je....i takut dia g tau my wife...mampus aku...tapi amoi sporting and g tau its ok... as long as u dont fuck me for real and jst imagining me its fine...aku tegang trus masa tu...tapi wife aku dah kluar bilik air and ajak kami keluar ke bawah....nanti aku sambung macam mana aku dapat jugak rasa kote aku dijilat dan dihisap oleh amoi...

amoi

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -